Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   ANIME-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82373)

Twinsen 11 Oct 2009 00:39

Uh? :))

marcusARCUS 11 Oct 2009 17:43

Eu raman la Miyazaki-urile mele.Stau deoparte.

Liviu- 25 Nov 2009 23:41

Personal prefer oricand un GITS, Monster sau Ergo Proxy in loc de un Miyazaki. Desi are filme excelente, publicul tinta al lui Miyazaki e prea tanar pentru gusturile mele.

marcusARCUS 26 Nov 2009 12:09

Stiu mai am acum dupa cateva luni de la mesaj niste Bleach,The Boondocks si Afro Samurai....

Liviu- 26 Nov 2009 13:07

Nu poti compara Bleach si Afro Samurai cu cele de mai sus (The Boondocks n-am vazut). Bleach inca mai urmaresc si acum din curiozitate pentru ca sunt personaje foarte interesante, desi mai mult citesc manga ca nu am rabdare cu fillerele. Oricum, s-ar putea spune ca in ceea ce priveste Bleach sunt expert, dar Bleach, si nici Afro Samurai de altfel, nici nu trebuie mentionat pe langa cele 3 enumerate de mine in mesajul precedent.

StefanDo 26 Nov 2009 13:15

a vazut cineva Paprika? cred ca eram prea obosit pentru filmul ala... :D

marius93 30 Jun 2010 12:09

Dintre toate anime-urile cel mai mult mi-a placut Dragon Ball. L-as putea revdea oricand si la orice ora. Cel mai fain anime ever ! :x

Liviu- 30 Jun 2010 12:30

Originally Posted by StefanDo:

a vazut cineva Paprika? cred ca eram prea obosit pentru filmul ala... :D

De cat timp il am in calculator si nici acum nu l-am vazut. Bine ca vine vacanta acusi :D

@marius93

"cel mai fain" asta e relativ. Poate ar trebui sa mai diversifici putin, cine stie peste ce dai ;)

marius93 14 Jul 2010 20:01

Quote:

@marius93

"cel mai fain" asta e relativ. Poate ar trebui sa mai diversifici putin, cine stie peste ce dai ;)

Mersi pentru sfat Liviu :), insa am vazut mai multe anime-uri, dar nu m-au prea impresionat. Dragon Ball il urmaresc de la 5 ani si m-a captivat deoarece are o poveste interesanta, o intriga pe masura plus personajele foarte bine conturate. Oricate anime-uri as mai vedea in viitor sunt 100% sigur ca nu-mi voi schimba parerea. Dragon Ball ramane THE BEST ;).

Liviu- 14 Jul 2010 20:53

Originally Posted by marius93:

Oricate anime-uri as mai vedea in viitor sunt 100% sigur ca nu-mi voi schimba parerea. Dragon Ball ramane THE BEST ;).

Nu ar trebui sa fii atat de sigur, nu iti face bine pentru noile vizualizari. Daca gandesti asa s-ar putea sa subapreciezi unele anime-uri mai bune :P

De curozitate, daca nu te superi, poti sa-mi spui cat mai multe din anime-urile pe care le-ai vazut, poate reusesc sa-ti deschid ceva drumuri, desi o sa fie greu momentan.

marius93 16 Jul 2010 17:32

Quote:

De curozitate, daca nu te superi, poti sa-mi spui cat mai multe din anime-urile pe care le-ai vazut, poate reusesc sa-ti deschid ceva drumuri, desi o sa fie greu momentan.

Pai am vazut asa: Yu Yu Hakusho, Shaman King, Sakura, Trigun, Cawboy Bebop, Yu-Gi-Oh, Hakaima Sadamitsu, Death Note :)

Iamsaved 21 Aug 2010 18:38

Tin minte ca ma uitam la Pokemon in prostie cand eram mica si habar nu aveam eu ca e anime,la fel si cu Shaman King,care a fost preferatul meu pana m-am uitat la Chrono Crusade,iar dupa m-am uitat la Loveless care e shounen-ai,acum fiind preferatul meu iar dupa la Junjou Romantica,de asemenea shounen-ai:D Bine si am mai vazut si altele...

BRUMA 21 Aug 2010 22:51

Naruto,Dragon Ball ,Yuyu Hakuso,Inuyasha,Pokemon,Yu-Ghi-oh,Death Note,si multe altele.

Twinsen 22 Aug 2010 00:46

Originally Posted by BRUMA:

Naruto,Dragon Ball ,Yuyu Hakuso,Inuyasha,Pokemon,Yu-Ghi-oh,Death Note,si multe altele.

Si ce?

Medicate 26 Aug 2010 22:41

Nu stiu daca s-a discutat despre filmul pe care-l voi preciza acum ... dar m-ar interesa opinia unora din voi ... care l-au vazut bineinteles.

Vampire Hunter D

Domolul 24 Oct 2010 22:04

Diferenta

Nu stiu cum faceti voi diferenta intre japoneze si restu. De ex. desi vorbesc in engleza si shaolin showdown par a fi tot japoneze - ochi mari, tipete isterice cu gura larg deschisa .Parca si the titans sunt la fel.

Paraiah 10 Nov 2010 09:58

0. Bersek
1. Naruto
2. Gungrave
3. Code Geas
4 Macross Frontier
5 Death Note
6.Ergo Proxy
7 Bleach

Mi-au placut cel mai mult. Au de toate suspans..actiune...drama..dragoste..

Pentru Fani a aparut Filmul Macross Frontier The False Songstress... l-am vazut aseara.

sweetmaria 18 Jan 2011 00:02

filme:

5 Centimeters per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Howl's Moving Castle
Grave Of The Fireflies
Whisper of the Heart
Spirited Away
Tales from Earthsea
Origin Spirits of The Past
Sword of the Stranger
The Place Promised in Our Early Days
Voices Of A Distant Star
Summer Wars (2009)

Acestea mi se par cele mai interesante.

Cupidon_White 22 Jan 2011 23:48

Recomand:

Freezing

Hanasakeru Seishounen

Trinity Blood

Busou Renkin

Chrno Crusade

Black Lagoon 1, 2 , 3

FlorinMovieFreak 21 Mar 2011 10:51

Recomand cu caldura:

The Iron Giant (1999)
A Scanner Darkly (2006)
Waltz with Bashir (2008)

All times are GMT +2. The time now is 14:44.