![]() |
Exista reclame deranjante pe cinemagia ????:-?
Gata cu serenitatea - lansarea Holy Motors amanata pina pe 21 decembrie .X( X( X( .Trebuia sa apara pe 2 noiembrie. |
Astia de la Cinema City ma dispera cu reclamele inainte de filme care tin in jur de 15-20 de minute!
Intr-un fel e bine daca stii ca intarzii de obicei dar daca esti punctual si esti in sala de la ora la care in program scrie ca incepe filmul,ai de vazut tot felul de reclame si trailere. M-au exasperat cu trailer-ul de la Twilight,pe care daca-l mai vad o data,jur ca o sa vomit!:-& |
cica primele exitpolluri de la alegerile americanilor, sunt numai pe voyo.ro.
incepe sa ma streseze grav de tot tot demersul facut de voyo. |
Nesimtirea si neamprostia. Vecinul meu isi curata in fata casei si arunca mizeriile pe strada, unde se joaca copiii cu mingea. Neamprostie de grec fudul X( de parca i-ar fi greu sa le stringa intr-o punga si sa le arunce la gunoi.
|
Originally Posted by iiii:
pe mine mă enervează decând a apărut. în momentul în care vrei să faci un site ppv, trebuie să oferi calitate. calitatea imaginii de pe voyo = execrabilă, subtitrarea = la fel. |
ceachi, aseara vplayu nu mai mergea... :( si din curiozitate ma uit pe voyo sa vad ce mari seriale au, si sincer mi-a venit sa vomit. numai productiile lor de rahat, si doar cateva straine, parca spartacus si unu merlin, in rest, taca paca, pariu cu viata, ala cu,calinescu in femeie... cum naiba sa dau eu 3 euro lunar de pe telefonu mobil sa vad asa ceva?
daca voyo devine vplay , sa zicem ca o sa dau 3 euroi pe luna sa vad dar daca nu, de ce as da? si bag mana in foc, dupa tot demersul asta , multa lume o sa evite voyo sau nu isi fac cont numai de ambitie. oricum sper serverele sa fie mutate undeva prin filipine, indonezia si sa le dea mumu trustului mediapro...st |
merg ieri la bel mondo, cucina italiana si am mancat o pizza execrabila, jenibila, si la un pret de 26 ron. :(((
sfatuiesc pe cei din bucuresti sau cei care trec numai in vizita prin bucuresti sa evite pizzeria Bel Mondo din centru vechi, strada covaci. |
De ce n-ai luat-o la pachet? :))
|
libelula!!! a zis ca vine la o berica in cluj, si nu a mai venit..... sunt curios cu ce vrajeala si ce scuza o sa imi zica :D macar am avut cu cine bea! :))
|
Ascult radioguerrilla dar in ultima vreme au mai scos o campanie enervanta : ZIUA MINTILOR DESCHISE .Un nou prilej pentru ei sa se pupe singuri si sa se minuneze de unicitatea lor miraculoasa .Cum au nimerit ei asa deschis la minte intro tara cu jaluzelele trase (ferecate chiar) la cerebele. Nici Dinicu Golescu intors din strainataturi nu s-a mirat atat de tare de primitivismul acestui neam cum se mira luptatorii nostri de guerila de diferenta dintre ei si poporul mototol.
Hai ca ma duc sa deschid o punga de chipsuri . |
Vad ca toti se revolta pe astia de la RDS pentru ca au scos pachetul de canale Discovery.Pe mine nu ma supara asa tare pentru ca sunt satul ca de 2-3 sa vad aceleasi emisiuni : pescari de mormoloci,certuri intre motociclistul tata si familie/angajati,documentarele alea cu lei difuzate de zeci de ori ,s.a. Sper ca atunci cand o sa-i readuca in grila(peste ceva timp) sa vina cu ceva nou.
Am de azi in grila BBC Entertainment si sunt curios de ce-i poate pielea. |
cinemagia, rezolva-ti bugurile si lasa-ma sa-mi pun si eu un avatar. :((
|
Explicații
Lipsa de explicații concrete de cum se fac anumite lucruri aici.
Poate că instrucțiuni există dar nu știu eu unde să le găsesc p-aici. ;) :( |
Originally Posted by icb1:
Si eu am avut aceeasi dilema. E la trecut nu pentru ca s-a rezolvat, ci pentru ca nu imi mai bat capul cu intrebari din astea. Just enjoy it! |
Exista intotdeauna si posibilitatea de a intreba :P
|
Asa e. Si dupa ce faci dupa cum ti-a spus cineva, vine altcineva si zice: aaaa, pai nu e asa, e altfel. Pffff. Asa ca mai bine te lipsesti. :))
|
Hmm, pai la ce fel de intrebari va ganditi voi ca sa stea treaba asa? :P
|
Întrebări specifice de junior ...???
Uite, spre exemplu, mai trecu o vreme până am aflat unde se pot pune linkurile pentru imagini, dar tot nu știu de ce unele imagini nu se văd aici, deși au linkul și formatul corect ?
La fel cu quotes. Alte întrebări, cu răspunsuri poate mai delicate, sunt: :"> 1. Ce determină închiderea unui thread, sau șir de postări pe un subiect ? 2. Iar dacă s-a șters un mesaj, al cuiva--nu al meu, care-o fi fost motivul în termeni generali. 3. De ce sunt așa de puține imagini pe Forum, doar linkuri multe ? 4. Cât timp ia în medie postarea unei descrieri--cu excepția sărbătorilor--ca azi, mâine, și de anul nou? 5. Cum facem să dispară reclama cu Pantenele care țipă și chiar că nu te lasă să respiri, bre..., sau chiar altceva ...? :D Pentru asta ar trebui să fie ceva și în instrucțiunili oficiali dă pă site, NU ? >:) 6. De ce nu să iau unii de păr aici, cum fac alții în alte locuri--fără un motiv real ? >:) =)) Iar, dacă, doamne ferește, s-ar lua, cum să face cumințeala ?! pă ce criterii: Cine aruncă Primul cu chiatra ? Sau cine țipă mai tare cA PANTENELE ?? !! =)) |
|
[quote=Twinsen]
1. Userii dvs. or fi de fapt uzeri, sau utilizatori. 2. Aici e vorba de filme, și nu despre cărți cu poze pentru copii! :( Zic să nu schimbăm subiectul... 3. Așa o fi oare, cum ziceți? O poză s-a zis că valorează mai mult decât o mie de cuvinte, d-asta să fac filme... și nu să scriu doar cărți! ...cu sau fără poze! Iar un film fără poze îi ca un automobil fără motor. Un link care tot la poze duce, doar întârzie și slăbește argumentul, și deci nici acolo nu ține argumentul dvs cu poze de copii--mari, doar că o secvență de poze--ca în filme--spune mult mai mult decât fiecare poză luată în parte. Ordinea postării pozelor în sine face un filmuleț al filmului cum ar trebui s-o facă majoritatea trailelor și n-o fac. O discuție, de fapt , cu poze din filmele respective are mai mult miez și este mai la obiect, deci se termină mai repede, și n-are cum să nu fie în subiect ca niște postări arbitrare--fără bază--care par a fi, însă de fapt sunt superficiale și nu-s în subiect. 4. Iar dacă toți am avea exact aceeași opinie n-ar fi nevoie decît de o singură persoană pe Forum, sau o clonă dictată de urmașii lui Mao,... sau cel care fu cu ,,popoarili" și cărțilii:"> ;) |
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |