![]() |
Reprosez moderatorului Liviu- propensiunile catre corectitudinea politica care-i ultimu' lucru de care are nevoie forumu'. Nu tre' sa ne ferimi de discriminari (vezi topicu' Drive), putin nazism e mai mult decat binevenit aici si acum. Userii cu vechime, de-ai casei trebe lasati sa zburde off-topic cand vrea muschiu' lor! :P
Originally Posted by tantibus:
Lasa, bai tantibus ca fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate... =)) |
Originally Posted by Federico:
I second that :) si ca sa fiu off-topic, vreau sa te intreb, nu pentru ca n-as fi de acord cu cinismul si comentariile din ultima vreme, dar unde e poetul Federico? |
Dr. Jekyll is currently unavailable, please leave your message to Mr. Hyde!
|
I see :P Nu stiam exact cum sa abordez lucrurile astea asa ca am ales varianta cu mai putina bataie de cap pentru mine, adica sa sterg tot ce nu-i ok ca sa nu existe discutii. Problema e ca daca las sa zburde discutiile, desi distractiv, o sa apara persoane care zic ca lor de ce le sterg mesajele scurte on-topic, iar altora le las mesaje off-topic. Si de aici discutii lungi pe tema asta. Chiar asta, partialitatea, era ce mi s-a reprosat cel mai mult referitor la mesajul meu initial din discutia curenta. Dar daca userii cu vechime vor asta, ca pana la urma forumul e reprezentat oricum de nucleul asta, iar atata timp cat cei noi si utili nu o vor pati, niste critici aduse din partea unor tantibusi chiar nu mai conteaza. Nici eu n-as vrea ca forumul asta sa devina mult prea serios, si-ar pierde din farmec. Cu toate astea am sa mut la azil sau sa sterg off-topicurile de genul asta care-s mult prea lungi.
|
Cat despre discriminari, depinde ce se intelege prin asta. E normal sa dai mai mult credit unui user vechi, dar asta nu inseamana ca poate sa zburde cum vrea muschiu' sau. Oricat de ciudat ar parea sunt oameni care intra pe thredul dedicat unui film pentru ca vor sa citeasca despre film, nu povesti de-ale userilor vechi. Sigur asta nu inseamna nici ca orice off-topic trebuir sters, dar trebuie pastrat un anume echilibru. |
Originally Posted by Twinsen:
Bine'nteles ca ai dreptate. Postul meu era suflat cu putina caterinca, nu vreau sa incurajez generalizare offtopicului la modul serios, ci doar tolerarea lui cand apare natural si inofensiv. De fapt o idee ar fi sa se stearga (sau mute) intotdeauna dar dupa o anumita perioada - 24, 48 de ore, fiinca pt o eventuala posteritate nu mai are nici un farmec. In plus, daca tot nu curg tredurile cu 30 de mesaje pe ora sa nu poata omu' sa tina pasu' cu postarile de continut, chiar nu-i nicio tregedie daca se mai strecoara din cand in cand cate-o abatere ghidusa. |
Chiar i-am zis lui Chambord ca asa as vrea sa procedez. Iar mesajele care sunt la limita off-topicului, care ar putea avea o oarecare relevanta si pentru subiect, pot fi lasate permanent. |
Wiki
Am contribuit la un film cu niste poze iar acum as vrea sa sterg una din ele, se poate?
|
Incearca aici.
|
Nu mi se pare corect ca anumiti moderatori sa stea "ascunsi" doar ca sa nu rada lumea de ei ca dorm pe forum. Cu atat mai mult sa poata vedea ce fac pe forum ceilalti useri "ascunsi". Ce democratie este asta?!
|
Hmmm... oare la cine te referi?
|
:)) In general. Evident! Poate ca am exagerat cu prima parte, desi mi s-ar parea corect sa stati online cand sunteti pe forum. Cat despre partea a doua, nu mi se pare normal ca un moderator sa poate vedea ce face un user "ascuns" in conditiile in care si el e invisible. Dreptul la intimitate?? Democratie? Alea, alea?
|
Dar de unde stii ca eu vad ce fac altii care sunt tot ascunsi? :P
|
Dar de ce te simti? General inseamna moderatorul Liviu cu cratima? Daca te-ai simtit, inseamna ca stii tu de ce. Parca inainte puneai niste intrebari mai pertinente si mai inteligente. Asta de mai sus e de clasa a 3-a, ca sa fiu draguta.
|
Ce faci tu e ca si cum te-ai ascunde dupa un copac subtire ca in desenele animate. N-ai nici macar bunul simt de a arata cu degetul ca lumea. E clar ca la mine te referi din moment ce sunt cam singurul moderator (dintre cei care mai si intra pe forum) care foloseste modul invisible.
Cat despre intrebarea mea, e cat se poate de naturala. Oare de ce? O fi pentru ca nu pot vedea decat o singura persoana care e offline? Adica propria persoana? You figure it out... |
chiar mi-era dor de o mica galceava care sa mai anime putin forumul.
din pacate, domnule doctor, va trebui sa scrii urgent o reteta, altfel, risti sa iesi putin cam sifonat din toata ciufuleala asta mitingaroasa. stii cum e: cu femeile nu te pui la "rivulutie"... apropos, mai sunt si alti moderatori care stau ascunsi. de exemplu,Chambord. strategia lui insa, e mult mai avantajoasa decat a ta. ca urmare, oricat ai incerca tu sa depasesti o femeie ( cu gura!), n-ai sa reusesti. sfatul meu este sa te rezumi la seringa. sau in cazuri extreme la bisturiu. cu astea , sunt sigura ca esti pe primul loc. |
Originally Posted by rvn:
Din pacate n-am facut inca stagiu de psihiatrie...
Originally Posted by rvn:
Intr-adevar. Dar stai linistita, putina distractie nu strica din cand in cand :P Nu-mi propun sa depasesc pe cineva cu gura, din contra, vreau sa vorbeasca cat mai mult ca sa am material de ras ;) |
cand voi iesi la pensie (daca mai apuc ziua aia ), voi avea timp berechet sa stau la palavre. jur ca o sa vin in fiecare zi la tine, la cabinet, numai ca sa te saturi de vorba!
|
rvn, daca se face psihiatru, cred ca nici nu se pune problema sa nu te asculte :) Ma depaseste conflictul iscat aici, dar este comic cum se agita spiritele.
|
a...da! desi, cred ca Liviu, fara cratima, e mai degraba "omul povestitor", adica te face "bine"mai mult cu vorba decat cu tranchilizantele.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:55. |