![]() |
Originally Posted by buticut:
Da buticut o sa imi raspund singur la toate intrebarile , ca oricum moderatorii nu au nicio datorie.:))) |
Originally Posted by cosmin742000:
|
e greu când nu te duce bila să pricepi că moderatorii nu au nimic de a face cu pozele... aşa ajungi să întrebi acelaşi lucru încă 100 de ani şi tot nu te bagă nimeni în seamă.=))
|
Tu nu esti capabil sa intelegi un lucru simplu: ti s-a spus de nu stiu cate ori ca nu moderatorii de pe forum se ocupa cu lucrurile astea. Din pacate stii cum se intra pe un forum... esti intre, nici prea mult, nici prea putin, dar tinzi spre putin. |
Moderatorul de pe Cinemagia nu exista sau apare doar sporadic. Ar trebuie de cele mai multe ori sa modereze,tempereze un dialog dar de multe ori ,chiar el da apa la moara ca si in disputa de fata .:-q .
As putea da nenumarate exemple dar nu ma intereseaza fiecare cum isi asterne asa doarme pana la urma in astfel de situatii se poate vedea profesionalismul . |
Originally Posted by paul_aramis:
Asa e .o sa intreb despre poze la rubrica starea vremii de pe siteul Realitatea.net , poate aia de acolo stiu.Nu mai intreb cu ce se ocupa un moderator ( care o fi piridushu ala ) , pentru ca raspunsu e evident pana si pentru bila mea cea goala : cu nimic. |
Daca pui o intrebare banala pe acest forum poti fi luat peste picior chiar de un moderator :) |
Guys, cand o sa invatati diferenta dintre un moderator si un admin, mai vorbim :).
Gloria, StefanDO - Admins Restul - Mods |
Originally Posted by imoral:
I s-a explicat de mai multe ori ce e un moderator si n-a inteles pana acum. Ce-i asa de greu? |
Originally Posted by Liviu-:
Pai nu e greu, dar tu in calitate de moderator ar trebui totusi, sa ai discurs mai diplomat nu sa vb asa la adresa omului, chiar daca e mai greu de cap .Daca nu intelege nu ii mai raspunzi si va obosi el sa mai puna intreabari. Dar voi, ii raspundeti de multe ori pe un ton nu tocmai cu am zis mai sus diplomat si de aici incep scandalurile si chiar jignirile.Se pot evita astfel de lucruri ,dar va complaceti si voi cu individul in fine pe mine nu ma intereseaza face ce vrea fiecare . |
Originally Posted by imoral:
Chiar crezi asta? Ia uita-te putin pe ultimele cateva pagini ale topicului... |
Livisor tata , sa nu zici ca tu esti moderator pe acilea , ca nu pot pentru ca sa cred. Motivele: Limbajul de peluza a 2-a
Aroganta ca tu le stii pe toate si restu sunt toti niste prosti. Despre diplomatie ce sa mai zic ca unde nu e nici nu ai de unde cere. Politete? E sigur ca nu ai fost cand s-a impartit. Sa va zic eu la ce raspuns m-as fi asteptat de la un moderator la intrebarea spre exemplu: De ce imi sunt luate doar posterele la unele filme si nu si screenshooturile ? sau De ce nu sunt acceptate poze cu actori din filme ? si multe multe altele "Pentru treaba asta trimite pm lui x , sau pt treaba asta intra pe forumul y "m E asa de greu? Acum de ce sa nu recunosc as fi fost multumit si cu un raspuns de genu " Bai boule (sau domnule bou) pentru asta trimite-i pm lui x " Dar tot ce primesc si rar de tot primesc cate ceva ,e " Bai boule ( deci nici macar domnule bou) nu e treaba mea sa stiu asta" Si nefiind treaba ta , ma intreb eu ce rost ai tu pe aici? |
cosmine daca nu faci parte din gasca lor cu siguranta vei fi luat peste picior la nesfarsit. mai bine treci cu vederea ca nu vei obtine vreun rezultat favorabil tie. invata si accepta ca asa sunt oamenii de pe anumite forumuri, caterincosi si la o adica daca ii calci pe coada iti arunca si o jignire...si de la jignire pana la "efectul de turma" adica sa-ti mai sara si altii in cap cu jigniri nu este mult. si prin vb mele nu m-am referit la un moderator anume , am vorbit la general ca sa nu dau nume si sa se ofuscheze vreunu cu arfe de moderator, nu ca mi-ar pasa.
|
Sunt moderator pe la anumite sectiuni... si in caz ca nu te-ai prins nici acum, topicul se numeste "Reprosuri pentru moderatori". In rest n-are sens sa-ti raspund. @Flavio - vorbeste cu vave despre mesajul respectiv. Nu stiu cat de mult trece prin topicul asta. PS: Daca nu va convin manierele noastre nu va obliga nimeni sa stati... |
eu aș vrea să știu de ce topicuri închise, din alea cu lacăt, în care nu s-a mai scris din 2009, încă mai sunt sticky. la ce bun? numai ocupă spațiu. nu pot fi de-stickuite, ca să alunece în jos și să iasă altele la suprafață, sau eliminate de tot?
|
Originally Posted by vave:
Originally Posted by vave:
(dar pe de alta parte, mersi; stiu un loc mai bun unde sa recidivez)
Originally Posted by Malombra:
Topicurile respective nu-s inchise fiindca-s idioate ci pentru ca nu e nimic de discutat dar contin niste directive (sau alte chestii) importante de care tre sa ia cunostinta toata lumea. |
Si daca tot sunt aici...
Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca se poate face ceva, dar eram curios daca a mai inceput cineva sa aiba senzatia de voma cand apara porcaria aia cu "din 9 in martie". In special la partea cu "this might get dangerous" - simt cu neuronii imi evacueza incinta craniana si ies pe urechi si s-arunca-n gol de disperare, cu fiecare reiterare. |
intr-adevar, sunt exasperante reclamele astea! oare nu se poate rezolva cu un adblock? nu folosesc vulpita, dar daca functioneaza add-onul ala renunt la g chrome.
|
Flavio, unde-i jignirea, ca eu nu o vad? Ti-a fost sters si tie un mesaj cine stie din ce motive si acum ai venit cu o intreaga teorie conspirativa. Fede, imi pari tare incordat zilele astea. Keep calm and drink a coffee. |
Originally Posted by buticut:
Buticut multumesc pentru raspuns.Trebuie insa sa iti raspund ca m-am uitat pe toate forumurile unde am postat pana acum , si NICAIERI nu mi-ai zis de StefanDo si Gloria..Oricum eu iti multumesc , e primul raspuns pe care il primesc din partea cuiva (nu stiu daca esti moderator/oare) Dupa atatea multumiri insa (in cazul in care esti moderator/toare) , cred ca rolul tau ar trebui sa fie sa raspunzi cu rabdare tuturor intrebarilor (serioase sau neserioase) ce se pun indiferent de cate ori si de catre cine..Eu cel putin asa fac acolo unde sunt eu moderator si nici nu iau la misto pe nimeni , nu ii zic nimanui dude , ca e culmea , sau mai stiu eu ce , pentru ca asta e rolul unui moderator , sa dea informatii userilor.. P.S.: In cautarea posturilor mele la care tu mi-ai fi raspuns , am obsevat (nu ca pana acum nu ar fi fost evident) ca activitatea lui Livishor pe aici se rezuma la a jigni , a lua la misto oamenii , sau a zice de nenumarate ori ca nu e treaba lui.Imi pare un om cam ocupat pentru cata treaba nu are.:)) |
All times are GMT +2. The time now is 21:40. |