![]() |
Eu il vad, asa au patit toti, pe forum vezi noul avatar numai dupa o zi.
|
ah ok, ce dubios :P
|
nu e normal dar e numai din cauza lu Basescu :|
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Mozilla Firefox (parca asta foloseai si tu, nu?) retine datele logarii. Apar casutele alea de logare dar sunt gata completate asa ca nu mai ai decat sa dai un click. Si click cu click se face cinemagia mare :D
sau nu-ti merge logarea automata? o fi ceva de la setari... |
acilea:
![]() |
si sa te asiguri ca nu-ti sterge datele cand iesi din aplicatie, adica sa fie asa (private data/settings)
![]() |
Exact asa le am si eu. Da, datele setärii le retine (Mozilla) - da' nu-i de-ajuns. Sä le retinä si site-ul/forumul.
|
pai de ce nu-i de-ajuns? iti apar casutele, gata completate, click si gata.
|
păi de exemplu e enervant ca din când în când să te trezeşti dat afară şi să trebuiască să te loghezi din nou.
|
cum am mai spus, nu mi s-a intamplat asta never.
|
Aia e, NU VREAU CLICK! Dä din mouse, mutä pointerul... Vreau sä fiu logat TOT TIMPUL, la fel ca pe toate site-urile/forumurile unde sunt/eram membru (de exemplu, pe IMDb, sau pe räposatul Vama Veche forum). Singurele clickuri sä fie alea simple si legitime (din link în link, sau refresh/F5-uri - toate, cu autologare), nu si cu logare propriu-zisä - cäsute completate si cäcaturi complimentate.
|
Vreau sa nu mai imi apara <b>, <i>, </b> si </i>, in loc de textul ingrosat sau italic sau subliniat,cand editez un mesaj. Arata ca o salata dupa si oricat as incerca,nu pot sa il fac sa arate normal...
|
Originally Posted by buticut:
cam greu. dacă ai edita un text în word pentru caracterele speciale, tot aşa l-ai vedea. asta e cea mai friendly-user interfaţă pe care o poţi scoate pe forum. deocamdată aşa se lucrează cu BBCode. |
Originally Posted by buticut:
dar semnatura ta cum de e boduita+italica? poate trebuie folosite [ si ] in loc de < si > ia sa vedem: Proba si <b><i>Proba</b></i> pai vezi? |
a, credeam că ai tastat greşit. da, se folosesc paranteze drepte pentru BBCode ... ai descoperit asta deja, singur. e, e mai bine?
|
Brackets alea sunt in HTML.
|
demonstratia era pt buticut. :|
|
scuze!:((
|
no pb.
s-o fi lamurit macar? |
All times are GMT +2. The time now is 21:19. |