![]() |
Miercuri politista forumurilor
cata indignare! |
Omul nu doar plagiaza, sufera si de sindromul postarilor aiurea. Indignare? Pentru limbricii astia ce au infestat forumul e o reactie mult prea blinda. La Recycle Bin cu ei.
|
Baltagul
1 / 10 |
The fighter (2010)
The fighter (2010) reprezintă pentru mine o mare dezamăgire și o mare pierdere de timp deși e bine cotat pe site-urile de specialitate. Doar jocul lui Bale a reușit să dezamorțească puțin atmosfera iritantă a familiei Ward. Probably is not my type. 6/10
|
Shadow of the Vampire - http://www.imdb.com/title/tt0189998/
L-am "descoperit" pe E. Elias Merhige de putin timp, cand am dat peste Begotten (care mi se pare excelent, unic, bazandu-ma pe plot si pe trailer), iar apoi am mai luat si Shadow of the Vampire si Suspect Zero. Am zis sa incep cu Shadow of the Vampire... primele treizeci de minute au fost excelente, apoi a urmat o parte cu niste scene foarte bune, dar si cateva foarte proaste, iar deznodamantul m-a cam dezamagit. Oricum bun, 7.5/10. Bineinteles ca o sa urmaresc si restul filmelor sale; sunt foarte, foarte curios cum este Begotten X_X. Si.. deja astept Games They Play. 127 Hours - http://www.imdb.com/title/tt1542344/ ... 5.5/10 - si eu credeam ca nominalizarile de anul trecut la Oscar au fost fail. |
A vazut cineva ceva filmat de Christoph Schlingensief ???
Am o vizionare moca de la www. mubi .com la un fim al tovarasului .M-am uiat pe imdb si am vazut ca face mai mult documentare si scurtmetraje .:-? |
|
"Skyline", un film promitator, imediat ce am vazut trailer-ul si cateva imagini am fost fascinat. Nu este un film foarte rau, merita vazut deoarece nu te plictisesti vizionandu-l, are suspans, pentru iubitorii de SF este perfect. Dupa toate cele mentionate, nota mea pentru acest film era 8 ( film foarte bun ) insa finalul i-a scazut nota la 6 ( film bunicel). De obicei raman dezamagit de filmele care nu iti prezinta finalul.
|
The King's Speech 7/10
|
Raging Bull 9/10
|
Am vazut si io The Notebook. :))
Unul dintre cele mai overrated filme din toate timpurile, acest Avatar al filmelor romantice. |
Am revazut The Matrix...prima parte...pentru ca nu imi mai aminteam nimic...tin minte ca prima data cand l-am vazut nu mi-a placut....poate pentru ca eram prea mica si nu intelesesem mare lucru...
|
The King's Speech 9/10
Unul dintre cele mai bune filme ale anului, prestatiile actorilor merita laudate dar si fidelitatea cu care prezinta acea epoca. |
The Holiday - o comedie bunicica nota7
|
Les Amours Imaginaires
Dincolo de regie, actori, coloana sonora, filmul atinge un subiect destul de sensibil pt cei mai visatori, nu doar in relatie cu un EL/EA, ci si in general, cand vezi in altii fuga de singuratate si de tine, sau dimpotriva, intruchiparea nevoilor si dorintelor personale. Sa fi fost dispozitia de vina? ...10. |
Full Metal Jacket revazut 10/10
|
Stalag 17 - 9/10
|
The Little Mermaid (1989) 10/10
|
The Tourist :)
|
The King's Speech - mi s-a parut un film minunat, iar prestatia lui Colin Firth - demna de Oscar - a avut cu siguranta un profesor de balbaiala bun. 9/10
|
All times are GMT +2. The time now is 17:23. |