Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Recunoasteti personajul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95237)

redmen 10 Apr 2009 15:27

Originally Posted by Chambord:

@redmen: e Rachel Weisz (avataru lu cori). Nu vazushi Mumia sau mai bine The Constant Gardener ?

O preferam pe Uma :)

bre 10 Apr 2009 15:50

Boris Vian

gasiti 'Spuma zilelor' in librarii

yup. indeed. me big fan :)

halebardul 10 Apr 2009 16:01

Uma Thurman

HOOCHIE MAMA!

Chambord 10 Apr 2009 16:29

@bre: o sa ma documentez si eu mai mult despre el, imi plac oamenii poli-creativi :cool:

@corinka: vad ca ti se sugereaza subtil variante de rezerva pt pozele de avatar :p

corinka 10 Apr 2009 21:40

Sa postez o poza in stilul lui Rachel sau al Umei, dar cu mine?

Nu pot, ca n-am reptila.

corinka 11 Apr 2009 00:29

Am deviat de la subiect, asa ca propun sa revenim on topic. Asadar, cine-i doamna?

Teonna 11 Apr 2009 04:27

Originally Posted by halebardul:

Uma Thurman

HOOCHIE MAMA!

Ce fotografie superba ! Uma Thurman este mai mult decat o femeie frumoasa, este fascinanta, misterioasa, stilata, plina de farmec.
Ce pacat ca nu a ramas impreuna cu sotul ei(au si doi copii impreuna) Ethan Hawke, care imi place de asemenea foarte mult , alcatuiau impreuna un cuplu superb.

Teonna 11 Apr 2009 04:30

Originally Posted by corinka:

Am deviat de la subiect, asa ca propun sa revenim on topic. Asadar, cine-i doamna?

Este cumva Claudia Cardinale ?!

Teonna 11 Apr 2009 04:44

1 Attachment(s)
Vazand aceasta poza care arata ravagiile varstei asupra unei vedete, mi-am amintit de actrita americana Hunter Tylo, care joaca in soap opera aceea care nu se mai termina "The Bold and the Beautiful" - era o femeie atat de frumoasa, dar prostia ei de a-si face operatii estetice a transformat-o si pe ea intr-un adevarat mostru, ca si pe multe altele.
Ce pacat ca unele vedete nu stiu sa imbatraneasca frumos si decent !
Din pacate nu stiu daca va aparea fotografia pe care doresc sa o atasez.

corinka 11 Apr 2009 07:23

Nu este Claudia Cardinale. Nu stiu daca si-a facut operatii aceasta actrita, dar nu mi se pare sa arate rau pentru varsta ei. Nu mai e ce-a fost in tinerete, dar varsta isi spune cuvantul. Eu cred ca imbatraneste decent. Cine este?

corinka 11 Apr 2009 08:01

[quote=Teonna]
Originally Posted by halebardul:

Ce fotografie superba ! Uma Thurman este mai mult decat o femeie frumoasa, este fascinanta, misterioasa, stilata, plina de farmec.
Ce pacat ca nu a ramas impreuna cu sotul ei(au si doi copii impreuna) Ethan Hawke, care imi place de asemenea foarte mult , alcatuiau impreuna un cuplu superb.

Si mie imi place mult Uma. Nu este cea mai frumoasa actrita, nu este o frumusete clasica, dar este printre cele mai interesante actrite, chiar misterios pare chipul ei. Superba!

Nici eu nu il inteleg pe Ethan Hawke. Cum poti sa inseli o asemenea femeie [daca o fi adevarat, ca asa s-a intamplat]?

bre 11 Apr 2009 08:34

@bre: o sa ma documentez si eu mai mult despre el, imi plac oamenii poli-creativi :cool:

da, e un tip f interesant, iar spuma zilelor m-a facut sa plang

Chambord 11 Apr 2009 09:56

@corinka: nu cori ! ce am vrut sa spun este: cred ca hale sugereaza subtil ca atunci cand iti schimbi iar poza din avatar sa folosesti una din cele 2 postate de el.

corinka 11 Apr 2009 09:57

:D Chambord, am postat fotografia unei doamne. Ai vazut-o? Ia spune repede cine este!

Pauline Kael 11 Apr 2009 10:13

Originally Posted by corinka:

Eu nu pot sa vad poza,dar daca citez mesajul poate se vede.
De ce nu,"Cori",Chambord?Eu i-am zis prima,se poarta prescurtarile.:oops:
Acum vad,pare europeana tanti...

corinka 11 Apr 2009 10:19

Originally Posted by Pauline Kael:

Acum vad,pare europeana tanti...

yeap!

Pauline Kael 11 Apr 2009 10:21

E frantuzoaica?

corinka 11 Apr 2009 10:23

Originally Posted by Pauline Kael:

E frantuzoaica?

Prin adoptie.

Chambord 11 Apr 2009 10:24

@cori: nu-mi zi ca e karina :eek:

corinka 11 Apr 2009 10:25

@cori: nu-mi zi ca e karina :eek:

Sa nu-ti zic? Adica nu esti sigur? Ayayay, ce-o sa te urecheze Illo! Ea e [Adica Anna Karina, nu Illotempore.].

All times are GMT +2. The time now is 06:48.