![]() |
Gere, ca e oarecum mirat si sfios, parca nu i-ar veni sa creada ca a ajuns unde a ajuns.
|
Am dreptate
Draga Theo, te nevrozezi degeaba, pentru ca, iata, am dreptate ! :oops:
|
Re: Am dreptate
Originally Posted by Dan Gerose:
Mda... Trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate (si totusi nu numai fetele au votat cu Gere, deci ai avut numai pe jumatate dreptate. 8) ) |
Gere ca douglas ma enerveaza pt Zeta lui! :lol:
|
Si asa a trecut Richard mai departe :D. Next game in a few moments.
|
Dar mai intii sa facem o recapitulare a cistigatorilor de pina acum:
1) Johnny Deep 2) Val Kilmer 3) Owen Wilson 4) Orlando Bloom 5) Tom Cruise 6) Antonio Banderas 7) Mel Gibson 8) Brad Pitt 9) Kevin Spacey 10) Jude Law 11) Tom Berenger 12) Luke Wilson 13) Daniel Day-Lewis 14) Nicholas Cage 15) Sean Penn 16) Robert Downey Jr 17) Edward Norton 18) Joaquin Phoenix 19) Denzel Washington 20) Richard Gere |
Ready?? Hugh Jackman vs. John Cusack - cam tinar in poza aceasta :o
|
John Cusack
|
Hugh "Wolverine" Jackman
|
John Cusack http://www.suersite.com/jcusack-hifidelity3.jpg
|
John Cusack - pentru ca figura sa angelica se afiseaza pe o larga plaja a controverselor.
|
Ion cu sacu dupa el... Acuma sper sa nu am cosmaruri cu nenea Lupulet! :lol:
|
John Cusack.
|
Mie imi plac amindoi... :cry: totusi vot Hugh
Deocamdata este 5-2 pentru John C. Se cauta un concurent pentru meciul 25 Sean Connery vs. ... (era Omar Sharif dar nu este foarte cunoscut de generatiile tinere si nici poze acceptabile nu am gasit). Astept propuneri! |
cusack e nascut in ac. zi cu mine, deci ar trebui sa tin cu el... da ce te faci cu un hunk k hugh j?? vorb-aia: oki sa ai, & n-are cum sa nu-ti plak...
well, stiu ce fac: inkid okii si votez tot cu cusack! :) |
Ce sa fac daca au nimerit amindoi, Hugh si John, in acelasi meci !! :(
:o Uitati-va la mina stinga a lui Hugh, straluceste o verigheta :roll: |
Originally Posted by Ilila:
e greu de gasit un oponent demn de Sean Connery. sa zicem Robert Redford. |
John Cusak pt Being John Malkovich.
Lasa tot Omar Sharif pt meciul 25, nu e nevoie de poze, il stie toata lumea, iar eu il votez, imi place mai mult decat Connery |
Poate ramane Omar Sharif, iata si poza: http://www.videofreak.net/media/screens/468.jpg
(desi si Redford ar fi meritat un loc in concurs) |
Vot
Tot Cusack, pentru ca-i actor serios. Dar inca nu s-a terminat meciul asta. Ca altele sunt gata dupa 5 voturi ! :oops: Cred ca iar au fetele vreun interes. :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:27. |