![]() |
Originally Posted by SoricicaMov:
Nu stiu ce ai inteles tu prin ''mustaciaore'', eu ma refeream strict la username-ul tau simpatic:P Hai cu poza, nu ne mai tine in suspans...:) |
Intai, o poza de familie
![]() In realitate sunt mov, dar le-am editat ca sa par cat de cat normala ![]() Si una din ianuarie, eram in Muntii Baiului si incercam sa-l fac la puncte pe Yeti Taraboste la tranta in zapada ![]() |
SoX, sper ca glumesti cand m-ai inclus in lista. ;)
|
Eu sa glumesc? Doar ma stii ca sunt pe cat se poate de serios. :D
|
Deci ramin cel mai sexy de pe forumul asta!...
;;) |
cel mai sexy ce? :)
ca eu cam vad nimic. |
sexy modestie
|
Pai mi-e cam jena (prietenii stiu de ce;) - sa va spuna Drago:D )... I'm Too Sexy :)
P.S. Oricum, numai pustani pe aici. Unde-s vremurile de alta data?(!)... Ca sa zic asa. |
Originally Posted by Dragomara:
Ai vazut?! :D (Cine stie...:-* ) P.S. Dar mai era unu', totusi: Theophrastus Bombast de Hohenheim, alias Philippus Aureolus, alias Paracelsus, pre numele lui... ;):)) |
love love love!!! ca sa zic asa:">
Nu esti singura (care nu stie sa le citeasca)! :D |
mai bagati poze si lasati gargara! :) (cei care nu au facut-o pana-n prezent)
|
Bai. tu ce te bagi in love-ul nostru mah!X(
|
eu nu ma bag in amorul nimanui. cred ca v-ar sta mai intim pe privat sau pe mess sau pe alt topic (ala dedicat persoanelor peste 18 ani).
|
oricum se vor sterge, stai linistit;)
(si mie-mi place s-o fac in public - e mai palpitant-exhibitionistic:D ) |
nu de alta, dar se incearca revigorarea unor topic-uri si asa nu ajungem nicaieri.
|
hai mai, lasa, nu mai fi asa serios...:-q :D
|
Oi fi eu plecata si fara prea mult timp, dar sa va vad on topic ca-i bai de nu. :P
Faptul ca posturile vor fi sterse, nu e un motiv pentru a le scrie. ;) SoX: ia mai gandeste-te un pic la seriozitatea ta. :)) |
ON-TOPIC: vave, poza ta unde e?
|
hai ca si eu vreau sa te vad :-* (pina ma baneaza astia again:D )
pls pls (fac galerie cu sox, la o adica :D ) |
myselfdank, ce-ti mai place shaorma!!!! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |