![]() |
la fel e si la iasi .... erau poli iasi, acum sunt csmscsmscs iasi... si banuiesc ca pt ieseni tot poli e.
|
Originally Posted by ghost90:
nu zic nu, ghost, eu mă refeream la cum s-ar citi în ruseşte literle latine c, f şi r, luate brut, fără a transpune în altă limbă şi cuvintele care dau acele iniţiale. în rusă există chirilicul C, dar acela stă pentru sunetul s. cînd vorbesc de simbolul latin C, aceştia îi spun ţă. |
Stati cuminti ca o pun pe Luminta Gheorghiu pe voi !!!!
|
Exista motiv mai plictisitor de cearta ?
|
Ma enerveaza momentul ala de dis-de-dimineata cand ma autoiluzionez ca de data asta o sa ma duc la facultate,o sa invat, o sa ma perfectionez...pentru ca peste nici 10 min., sa imi schimba radical parerea si sa ma arunc ca ultimul om in mijlocul patului, gandindu-ma ca poate-poate recuperez data viitoare...
|
iti garantez eu, daca aveai servici, program fix, luni-vineri , te duceai.
|
Originally Posted by iiii:
Evident...Dar la serviciu as fi si remunerat pentru efortul depus, plus ca nici nu prea as avea incotro... |
A plecat Vlad Craioveanu la radio 21 . In tineretea lui nu puteam sa-i suport timpeniile dar in ultimii ani a devenit mai serios si chiar ma amuza. A facut cu Dobro cel mai tare cuplu din tot matinalul romanesc .Cand puteam ii ascultam . Doar pe ei si pe aia de la Romania Cultural sau RFI .
Au cheltuit astia milioane de euro asta vara sa puna placute din alea pe la Unirii si acum multe dintre ele sunt desprinse . Cand calci pe ele parca faci surfing . Cred ca daca placau aia cu IPad-uri costa mai putin si tinea lucrarea mai mult . |
Am auzit si eu ca a plecat.Nu ma asteptam, insa sa se duca la 21.M-am uitat si m-am tot uitat pe pagina lui de facebook(din curiozitate sa vad daca intr-adevar s-a dus) si mda....deja am vazut postari cu Puya-Maidanez si Guess Who-Onoare...WTF?Poate au fost puse la vrajeala, sa testeze piata, sa vada cine mai e cu el sau poate doar sa rada putin de oripilarile inutile, dar am sincere indoieli ca asta a fost intentia lui.
Eu il stiam pe Craioveanu asta baiat serios...Oricum,am speranta ca nu s-a vandut de tot..... |
Tocmai am fost nevoit sa sterg o intreaga discutie cu tenta nationalista si xenofoba. Imi cer scuze celor care pusesera raspunsuri decente, dar acestea nu mai aveau sens fara mesajele initiale. Va rog sa folositi un limbaj decent si sa respectati minoritatile din tara.
|
a ne-respectat cineva minorităţile din ţară? eu ţin minte că s-a pus problema felului cum gestionează autorităţile unele tensiuni, iar proasta gestiune generează xenofobia, pentru că se doreşte egalitate în gestionarea unor astfel de probleme, iar acest deziderat nu e onorat de autorităţi. mă rog, fiecare cu ce-l doare.
|
Twinsen, puteai sa muti discutia la azil.
|
Originally Posted by Malombra:
Originally Posted by anaemona:
|
nu, nu glumesc (:| . majoritatea a răspuns isteric la o insultă a minorităţii, parcă acesta era contextul. iar autorităţile, ca mai mereu, au răspunsuri preferenţiale. dar să fim creştini, tovarăşi, să întoarcem şi partea cealaltă a drapelului. în fond, eu cu una din secuice ne uitam ca proastele una la alta la piesa gianinei cărbunariu care prezenta românii ca pe nişte semi-vegetale ce-şi fac cadou eternele seturi de 6 ştampe de votcă, iar ungurii mergeau la sanatorii austriece pentru a setrata de impotenţă. între ei hăul incomunicabilităţii. jesus.. ce a fost la sfîrşit, cînd se puteau pune întrebări montatorilor piesei, care găsiseră soluţia în monta generală, nu mai zic..
a, da stai, am uitat că stau în România şi că în Timişoara un băiat riscă 5 ani de puşcărie pentru delict de opinie, pentru că a spus, nu a făcut, pentru că a spus o dată , nu ca alţii, de mii de ori, dintr-un post cocoşat de onoruri. băga-mi-aş eu poala de mii de ori. nu mai intervin, gata. (:| problema este că dacă bubele nu se discută, se infectează. |
Twinsen , adevaru e ca noi gazduim in Romania foarte multi unguri , si cu toate astea tot noi suntem nenorocitii in ecuatia asta.
|
Faza cu gazduim multi unguri nu prea tine din mai multe motive :
Ungurii sunt de o mie de ani pe aici cand Romania ca stat nici nu exista .Dupa o mie de ani de pripasit pe aici cred ca au niste drepturi naturale pe care nu trebuie noi sa le dam sau ei sa le merite . Pur si simplu le au . E dreptul ungurilor sa nu ne iubeasca tinand cont ca ei au stat brat la brat cu austriecii la conducrea unui imperiu . Pai dupa 1918 s-au trezit in fundul gol si fara imperiu de condus si impartiti ( ca minoritari ) prin diverse tari . Nu era normal sa turbeze fiind luati la suturi in fund si alungati de la carma imperiului ??? Era inevitabila aceasta nostalgie de care dau astazi dovada si care noua ni se pare greu de digerat . Ii inteleg pe unguri ca vor un statut privilegiat si e normal ca fiecare sa incerce sa testeze limitele normalitatii . Pai in zilele noastre cand orice minoritate ( sexuala , etnica , religioasa) vrea o portie mai mare din pizza , nu vad de ce ungurii ar sta linistiti . Politica inseamna un construct nu un dat . Lucrurile se negociaza , se disputa ,se fac , se desfac . Fluiditate , manevre lunecoase , disponibilitate la repozitionare permanenta . Asta insemana astazi politica pozitiva spre deosebire de vremurile cand lucrurile erau decise de forta ,dogme si ideologii rigide . Vor ungurii scoli cu predare in limba lor - negocieri , calcule pe buget , pe resurse .Nu discursuri cu steaguri arse , fetite pubere cu bentite tricolore si cu acadele in buzunare . S-a si gasit o eroina de tip Ioana D'Arc in jurul careia sa ne aliem ( Rally 'round the flag) si sa aruncam cu pietre in ambasada bozgorilor . Sa asteptam mai intai ca mititica sa treaca cu bine bac-ul . |
Originally Posted by bremen1980:
Nici eu n-as fi putut-o spune mai bine... |
Manariile din F1 si ordinele de echipa care denatureaza competitia . Nici nu mai stii cine a fost mai bun sau pe cine l-au ''franat '' aia de la boxe. X(
|
ma enerveaza iarna asta si zapada ca nu se termina odata :-(
|
Originally Posted by bremen1980:
http://youtu.be/QaTjtyJc28w?t=1s Nu ca mai vreau sa dezgrop mortii, dar.. |
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |