![]() |
Originally Posted by cosmin742000:
No:( eu am crezut ca ai originale........... piratate nu ma intereseaza. |
Originally Posted by chuckyfan:
Ce sa zici si tu acum.... |
cum vad desene? rio si madagascar
|
Casti bine ochii
|
il reclam pe redmen ca jigneste fara motiv si cauta motiv de cearta
|
da' pe tine nu te reclami?
|
daca am multi prieteni am puncte si imi dati cd gratis?
|
Originally Posted by ARGINTUL:
Cu fata asta mai ai nevoie sa vezi desene ?=)) |
care mama dracului s-a reƮncarnat:
Quote:
|
De ce nu se pot posta sinopsis-uri la filmele vechi ? Sunt inactive casutele respective.
|
De ce la filmele la ca mi se aproba postera , nu mi se aproba si screenshooturi?
|
Liviu-,
Dar cel mai mult m-a enervat ca mi-ai sters mesajul din Topul all time personal. Politically correctly vorbind, aveai toate motivele din lume... but C'MON!! (nu ca mi-ar fi greu sau frica sa-l mai pun o data) |
Te-ai luat destul de topurile oamenilor. Mai fa o pauza :P Leave the poor people alone :-<
|
Daca stau bine sa ma gandesc, aveai chiar motive personale bune sa-mi inurajezi initiativa, dar corectitudinea asta politica, Liviu... Asculta la mine, n-o s-ajungi prea departe-n viata dac-o tii tot asa, sa stii...
|
de ce moderatorii nu sunt impartiali atunci cand asista la unele discutii aprinse sau mai putin aprinse de pe cinemagia? le este teama sa nu atraga asupra lor vorbele nu tocmai ortodoxe ale unor oameni mai vechi ce posteaza pe cinemagia sau pur si simplu este pupincurism?
|
Ai si vreun exemplu in minte?
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Originally Posted by Flavio:
Tot e bine ca macar tie ti s-a dovedit ca macar exista vreun modrator , eu nici nu stiu daca nu cumva moderatorul pentru cinemagia e vreun mit , vreun piridush ceva.Pun aceleasi intrebari de vreun an de zile si nimeni nu se oboseste sa raspunda.. |
^ Daca sunt legate de punctele cinemagia, nu e datoria moderatorilor sa-ti raspunda.
|
Originally Posted by cosmin742000:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:53. |