![]() |
cedez.oricum, nu era dreptul meu sa pun.
|
|
gregory peck? seamana cu el..
|
el, el
|
1 Attachment(s)
Attachment 1390
scriitor |
Originally Posted by rvn:
stii ca era vorba sa nu mai fie antrenorul austriecilor...s-ar putea ca de acum sa iti placa antrenorul norvegienilor:P |
inca un indiciu: cartile lui au fost ecranizate cu mare succes.
coruptie, mita, politica,lumea justitiei americane.cautati pe-aici. |
Grisham?
|
Originally Posted by White1:
sa vad ce pui tu! |
Aveam de gand sa pun ceva mai usor..cred ca asta e usor mai dificil:
![]() LE: tot scriitor |
german sau englez?
|
Rus, nascut in Ucraina.
|
bulgakov. maestrul si margareta.. ai citit?
|
Daca nu citeam nu puneam:P Am citit tot ce am gasit publicat in romana de la el, e scriitorul meu preferat.
|
Ce privire cul are in poza asta.
|
1 Attachment(s)
tolstoi, dostoievski...he he.white, daca erai obligat ca mine sa inveti limba rusa de la 7 ani?
Attachment 1391 in vremuri imemoriale,schimbam poze de actori cu copiii rusi cu care corespondam. si acum cred ca am pe-acasa pozele. |
Daca as fi fost obligat...as fi citit acuma Bulgakov si Gogol si Tolstoievski si Lermontov si Puskin si Soljenitin in limba lor materna:P Cu riscul de a o starni iar pe Miercuri scriitori rusi (barbati, ahem) sunt cei mai tari:D
|
Originally Posted by White1:
din pacate,pe vremea aia sufeream dupa blugi si americanisme ieftine. iar literatura rusa, pe cat este frumoasa,pe atat este de grea si necomestibila. Idiotul si Anna Karenina,le-am citit cu mare drag. au urmat Razboi si Pace, Karamazovii..carti pe care ar trebui sa le citim si recitim mereu. |
Nu imi apartine, e dintr-un sketch de-al lui Toma Caragiu:D
Cred ca n-ar strica niste indici pt personaj:D |
"INDICI"...asta... INDICII: sunt in ton cu adierea: rusoaica. o actrita foarte apreciata acum cativa zeci de ani.
p.s.vezi ca sunt familiarizata cu INDICII, accentul pe i. |
All times are GMT +2. The time now is 09:36. |