![]() |
Originally Posted by Anita:
:shock: si restul ce fel de alegeri erau? |
Ca sa faci un top veridic iti trebuie cativa ani buni de vizionare,documentare si nu ma refer la almanahe..cinema etc.
|
Cele mai bune filme pe care le-am vazut eu pana acum eu sunt:
1. Pearl Harbor 2.Lista lui Schindler 3.Braveheart 4.seven 5.The bone collector 6.The patriot 7.Ghost 8.Gone with the wind 9.Dying Young 10.Forever Young |
Mediterraneo (1991)
Amores perros (2000) Perfume - The Story of a Murderer (2006) Ed Wood (1994) The Big Lebowski (1998) Full Metal Jacket (1987) Little Miss Sunshine (2006) Cabaret (1972) Nuovo cinema Paradiso (1988) Si o lista de filme pe care le consider bune dar, intr-o oarecare masura, am fost influentat si de prieteni/colegi/mediatizare Le Bal (1983) Alexis Zorbas (1964) Underground (1995) One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) Laberinto del fauno, El (2006) La Vita e bella (1997) Amelie (2001) American Beauty (1999) Forrest Gump (1994) Pulp Fiction (1994) si ar mai fi ... sa zicem Fellini, Mikhalkov, Almodovar etc... |
Napoleon Dynamite, :))))))))), bestial
|
The Devil's Advocate
Sin City Lucky Number Slevin Rush Hour:D Sleepy Hollow |
Fight Club - all time fav
|
Multa vreme Apocalypse Now a fost filmul meu preferat (varianta originala, pentru ca Redux sux). Asta pana cand am vazut American History X, un film care mi se pare absolut genial, de la poveste si pana la modul in care e tras fiecare cadru.
|
FAVOURITE MOVIE
Care este filmul vostru FAVORIT ?
nu conteaza ce gen este si nici cand a fost realizat ma intereseaza un singur titlu de film de la fiecare eu spun FORREST GUMP |
Naºul fãrã îndoialã.
|
Presimt ca topicul asta nu o va duce prea bine, dar:
Originally Posted by Suspect de bizar:
...cu ceva indoiala |
Originally Posted by Liviu-:
|
La vita e bella!
|
Am mai avut topicuri pe tema sta, o droaie - dar, ca sä nu ziceti cä-s räu...
"Stalker" |
The Sweet Hereafter :D
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Presupun ca e "De ce?" am indoieli in privinta filmului, pentru ca la prima afirmatie a raspuns deja Pitbull. E greu sa iei un film si sa il pui pe cea mai inalta treapta pentru ca sunt multe apropiate ca valoare de Nasul. Una e sa zici care e favoritul tau si alta e sa zici care e cel mai bun. Pe langa faptul ca ti-e greu sa fii obiectiv, mai intervin si factori precum conditiile de vizionare, intelegerea filmului sau pur si simplu cat de mult iti place subiectul lui. |
Originally Posted by Pitbull:
subscriu |
nu existã "best movie ever"
cu greu pot reduce la vreo 30-40 aceastã categorie, dar la unul singur în niciun caz. |
de acord cu leonard
nici eu n-as putea sa ma pronunt |
imi cer scuze pt ca am modificat numele topicului, dar cred ca in felul acesta mai multe persoane or sa-si exprime parerea
asa ca astept raspunsuri multumesc |
All times are GMT +2. The time now is 14:17. |