Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

Gloria 26 Jan 2011 21:37

Doar cu buletinul.

kene 26 Jan 2011 21:39

Thanks for help!

vrnk 26 Jan 2011 23:04

Am primit o notificare pe pagina de profil pe data de 24 ianuarie - 2 bilete castigate la Cityplex insa nu am primit niciun mail sau altceva. Cum procedez in cazul acesta? Ms

copila_satanista 27 Jan 2011 09:27

Pe pagin aconcursului gasesti regulamentul in care primesti lamuriri:
"Art. 3. Premiul consta intr-o invitatie de 2 locuri la Cityplex. Aceasta invitatie este valabila in zilele luni-joi din saptamana urmatoare afisarii castigatorului. Invitatia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate. Castigatorul isi poate alege filmul si ora de rulare a acestuia, exceptie facand spectacolele in avanpremiera."
Deci te poti duce direct la casa de bilete cu buletinul si ti se dau 2 bilete gratis :)

vrnk 27 Jan 2011 13:30

Ok, mersi:)

kene 27 Jan 2011 20:23

Am savurat filmul Yogi Bear, thx Cinemagia! :D

marllenn 02 Feb 2011 16:22

Stefan sau Gloria am o mica problm sa zic: Sunt inscrisa din aprilie 2009 si nu am castigat pana acum nimic poate si altii dar care s-au inscris recent au castigat bilete, obiecte promotionale, carti... cum vine chestia asta:-?:|

StefanDo 03 Feb 2011 12:23

suntem siguri ca ai noroc in dragoste ;)

buticut 15 Feb 2011 01:04

What the...:))?
http://www.cinemagia.ro/club/profil/claudianatalia/

fresie 15 Feb 2011 01:16

Originally Posted by buticut:

Interesant! Noroc!?!

CristinaRMC 02 Mar 2011 20:27

Buna seara,

Am castigat obiecte promotionale Necunoscutul si am dat un mail pe adresa indicata ([email protected]) acum doua zile, cand s-au publicat castigatorii pe site, insa nu am primit niciun raspuns.
Stiti cumva daca pur si simplu trebuie sa astept sau s-a intamplat ceva si nu au primit e-mailul?

fresie 02 Mar 2011 20:35

Am castigat si eu la concursurile de pe site si am primit raspuns dupa doua saptamani de la data la care am trimis eu e-mail la adresa indicata. Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti.

CristinaRMC 02 Mar 2011 20:39

Originally Posted by fresie:

Am castigat si eu la concursurile de pe site si am primit raspuns dupa doua saptamani de la data la care am trimis eu e-mail la adresa indicata. Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti.

Ah, OK. Multumesc!

alexx_adrian 09 Mar 2011 12:42

concursuri cinemagia

In legatura cu concursul si intrebarea :
Ce actor/actiţă din distribuţia filmului Rango şi-a marcat debutul în filme de animaţie?
absolut toti actorii enumerati au jucat in animatii:

1 Isla Fisher -Horton Hears a Who (2008)

2 Bill Nighy -Flushed Away (2006)

3 Abigail Breslin -Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey (2010)

4 Ray Winstone-The Magic Roundabout (2005)

deci niciunul nu si-a facut deutul in filme de animatie cu Rango si nici in cariera primul film nu a fost de animatie....

dc4fingers 09 Mar 2011 21:43

vezi ca mai e unul

CristinaRMC 18 Mar 2011 09:10

Sediu Cinemagia

Am primit un mail cu adresa sediului si sa ma duc, insa nu mi s-a spus niciun mijloc de transport care ajunge acolo si Pantelimon este foarte departe de mine deci nu frecventez zona. Imi poate cineva spune cu ce pot ajunge acolo daca iau metrou pana la Iancului?

LE. Am gasit cu Google StreetView, multumesc.

valik 01 Apr 2011 18:34

Cristina poti sa ajungi cu autobuzul 104 sau cu troleibuzele 86 sau 90, au statia chiar vis-a-vis de cladirea cu cinemagia! ;)

gabrielle04 14 Apr 2011 14:32

Buna ziua,
Am castigat 2 bilete la cinemapro. Am fost luni la vizionare, dar d-soara de la casierie mi-a spus ca nu are lista cu castigatorii si sa vin altadata. Azi , ca sa nu mai fac un drum degeaba, am fost inspirata si am sunat la cinematograf si mi s-a spus ca azi nu ruleaza film, pt ca are un loc un eveniment. Deoarece in regulamentul concursului scrie ca biletele sunt valabile de luni-joi, cred ca ar fi mai indicat sa specificati ziua si ora cand castigatorii sunt "obligati" sa beneficieze de castiguri.

StefanDo 14 Apr 2011 17:20

Gabriela, am vorbit cu cei de la CinemaPro si se pare ca d-soara de la casierie a omis sa-i intrebe pe colegii ei cu care tinem noi legatura daca esti sau nu pe lista trimisa de noi luni dimineata devreme.

iti transmit scuzele cinematografului si invitatia ca saptamana viitoare, de luni pana joi, sa mergi sa vezi filmul din programul CinemaPro

oricum, am aflat cu surprindere ca astazi ai sunat din nou la ei si le-ai spus ca invitatia ta e valabila pana sambata, lucru neadevarat.

gabrielle04 14 Apr 2011 22:34

oricum, am aflat cu surprindere ca astazi ai sunat din nou la ei si le-ai spus ca invitatia ta e valabila pana sambata, lucru neadevarat.[/quote]

trebuie sa fac mici corectii: luni nu am sunat, am fost personal la cinema la vizionarea de la ora 17, iar azi am sunat (pentru prima data)si i-am spus d-soarei de la telefon,Gabriela, ca nu e bine ca azi nu ruleaza pt ca premiul meu(biletele) sunt valabile de luni-joi, deci asta e, nu mai am cum sa beneficiez de premiu, nicidecum nu am afirmat ca sunt valabile pana sambata......ca daca era asa.......nu mai postam nimic, ci incercam maine sau sambata........
Multumesc pentru reprogramare.

All times are GMT +2. The time now is 09:30.