Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

corinka 22 Jun 2009 08:40

Eu il vad, asa au patit toti, pe forum vezi noul avatar numai dupa o zi.

miercuri 22 Jun 2009 11:42

ah ok, ce dubios :P

Chambord 22 Jun 2009 15:18

nu e normal dar e numai din cauza lu Basescu :|

Pitbull 25 Jun 2009 01:33

Originally Posted by Pitbull:

Sä se sincronizeze logärile între forum, site si asa-zisul "club" (ce-o fi äla si la ce foloseste - încä nu m-am prins). E absurd ca, de exemplu, fiind logat pe forum si väzând cä ai un mesaj privat, când vrei sä intri-n inbox sä-ti cearä sä te loghezi din nou, numai fiindcä nu stie Tanda-Club ce face Manda-Forum.
SOLUTIE INSTANT (si foarte necesarä): SA FUNCTIONEZE LOGAREA AUTOMATA, la orice click pe site, link sau chiar simplu refresh. Incä de la forumul vechi se tot cerea asta, si nimic.

Facem odatä chestia asta, please...???

halebardul 25 Jun 2009 05:21

Mozilla Firefox (parca asta foloseai si tu, nu?) retine datele logarii. Apar casutele alea de logare dar sunt gata completate asa ca nu mai ai decat sa dai un click. Si click cu click se face cinemagia mare :D
sau nu-ti merge logarea automata? o fi ceva de la setari...

halebardul 25 Jun 2009 05:26

acilea:

halebardul 25 Jun 2009 05:35

si sa te asiguri ca nu-ti sterge datele cand iesi din aplicatie, adica sa fie asa (private data/settings)

Pitbull 25 Jun 2009 08:20

Exact asa le am si eu. Da, datele setärii le retine (Mozilla) - da' nu-i de-ajuns. Sä le retinä si site-ul/forumul.

halebardul 25 Jun 2009 09:01

pai de ce nu-i de-ajuns? iti apar casutele, gata completate, click si gata.

paul_aramis 25 Jun 2009 11:42

păi de exemplu e enervant ca din când în când să te trezeşti dat afară şi să trebuiască să te loghezi din nou.

halebardul 25 Jun 2009 11:51

cum am mai spus, nu mi s-a intamplat asta never.

Pitbull 25 Jun 2009 13:39

Aia e, NU VREAU CLICK! Dä din mouse, mutä pointerul... Vreau sä fiu logat TOT TIMPUL, la fel ca pe toate site-urile/forumurile unde sunt/eram membru (de exemplu, pe IMDb, sau pe räposatul Vama Veche forum). Singurele clickuri sä fie alea simple si legitime (din link în link, sau refresh/F5-uri - toate, cu autologare), nu si cu logare propriu-zisä - cäsute completate si cäcaturi complimentate.

buticut 25 Jun 2009 14:19

Vreau sa nu mai imi apara <b>, <i>, </b> si </i>, in loc de textul ingrosat sau italic sau subliniat,cand editez un mesaj. Arata ca o salata dupa si oricat as incerca,nu pot sa il fac sa arate normal...

paul_aramis 25 Jun 2009 14:30

Originally Posted by buticut:

Vreau sa nu mai imi apara <b>, <i>, </b> si </i>, in loc de textul ingrosat sau italic sau subliniat,cand editez un mesaj. Arata ca o salata dupa si oricat as incerca,nu pot sa il fac sa arate normal...

cam greu. dacă ai edita un text în word pentru caracterele speciale, tot aşa l-ai vedea. asta e cea mai friendly-user interfaţă pe care o poţi scoate pe forum. deocamdată aşa se lucrează cu BBCode.

halebardul 25 Jun 2009 14:47

Originally Posted by buticut:

dar semnatura ta cum de e boduita+italica?

poate trebuie folosite [ si ] in loc de < si >
ia sa vedem:
Proba
si
<b><i>Proba</b></i>

pai vezi?

paul_aramis 25 Jun 2009 14:50

a, credeam că ai tastat greşit. da, se folosesc paranteze drepte pentru BBCode ... ai descoperit asta deja, singur. e, e mai bine?

Judex 25 Jun 2009 14:53

Brackets alea sunt in HTML.

halebardul 25 Jun 2009 15:12

demonstratia era pt buticut. :|

paul_aramis 25 Jun 2009 15:14

scuze!:((

halebardul 25 Jun 2009 15:18

no pb.
s-o fi lamurit macar?

All times are GMT +2. The time now is 21:19.