![]() |
Les amours imaginaires
|
13 - un remake destul de decent dupa 13 Tzameti .La sfarsit Jason Statham are probleme cu mielu' ;)
7/10 |
Shall We Dance (2004) -- merita vazut
|
Originally Posted by contlacinemagicieni:
Pe bune? |
The Runaways and i loved it:)
|
Originally Posted by Dl.cinematic:
Da, chiar merita vazut. |
It's Kind of a Funny Story 9/10
Foarte interesanta aceasta comedie cu tente de drama, eu zic ca merita vazut, cel putin mie mi-a placut mult. |
Dance with Me (1998) - l-am omis ani buni... si bine am facut. e genul ala de film care-ti incalzeste putin prezentul si te bucuri ca se intampla sa-l vezi acum.
|
Buried - daca s-ar realiza si un top 10 cu cele mai idioate personaje din 2010, Mr. Paul Conroy ar ocupa lejer pozitia fruntasa. Merita sa-si taie naibii gitul, stupid fuck.
|
M-am uitat ieri la Holy Rollers. Bazat pe o poveste reala redata foarte pertinent, despre niste baieti evrei hasidici din Brooklyn care se apuca trafic de droguri intre Amsterdam si New York. Jesse Eisenberg are un rol care ii sade extrem de bine. Nu ma asteptam deloc sa-mi placa asa de mult. But then again eu am un fel de Jewish fetish si filmul asta mi-l alimenteaza la greu.
Just look at them: ![]() ![]() |
Filth and Wisdom (2008) - cu siguranta, daca nu semna madonna regia, filmul nu era atat de underrated
|
Megamind 8/10; Black Swan 9/10
Doua din cele mai bune filme din 2010. Nu trebuie ratat nici unul. |
Inception, 7,5/10
Tangled, 8/10 |
Cop Out 9/10
|
The Last Exorcism, penibil, 3/10
|
The Money Pitt(1986) 7/10
O comedie clasica cu Tom Hanks, am revazut-o. Ultima oara o vazusem cand aveam cam 7 ani. |
H1N1 Virus X - =))=))=))
5/10, asa pentru scenele care aproape m-au facut sa vomit popcornul |
Despicable Me!
:X:X:X E foarte faina animatia! "It's so fluffy I am gonna die!!!":)):))...Scumpa foc aia mica...;))..."Pinky promise?":)) |
Initiation of Sarah cel din 2005
Hot chicks and that's it, no good story, no good effects just hot chicks (again) |
Originally Posted by princess_peach:
da, e foarte funny... :) |
All times are GMT +2. The time now is 13:43. |