Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

bre 02 Jul 2009 12:11

o poza f f f sweet cu un animalut pe care as vrea sa-l am :x :x :x

ricutza 02 Jul 2009 12:43

A vazut cineva pe animal planet Groomer Has it? E un reality show concurs cu frizeri pentru caini. In fiecare editie aveau cate un task si la sfarsit juriul decidea cine pleaca acasa. Foarte funny!
Am inteles ca sunt acum la sezonul doi.

ricutza 02 Jul 2009 12:45

bre, ca tot ziceai tu de arici. tocmai am vazut pe facebook pozele unui prieten cu un arici bebelus. Este incredibil de dulce. Zici ca e de jucarie. Bestial!

bre 02 Jul 2009 15:52

ptr ricutza si alti iubitori de arici

http://www.220.ro/EeKOYwzwUI/Arici-La-Scaldat

Pitbull 13 Jul 2009 18:57

La nici opt säptämâni, Hera dovedeste cä are critica de film în gene.
Azi, brusc, s-a apucat sä latre la afisul cu "Supravietuitorul" lu' Serj.

corinka 13 Jul 2009 19:36

Originally Posted by bre:

ptr ricutza si alti iubitori de arici

http://www.220.ro/EeKOYwzwUI/Arici-La-Scaldat

Revoltator!
Pe tampitele alea care tot guita de pe margine le-as baga cu capul intr-o galeata si le-as tine asa pana aproape ar intra in coma! Bietul ariciuc... X(

LE Rectific: le-as baga cu capul in vasul de la toaleta, cu fata in sus, dar mai jos de nivelul capacului, si as trage apa.

corinka 13 Jul 2009 20:24

Originally Posted by Pitbull:

La nici opt säptämâni, Hera dovedeste cä are critica de film în gene.
Azi, brusc, s-a apucat sä latre la afisul cu "Supravietuitorul" lu' Serj.

E tot pitbullita? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa-ti aduca bucurii!

Pitbull 13 Jul 2009 20:40

Of course she's a pit! :x
Thanks, Cori! :)

Neuptolem 15 Jul 2009 11:46

Originally Posted by corinka:

E tot pitbullita?

Of course she's a pit!

Hmm! Pacat! Speram sa fie rottweiler. Am schimbat scenariul ala cu regizorul poreclit "Pitbull" cu un alt regizor fictiv caruia i se spune Rottweiler. Ca sa nu am probleme in instanta cu domnul ce m-a inspirat.

Pitbull 15 Jul 2009 12:06

Rottweilerii, bullterrierii si amstaffii erau second choices (si gäsisem doar la 200 euros).
Pitbull = first choice, first love! (100 euros; mä rog, as fi dat si 300, si 400, dacä-i aveam!)

Bogie 15 Jul 2009 13:19

@pitbull nu-ti plac boxerii?

StefanDo 15 Jul 2009 13:31

nu poti sa pui poza asta si sa intrebi in acelasi timp, raspunsul (oare cat de obiectiv) va fi obligatoriu "ba da" :)

Pitbull 15 Jul 2009 13:39

Ba da... dar nu mä omor dupä ei (100% obiectiv!)
Practic, îmi plac TOATE RASELE - dar cel mai putin imi plac cäteii mici de domnisoare si bäbute.

Lili1982 15 Jul 2009 18:12

Ea este Kitty...are 12 ani, e birmaneza si e o rasfatata :D

Lili1982 16 Jul 2009 08:59

Inca o poza cu pisi a mea :)

ricutza 16 Jul 2009 11:28

Ba da... dar nu mä omor dupä ei (100% obiectiv!)
Practic, îmi plac TOATE RASELE - dar cel mai putin imi plac cäteii mici de domnisoare si bäbute.

ei poftim..nici nu stii cati tipi vad plimband chiuwawa si soricari! :P
adevarul e ca totusi nici mie nu-mi plac cainii de calci pe ei. Laia mea e la limita acceptabilului ca si marime. :P

Mie nu-mi plac bulterrieri deloc. Si nu-mi plac nici cainii aia de se tund la piele si au doar capul latos (se numesc chinezesc nu stiu-cum).

Rasele mele preferate din perioada asta (caci ele se tot schimba) sunt Bearded Collie, buldogii, Weimeran si Richback (nu sunt convinsa ca pe ultimele le-am scris corect).

Oricum, Pitbull, e super bine ca in Romania se gasesc caini atat de ieftini. Aici nu cumperi nimic sub 800 de euro. Si daca vrei sa-i imperechezi e atat de complicat!

ricutza 16 Jul 2009 11:30

@ Lili

si bunica mea are o pisicutza birmaneaza, tot Kity, si tot "batranica" are cred vreo 7-8 ani. E cea mai dulce pisicutza pe care am intalnit-o vreodata ceea ce mi se pare total surprinzator mai ales din cauza rasei.

Lili1982 16 Jul 2009 12:03

Originally Posted by ricutza:

@ Lili

si bunica mea are o pisicutza birmaneaza, tot Kity, si tot "batranica" are cred vreo 7-8 ani. E cea mai dulce pisicutza pe care am intalnit-o vreodata ceea ce mi se pare total surprinzator mai ales din cauza rasei.

Nu trebuie sa te surprinda deloc... Totul depinde de modul in care sunt educate ;) ! Kitty sta zi de zi cu soacra mea si este foarte cuminte... Acum din pacate a fost operata si nu prea vrea sa lase firele de la operatie la locul lor....si nu am avut de ales...trebuie sa poarte un guler care e destul de incomod...Abia peste 8 zile poate sa se miste in voie prin casa :( .

Asa arata "babuta" noastra acum...

Neuptolem 16 Jul 2009 12:07

Se smotocesc pisicile?

redmen 16 Jul 2009 12:32

Sa pun si eu o poza cu broscuta mea testoasa care putrezeste pe balcon ?

All times are GMT +2. The time now is 18:29.