![]() |
Originally Posted by Pitbull:
connard pretentieux. |
Pauline, hai sä-ti mai vând un pont:
Zi ceva si de revizionismul meu! :) |
tu sa-mi vinzi mie ,iuda de iarmaroc.
|
Parca-mi si pare rau deja ca in curand vor mai fi in top la New Posts numai de-alde "Filme biografice preferate" "Cum s-e numeste filmu" "Eminescu, regizor?" (de tamarainsa) si "Preferati actori".
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Ti l-am facut cadou! :D |
Ce spuneam?
Deja in top la New Posts: "Filme biografice preferate" bleah! |
dac-as fi barbat ti-as sparge mutra ,exaltatule. |
Ici nous sommes dans les Ferentari :) unora nu le e aici locul (Pitbull, Corinka Halebardul etc)si nu stiu de ce nu se indeparteaza, dar unele se potrivesc PERFECT aici...nu le-as da acestora din urma acces decat exclusiv in acest topic :w00t: |
De fapt, de doua ore planuiam sa trag un pui de somn - dar m-a retinut showul.
Acum ma culc un pic, si mai incolo citesc niste scenarii. Vä pupä tata. Pauline, n-o uita pe aia cu revizionismul! |
a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...
|
Originally Posted by illotempore2002:
da de ce, stai! ca mie-mi place aici. am si declarat, doua (trei, patru? ca nu mai poti sti cu viteza asta de postare) posturi mai sus. am si un mp la care pauline nu vrea / nu poate / nu stie de existenta lui/ sa raspunda... mai stau. |
Originally Posted by Liviu-:
La ce ne sustii? Ce cauta nick-ul meu acolo? |
Originally Posted by Pauline Kael:
dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi? curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze :) + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala? stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.
Originally Posted by corinka:
va sustine pt a fi moderatorii unui topic, nu stiu care, spre norocul vostru sper ca nu asta ca e plin de jivine suferinde cu coltii salivand (care colti i-au mai ramas, ca vreo 3 ii lipsesc) |
Originally Posted by illotempore2002:
Cer bannarea lui Illotempore pt ca a incalcat regulamentul! A spus lucruri personale pe un forum public fara acordul userului personal! Luati masuri! Eu acestei fatuci nu i-am adresat nici un cuvant azi.Ma uraste de moarte ,dar nu stiu de ce. Nu sunt poze goala sunt in lenjerie,nici macar sutien si chiloti,un fel de neglijeu. Nu ti-am vb despre amant,pt ca nu am,e important ce crede familia mea,nu tu. Da,sunt o curva penala,pune pozele alea trucate sau nu unde vrei, tu si tovarasii tai,nu sunt personalitate publica. Am fost la stomatolog,premolarul meu e la loc si arat mai bine decat inainte. Multumita? Mersi ca m-ai calmat cu grija ta pt tine. Illo,de unde atata ura pt mine?A,am un baitetel,cine ti-a permis sa scrii asta pe un forum public,fara acordul meu? Da,nu am timp sa vin in Bucuresti,sau cand vin imi vizitez rudele,nu toti psihopatii de pe net,in viata reala sunt f linistita. |
Corinka, nu stiu daca ai reusit sa treci prin topic inainte sa inceapa mica neintelegere, dar se pusese problema alegerii unui nou moderator. Asa cum au mai facut si alte persoane inaintea mea, eu am insirat numele unor persoane care cred ca ar merita o asemenea "functie". Bineinteles daca doresc ca nu le obliga nimeni.
|
Cred că aţi greşit numele topicului, ar trebui să se numească Înjurături pentru moderatori
PS: Când am intrat pe forumul acesta am crezut că voi găsii nişte persoane cu capul pe umeri, dar văd că unele au confundat acest forumul Cinemagia cu site-ul spitalului din Berceni. |
Mai ai ceva de scris? Spune,ca m-ai calmat,mersi,Illo, esti o dulce.:-)
|
Nu te speria. Asa a fost dintotdeauna, ba chiar si mai rau daca nu ma insel. Atat timp cat te limitezi la sectiunile dedicate exclusiv cinematografiei s-ar putea sa ai norocul de a nu te intalni cu astfel de situatii.
|
Originally Posted by marius:
|
marius, ia-ti o patura si fugi repede de-aici, pana nu vine ploaia de foc!
PS. Sa stii ca ceea ce citesti nu e pe bune, aici se turneaza un film. Sunt doar niste roluri, replici. E un experiment. Capisci? Hai, fugi ca strici cadrul! |
All times are GMT +2. The time now is 08:39. |