![]() |
Filmele descarcate la care nu gasesc subtitrari . Filme poloneze ,portugheze, rusesti ,suedeze ,malgase ,s.a.m.d. .Daca tot le ripuiesc astia ar face bine sa bage si o ''suptitrare'' in engleza.
Se mai intampla ca subtitrarea sa fie buna dar sa nu se sincronizeze cu filmul . Belele mari cu mocaciunile astea X( |
Cand scoteam ripuri cu un prieten,ne-au uploadat astia de pe filelist cateva filme si cativa din magarii aia de uploaderi au trecut .filelist la unele filme,ca si cum le-a ripuit echipa lor.
Ne-am luat putin de ei pana cand ne-au trecut numele grupului in descriere si din cauza asta mi se pare normal sa directioneze catre site-urile de subtitrari in descriere,ca doar nu e cine stie ce munca grea sa adauge un link.De placere,de neplacere,tot trebuie sa le fie recunoscatori traducatorilor.;) |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Pai normal,ce rost ar avea sa le faca reclama la ceva ce nu exista?Din moment ce apare un dvdrip/brrip/bluray la un film si cei de pe trackere folosesc subtitrarea,tine de bun simt sa includa si un link catre site-ul celor care au facut-o.
|
kriss
inca o data zic, ffff ,marfa si mersi mult pentru ajutor! |
Originally Posted by iiii:
N-ai pentru ce,bine ca s-a rezolvat totul si a ajuns la timp.:P |
am gresit topicu, rahat.
|
da, aici sunt de acord.
unui uploader îi ia maxim 2 minute să pună subtitrarea în același folder cu filmul uploadat și să-l pună pe tracker. pentru o subtitrare medie ( 600 - 700 ) de linii, mie îmi ia cel puțin 6-7 ore să o termin. altă chestie, în comentariile unui torrent niciodată n-o să găsești: mulțumiri traducătorului etc, doar chestii de genul thanks uploader. că doar ei muncesc atâta ca să îi ofere melteanului leneș film cu subtitrare ce calitate ( nu neapărat ), gratis. |
Acuma fiți și voi înțelegători tipii ăia nu prea le mulțumesc nici celor care au lucrat luni de zile să facă filmul și voi aveți pretenția pentru 6-7 ore de muncă să primiți laude?
|
Sunt o gramada de uploaderi lenesi si nerecunoscatori dar pe de-o parte la unii e de inteles,mai ales daca urca cate 20 de fisiere zilnic.Ti se acreste la un moment dat si nu mai dai atentie tuturor detaliilor.
Vorbesc din experienta aici,cand urcam 2 filme pe 3-4 trackere diferite,cautam cover-uri corespunzatoare,bagam descrierea si tag-urile,completam toate captcha-urile si la un moment dat nu stiam cum sa le fac mai repede ca sa scap. |
Originally Posted by sergiuseling:
eu nu, sunt mulțumit că se bucură de film. |
e normal să mulţumeşti, asta dacă eşti în general în stare să realizezi importanţa efortului celui ce a tradus. pe surrealmoviez e sărbătoare cînd vreun user face o subtitrare la un film excepţional, se mulţumeşte şi se oferă puncte serioase pentru aşa ceva. cînd ai un film luni de zile în bookmarks şi ştii că nu există subtitrări, atunci ştii exact cum să reacţionezi în situaţia cînd cineva ţi le face şi-ţi face şi filmul accesibil prin asta. am văzut şi filme fără subs, pentru că nu aveam încotro, am văzut unul indonezian aşa şi unul chinezesc and i know how it feels să vezi un film într-o limbă din care nu pricepi nici un cuvînt, spre deosebire de altele în care mai rupi ceva. eu mulţumesc măcar şi pentru faptul că nu am răbdarea de a sta şi a face o subtitrare, deci bravo celor care trec peste plictiseala aferentă procesului şi ne fac viaţa mai plăcută. am găsit şi subsuri fenomenal de proaste, d'aia am zis că de la anu' mai bag şi eu o cehă, o poloneză, o portugheză şi nu mai aştept după nimeni, că-mi creşte barbă :)) .
|
Am vazut Un cuento chino ,film care zacea de un an pe hhd fara subtitrare . Le multumesc traducatorilor pentru ca fara ei ma simteam precum chinezul din film care nu stia o boaba de spaniola .:-*
|
Au venit aici în zonă o familie de bucureșteni, în concediu sau dracu' știe pentru ce.
Ce mă enervează e că-mi vorbesc cu un aer de superioritate și mă / ne consideră pă ăștia care locuiesc la țară niște nespălați, needucați etc. Oare așa sunt toți locuitorii capitalei? |
nu ceachi
in capitala sunt 2 feluri de oameni, hai 3 sa zicem. 1.oamenii educati, care vb ok, care respecta alt om. 2.garoii, ghertoii, care sunt aia care au venit la tine, oameni cu o nesimtire pana la cer. 3.boschetarii. |
mă gândeam eu...
am stat azi de la 11 până la 14 pentru un căcat de control oftalmologic în vederea dosarului pentru obținerea permisului auto ( categoria B ). dacă cu toate celelalte controale am terminat în 30 de minute, aici am stat 3 ore pentru că doctorul n-avea chef de mine. sistem medical de căcat, doctori la fel. măcar am scăpat și acum mă pot apuca de școală liniștit. |
Userii Cinemagia, niste lenesi indolenti care rar se mai uita la filmele din turnee si, si mai rar scriu ceva despre ele. Ba unii nesimtiti mai au si tupeul sa frece menta pe topicuri inutile si frivole ca "Ce Te Enerveaza Ingrozitor?".
Rusine!!! |
mă simt aici :))
din păcate nu mai am timp de vizionat filme, cu atât mai mult cele recomandate de userii cinemagia. |
Originally Posted by White1:
|
Radio Guerrilla:
Quote:
Presupun ca toti de aici suntem in asentimentul lor. Strategia acestor tipuri de reclame (agasante din cale-afara) vizeaza obtinerea cat mai multor click-uri (pay per click) - implicit un numar cat mai mare de vizitatori pe site-ul care-si face reclama - si intiparirea brandului in mintea vizitatorilor. Desi campania isi atinge scopul din punctul de vedere al clientului, cred ca imaginea site-ului cinemagia are mult de suferit (nu stiu cat conteaza asta pentru cei care se ocupa de site - sau nu stiu in ce masura aspectul asta e mai important decat sporirea bugetului de pe urma publicitatii). Cu siguranta sunt si alte modalitati de a mentine reclamele pe site fara ca acestea sa-ti sara-n ochi de fiecare data cand vrei sa accesezi o pagina. Ba mai mult, recent, am observat ca nu-i de-ajuns sa cauti disperat x-ul care ajuta la disparitia reclamei respective, ca-ti mai vin din urma doua-trei, la fel de colorate si insidioase. Si, da, stiu ca exista Adblock, il si folosesc, dar nu despre asta e vorba. |
All times are GMT +2. The time now is 19:58. |