![]() |
lasa-ma sa casc - as usual cind vbesti tu, kre esti o cantitate neglijabila da t face sa t simti bine vazind k t baga in seama o personalitate k mine.
in caz k nu ai retinut c am mai spus, read my lips: o sa intru d FIEKRE DATA pt k ma amuza sa urmaresc cum dai replik d fiekre data, cretin-pavlovian, inginind imbecil aceeasi mantra kre t face sa t simti bine ('2leo', 'esti prost', blabla...) din fericire pt forumu asta & pt the world @ large, tu nu 'decizi' nimic, nu insemni nimic pt k nu esti decit o scirnavie moarta kre da din gura nonstop, plin d frustrari & resentimente, acting out la modu virtual pt k in real life esti un zero barat, un nimeni, un luzar absolut. kiar nu-ti dai seama cit d transparent esti din pdv psihanalitic?? omg, esti atiiiiiiit d penibil... :lol: in timp c eu joc un rol & ma amuz copios, tu t expui cu fiekre postare - d unde s vd cit d 'inteligent' esti :lol: |
merge. inc-o dat'... baiete, aport!
|
n-ai inteles, TU esti cobaiu meu! :lol: :lol: :lol:
eu, in fericirea & nesimtirea mea, nu fac decit sa ma amuz: park ai fi un kkt teleghidat - eu am misiunea d a t tine departe d ceilalti dp forum! ma simt k un isus coprofug, investit cu o misiune 8) |
coprofug nu exista asa ca ramai coprofag. pana una alta rol ovar si vaci dis: http://www.youtube.com/watch?v=bp77z...eature=related
incearca sa bagi la bostan. aport! |
nu ma uit eu la kkturile tale d utuburi, esti bolnav??
coprofag esti tu, pt k ai o obsesie excrementiala (p lga aia gay fireste); eu sint coprofug - as in ignifug, centrifug etc... DUH! |
I prefer it better my way. spre diferenta de celelalte cuvinte coprofug nu exista, doar n-ai inventat tu vre-un sport nou. asa ca esti prost si incult.
aport cotarla! |
eu inventez C vreau, i'm the master of words & the jesus of shitty holes like u - nu vezi, prostule, k tocmai l-ai folosit si tu, twice?! :lol: :lol:
|
SSSST! Jinjis comite... :?
|
mai putin si se strange toata haita, hehe. ce-mi place mie e treaba bine facuta, dati-va cu remarca la o dresura de inalt clasament. cum zbier aport, cum cotarlele sa strang hamaind a limba-n dos. APORT!
|
Cum am zis:
A comis! :lol: ...De-asta-i el asa penibil: Pentru cä e PREVIZIBIL! :D |
goood dog!
|
Better is to be a dog,
Decât cerebral olog. :P |
si mai better ar fi sa temini cu stihurile astea eftine. nus' cum ti-a intrat in cap/ ca esti talentat/ dar ce pacat, of / esti un ratat...
|
Mai bine ratat
Decât AGRAMAT. |
aveti nervii tari:)
eu n-as rezista la suturile astea. |
Stai calm, Prolly, eram doar în trecere - relaxare între capitole.
Acum, mä-ntorc la treburi reale. |
sencs. eu agramat si tu ratat. you got yourself a deal.
|
ci in ziua aceea numai
ma rotii asa, oleaca. toti flacaii aceia strasnici au ramas pe jos sa zaca. astea sunt versuri (nu-mi apartin) dar cand le citesti simti fiorul acela de respect pentru ceva dus intr-adevar la perfectiune. asa ca fara marfa la eftin, por favor...am stomacu' sensibil. |
hai, fa, k esti proasta, da-te-n pula mea d cotarla riioasa... :sick:
dk ti-as trage o pula peste bot sa t umplu d slobozi sa vezi c ai mai da din coada - u bitch! :lol: |
|
All times are GMT +2. The time now is 16:26. |