![]() |
Uh? :))
|
Eu raman la Miyazaki-urile mele.Stau deoparte.
|
Personal prefer oricand un GITS, Monster sau Ergo Proxy in loc de un Miyazaki. Desi are filme excelente, publicul tinta al lui Miyazaki e prea tanar pentru gusturile mele.
|
Stiu mai am acum dupa cateva luni de la mesaj niste Bleach,The Boondocks si Afro Samurai....
|
Nu poti compara Bleach si Afro Samurai cu cele de mai sus (The Boondocks n-am vazut). Bleach inca mai urmaresc si acum din curiozitate pentru ca sunt personaje foarte interesante, desi mai mult citesc manga ca nu am rabdare cu fillerele. Oricum, s-ar putea spune ca in ceea ce priveste Bleach sunt expert, dar Bleach, si nici Afro Samurai de altfel, nici nu trebuie mentionat pe langa cele 3 enumerate de mine in mesajul precedent.
|
a vazut cineva Paprika? cred ca eram prea obosit pentru filmul ala... :D
|
Dintre toate anime-urile cel mai mult mi-a placut Dragon Ball. L-as putea revdea oricand si la orice ora. Cel mai fain anime ever ! :x
|
Originally Posted by StefanDo:
De cat timp il am in calculator si nici acum nu l-am vazut. Bine ca vine vacanta acusi :D @marius93 "cel mai fain" asta e relativ. Poate ar trebui sa mai diversifici putin, cine stie peste ce dai ;) |
Quote:
|
Originally Posted by marius93:
Nu ar trebui sa fii atat de sigur, nu iti face bine pentru noile vizualizari. Daca gandesti asa s-ar putea sa subapreciezi unele anime-uri mai bune :P De curozitate, daca nu te superi, poti sa-mi spui cat mai multe din anime-urile pe care le-ai vazut, poate reusesc sa-ti deschid ceva drumuri, desi o sa fie greu momentan. |
Quote:
|
Tin minte ca ma uitam la Pokemon in prostie cand eram mica si habar nu aveam eu ca e anime,la fel si cu Shaman King,care a fost preferatul meu pana m-am uitat la Chrono Crusade,iar dupa m-am uitat la Loveless care e shounen-ai,acum fiind preferatul meu iar dupa la Junjou Romantica,de asemenea shounen-ai:D Bine si am mai vazut si altele...
|
Naruto,Dragon Ball ,Yuyu Hakuso,Inuyasha,Pokemon,Yu-Ghi-oh,Death Note,si multe altele.
|
Originally Posted by BRUMA:
|
Nu stiu daca s-a discutat despre filmul pe care-l voi preciza acum ... dar m-ar interesa opinia unora din voi ... care l-au vazut bineinteles.
Vampire Hunter D |
Diferenta
Nu stiu cum faceti voi diferenta intre japoneze si restu. De ex. desi vorbesc in engleza si shaolin showdown par a fi tot japoneze - ochi mari, tipete isterice cu gura larg deschisa .Parca si the titans sunt la fel.
|
0. Bersek
1. Naruto 2. Gungrave 3. Code Geas 4 Macross Frontier 5 Death Note 6.Ergo Proxy 7 Bleach Mi-au placut cel mai mult. Au de toate suspans..actiune...drama..dragoste.. Pentru Fani a aparut Filmul Macross Frontier The False Songstress... l-am vazut aseara. |
filme:
5 Centimeters per Second The Girl Who Leapt Through Time Howl's Moving Castle Grave Of The Fireflies Whisper of the Heart Spirited Away Tales from Earthsea Origin Spirits of The Past Sword of the Stranger The Place Promised in Our Early Days Voices Of A Distant Star Summer Wars (2009) Acestea mi se par cele mai interesante. |
Recomand:
Freezing Hanasakeru Seishounen Trinity Blood Busou Renkin Chrno Crusade Black Lagoon 1, 2 , 3 |
Recomand cu caldura:
The Iron Giant (1999) A Scanner Darkly (2006) Waltz with Bashir (2008) |
All times are GMT +2. The time now is 14:44. |