Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   FABULE CINEMATOGRAFICE... si nu numai (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86029)

Pitbull 12 Mar 2009 16:23

Un schimb de replici epocal:
Originally Posted by crin3l:

Originally Posted by Chambord:

It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta

Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

Il bag într-un film. :sleep:

crin3l 12 Mar 2009 17:09

Originally Posted by Pitbull:

It's a wonderful life e la ani lumina de mediocritatea de 'Inchisoarea ingerilor' :sick: Aceasta penibilitate este cel mai popular film din toate timpurile (cf imdb Top 250) ceea ce demonstreaza clar ca inteligenta e o floare rara pe planeta

Ei hai... vezi ca crezi mai destept decat milioane de oameni carora le-a placut filmul (fiind chiar printre preferatele lor) si sigur sunt destui dintre aia care sa fie mai inteligenti decat tine... numa faptul ca ai zis asa ceva ma cam face sa ma indoiesc de marea ta inteligenta... fiindca prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent.

Nu sunt eu prea bun la exprimare, dar cred ca s-a inteles ce am vrut eu sa zic :hmm:

corinka 12 Mar 2009 17:14

Sper sa nu fie o ironie :))

Mie mi se pare ca este vorba despre inspiratie. Pitbull a avut o revelatie.

crin3l 12 Mar 2009 17:16

Originally Posted by corinka:

Sper sa nu fie o ironie :))

Mie mi se pare ca este vorba despre inspiratie. Pitbull a avut o revelatie.

Sigur... ma bucur ca pot o sursa asa mare de inspiratie :lol:

corinka 12 Mar 2009 17:17

Pitbull, in filmul ala trebuie neaparat sa joace si I.M.M. Poate chiar sa rosteasca ea aceasta replica...

crin3l 12 Mar 2009 17:18

Pitbull, in filmul ala trebuie neaparat sa joace si I.M.M. Poate chiar sa rosteasca ea aceasta replica...

De ce I.M.M? Eu am zis asa ceva eu am sa zic replica si in film ... nu imi place sa fiu plagiat :lol:

corinka 12 Mar 2009 17:23

OK, fii tu protagonistul, dar I.M.M. ar putea sa iti dea replica. ;)

crin3l 12 Mar 2009 17:34

OK, fii tu protagonistul, dar I.M.M. ar putea sa iti dea replica. ;)

Mai greu... sau eventual imi da replica dar tot eu am ultimul cuvant :P

Pitbull 12 Mar 2009 19:18

Apoteoza replicoasä (nu "replicantä", c-äia-s în "Blade Runner" este):

"...prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent."

...dar ea n-are nici un kickyrez färä pregätirea anterior-prelabilä dinainte.

Si eu mizez pe I.M.M., dar sunt de acord sä organizäm probe video.
May the best one win!

crin3l 12 Mar 2009 19:57

Apoteoza replicoasä (nu "replicantä", c-äia-s în "Blade Runner" este):

"...prin aceasta afirmatie u ai vrut sa dai de inteles ca esti inteligent ca sa nu ma contrazici apoi ca unde ai zis u ca esti inteligent."

...dar ea n-are nici un kickyrez färä pregätirea anterior-prelabilä dinainte.

:lol: Am vrut sa spun prea multe intr-o fraza , dar cred ca s-a inteles si asa . Asta e ... nu sunt foarte bun la exprimare.

Pitbull 12 Mar 2009 20:25

Las-cä I.M.M. are o gesticulatie genialä, deci sä vezi ce surprizä o sä ai! :D :love:

corinka 12 Mar 2009 20:29

I.M.M. mai intra pe forum? Nu stie ce roluri pierde...

keepwalking 06 Jul 2009 00:01

secvente

Cred ca fiecare dintre noi am trait, de-a lungul vietii, diverse intamplari, in care ne-am simtit ca facand parte dintr-o secventa a unui film.
De pilda, in timp ce urcam niste scari intr-o cladire veche, sau in timp ce ne asezam la un birou, gata sa scriem ceva pe o hartie, sau cand faceam semn unui taxi pe o strada aglomerata, seara...etc.
Puteti povesti astfel de secvente in care viata voastra s-a intersectat cu cadrele unui film virtual?

Judex 06 Jul 2009 00:16

Eram la Chisinau. Am fost sa-i iau un interviu unei tinere sperante a literaturii din Rep. Moldova. M-am imbatat prastie cu ea. Am ajuns intr-un club. Am dat de unii care se laudau ca sunt raketi. Mi-au facut cinste cu bere, i-am omenit cu vodca scumpa. Am ajuns acasa pe tz-spe mii de carari, receptionerea se crucea. Am batut la toate usile de pe palier. Urlam dupa cheie. Cheia era la mine in mana. Am incercat sa sparg usa unei colege. Cand am venit sa dau in forta cu umarul, ea tocmai deschidea. Am cazut peste ea in pat. N-a mai vorbit cu mine doua zile dupa aia. Cand m-am trezit imi aminteam bodega aia, pe genunchiul drept o blonda, pe stangul o bruneta.

keepwalking 06 Jul 2009 00:21

probabil ca nu degeaba te-ai semnat "Ich bin ein film" :)

Judex 06 Jul 2009 00:29

Evident! :D

Pitbull 06 Jul 2009 08:35

Topicul ästa e frate geamän cu "Fabule cinematografice... si nu numai", de la "Cafenea". Propun sä-l unim cu äla.

keepwalking 06 Jul 2009 08:45

Topicul ästa e frate geamän cu "Fabule cinematografice... si nu numai", de la "Cafenea". Propun sä-l unim cu äla.

de acord.

Pitbull 06 Jul 2009 11:12

Okey dokey.
Do'n'lor cafemoderatori, be so kind...
(Bumpuiesc Fabulele aicea sus...)

Pitbull 06 Jul 2009 11:13

Bump pentru merge cu "Secvente".

All times are GMT +2. The time now is 14:10.