![]() |
o poza f f f sweet cu un animalut pe care as vrea sa-l am :x :x :x
![]() |
A vazut cineva pe animal planet Groomer Has it? E un reality show concurs cu frizeri pentru caini. In fiecare editie aveau cate un task si la sfarsit juriul decidea cine pleaca acasa. Foarte funny!
Am inteles ca sunt acum la sezonul doi. |
bre, ca tot ziceai tu de arici. tocmai am vazut pe facebook pozele unui prieten cu un arici bebelus. Este incredibil de dulce. Zici ca e de jucarie. Bestial!
|
|
La nici opt säptämâni, Hera dovedeste cä are critica de film în gene.
Azi, brusc, s-a apucat sä latre la afisul cu "Supravietuitorul" lu' Serj. |
Originally Posted by bre:
Revoltator! Pe tampitele alea care tot guita de pe margine le-as baga cu capul intr-o galeata si le-as tine asa pana aproape ar intra in coma! Bietul ariciuc... X( LE Rectific: le-as baga cu capul in vasul de la toaleta, cu fata in sus, dar mai jos de nivelul capacului, si as trage apa. |
Originally Posted by Pitbull:
E tot pitbullita? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa-ti aduca bucurii! |
Of course she's a pit! :x
Thanks, Cori! :) |
Originally Posted by corinka:
|
Rottweilerii, bullterrierii si amstaffii erau second choices (si gäsisem doar la 200 euros).
Pitbull = first choice, first love! (100 euros; mä rog, as fi dat si 300, si 400, dacä-i aveam!) |
@pitbull nu-ti plac boxerii?
![]() |
nu poti sa pui poza asta si sa intrebi in acelasi timp, raspunsul (oare cat de obiectiv) va fi obligatoriu "ba da" :)
|
Ba da... dar nu mä omor dupä ei (100% obiectiv!)
Practic, îmi plac TOATE RASELE - dar cel mai putin imi plac cäteii mici de domnisoare si bäbute. |
|
|
ei poftim..nici nu stii cati tipi vad plimband chiuwawa si soricari! :P adevarul e ca totusi nici mie nu-mi plac cainii de calci pe ei. Laia mea e la limita acceptabilului ca si marime. :P Mie nu-mi plac bulterrieri deloc. Si nu-mi plac nici cainii aia de se tund la piele si au doar capul latos (se numesc chinezesc nu stiu-cum). Rasele mele preferate din perioada asta (caci ele se tot schimba) sunt Bearded Collie, buldogii, Weimeran si Richback (nu sunt convinsa ca pe ultimele le-am scris corect). Oricum, Pitbull, e super bine ca in Romania se gasesc caini atat de ieftini. Aici nu cumperi nimic sub 800 de euro. Si daca vrei sa-i imperechezi e atat de complicat! |
@ Lili
si bunica mea are o pisicutza birmaneaza, tot Kity, si tot "batranica" are cred vreo 7-8 ani. E cea mai dulce pisicutza pe care am intalnit-o vreodata ceea ce mi se pare total surprinzator mai ales din cauza rasei. |
Se smotocesc pisicile?
|
Sa pun si eu o poza cu broscuta mea testoasa care putrezeste pe balcon ?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:29. |