Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

Gaandalf 21 Aug 2005 12:01

i couldn't help it :
http://www.joblo.com/

Superman Returns

bellhop 22 Aug 2005 01:40

The Constant Gardener (2005), this coming soon like ...next week :happy:

El Dib 22 Aug 2005 10:55

In curand pentru mine : DOOM ;Mr.and Mrs Smith; The Transporter 2;...si mai cu intarziere The Da Vinci Code...ah ..era sa uit Sahara....(am citit cartea si mi-a placut- sper sa nu faca americanii vre-o adaptare de cacao).
In orice caz Doom-ul il astept de cand era doar un zvon ca o sa se faca ecranizarea dupa joc....si am un feeling ca nu o sa dezamageasca.
Bine, o sa se gaseasca destui care sa comenteze ...

Cam astea ar fi

Cinemania 22 Aug 2005 11:11

Doom va fi o laba....

El Dib 22 Aug 2005 11:37

Esti foarte sigur pe tine............presupun ca ai participat cu echipa la filmari?!......sau poate esti un fel de vizionar al forumului?!.......

Cinemania 22 Aug 2005 11:50

bleah...

am vazut trailerul+cateva scene...filmul pare sa fie o combinatie intre Alien si toate cacaturile cu monstri gen Alien vs Predator, aparute in ultima vreme...nu mai am incredere in filmele astea de cativa ani...labe triste majoritatea...de fapt astia o tin intr-o laba continua

da' tu ce esti? un fel de maestru al stampilelor?

El Dib 22 Aug 2005 13:49

Bine..."Granpa" ,daca spui tu asa o fi.

Si eu am vazut trailer-ul ...si nu mi s-a parut "o laba"........poate ne spui ce filme or sa apara in curand...care nu sunt labe in opinia ta.
(Da' sa fie ceva mai de actiune.....nu suntem toti pensionari)

Cinemania 22 Aug 2005 13:51

Originally Posted by El Dib:

Bine..."Granpa" ,daca spui tu asa o fi.

Si eu am vazut trailer-ul ...si nu mi s-a parut "o laba"........poate ne spui ce filme or sa apara in curand...care nu sunt labe in opinia ta.
(Da' sa fie ceva mai de actiune.....nu suntem toti pensionari)

another one bites the dust...vezi ca poti sa te iei de mana cu M.G....vrei sa vezi ce filme vin in curand? du-te pe IMDB sau pe movieweb...

El Dib 22 Aug 2005 14:00

Neinteresant ce-mi spui............oricum stiu cam tot ce o sa apara ...si destule care nu apar pe cinemagia......era o chestiune de opinii...

Cinemania 22 Aug 2005 14:08

tocmai...mi-am exprimat opinia...insa tu habar n-ai ce inseamna libertatea asta...ai sarit imediat ca "intepat de barba lui Kubrick"...pensionarul din avatarul meu

ce dreacu se intampla cu unii pe forum!? parca ati fi nefututi/nefutute...

Appy-polly-loggies

GhitzaCartitza 22 Aug 2005 14:12

sa vezi ce o sa sara acum! pt un amarat de film. mai ales ca e cu The Rock. Ce film extraordinar o sa iasa :sick: .

El Dib 22 Aug 2005 15:08

Ei ,lasa Granpa ca nu ma ofuschez asa repede....mai ales pentru un amarat de film ...indiferent de cine e produs sau regizat....da' mi-a placut sa te iau putin peste picior(prea era simpatic avatau' tau).

Insa Ghita poa' sa intre la loc in musuroi........ce daca e cu The Rock....fiecare unde se potriveste......ce vroiai un Suspecti de servici cu The Rock sau alte variante si mai rele?
Mai Ghita...am depasit faza de adolescent isteric(sau fanatic)care face obsesie pentru cate ceva(cum mai sunt unii innebuniti si acum cu LOTR......si alte crap-uri si povestioare de copilasi)....da' in fine gusturile nu se discuta

GhitzaCartitza 22 Aug 2005 15:22

Originally Posted by El Dib:

Mai Ghita...am depasit faza de adolescent isteric(sau fanatic)

Ma bucur pt. tine. Acum vei putea sa te bucuri de adevaratul miracol al lui Harry Potter 4.
P.S. Si mie imi plac filmele cu The Rock. Sincer!!!

El Dib 23 Aug 2005 16:03

Las-o balta amice.......si daca vrei ceva miraculos treci pe naturiste

GhitzaCartitza 25 Aug 2005 20:21

The Cave. Niste speologi se duc in cautarea unui alt grup care s-a pierdut in cea mai mare pestera din lume. Cand calea de iesire le este blocata, ei intra tot mai adanc in pestera si descopera niste creaturi cidate, care incep sa-i vaneze. Efecte misto, atmosfera claustrofobica si tot ce-i trebuie unui film ca sa relaxeze privitorul (SPER :? ). Cred ca se vrea la concurenta cu DOOM. Se lanseaza pe 26 August wide. Si totusi in Romania nu am vazut ca apare maine. Asteptam si vedem.. K de obicei Romania nu inseamna WIDE :(.

Rumpelstintzkin 25 Aug 2005 23:06

Lady in the Water
Un tip care lucreaza la constructia unei cladiri parca; da in piscina acelei cladiri de o sirena. Filmul va aparea exact peste un an in august anul viitor, in regia lui M. Night Shyamalan.

Gaandalf 26 Aug 2005 05:17

din ce vad in trailerul asta http://movies.yahoo.com/feature/doom.html - in filmul Doom the guns look pretty awsome - spectatorul target fiind cei care au jucat Doom 3 - mie jocul mi-a placut ... The Rock ... eeeah! ;)

st3fan 28 Aug 2005 19:21

Marie-Antoinette

Filmul biografic al Mariei Antoaneta, in regia Sofiei Coppola.Da,cu siguranta astept cu nerabdare acest film....

Longshot 30 Aug 2005 08:37

noiembrie e pe vine si la fel si Jarhead.
teaser poster
welcome to the suck

Gaandalf 30 Aug 2005 08:40

Originally Posted by Longshot:

noiembrie e pe vine si la fel si Jarhead.
teaser poster
welcome to the suck

trailerul are pe fundal melodia lui Kayne West - Jesus Walks
brilliant ...

All times are GMT +2. The time now is 18:26.