![]() |
În imaginea pusă de mine scrie "society fails". Ar fi absurd să cred în acele cuvinte dar să nu cred în societate. :|
|
Imaginea
Imaginea mea in oglinda. Imperfectiunea mea. Si nu la chipul meu ma refer.>:)
|
Originally Posted by PROF:
|
Dan Diaconescu si toti idiotii care mint pe la televizor ca ne vor binele.
|
Au inchis astia pina la urma TVR Cultural .Mai vedeai uneori cate un film bun si pe la ei .
|
aia de fac sondaje pe strada
|
pe mine mai mult aia care impart pliante pe strada, au inceput sa ma sperie cand vad de la 10 metri o mana intinsa spre mine :-S
|
Ma enerveaza ca Dan Diaconescu nu are ce face si se baga ca musca.....ca cik ar cumpara el Olchimul, si nu are bani nici pt salariile celor de la OTV.RUSINE
|
Cel mai mult ma enerveaza toti politicienii mincinosi si cei care ma opresc pe strada sa-mi puna niste intrebari tampite.:D
|
Ma enerveaza toti care sub lozincile ca te ajuta, ca te invata, de fapt nu vor decit sa te pacaleasca. M-am inscris la diverse webinare si toate sint la fel, vorbarie goala si de fapt scopul e de "product placement" cum zic cei din State and Main. Ultimul la care m-am inscris era pe telefon, cu un numar dubios, pe care il plateam in long distance. WTF! in ce era sintem sa faca telephone training only cind ideea e ca la cele pe web pot participa oameni din toata lumea.
Si ma mai enerveaza si oamenii prosti, dar mai ales cei care-si etaleaza prostia cu mindrie ;) |
ma enerveaza, nu stiu daca ingrozitor, dar ma enerveaza faptul ca,sunt dependenta de munca. la ora asta inca lucrez desi as vrea sa-mi clatesc ochii la un filmulet...
|
ma enerveaza persoanele care fac sondaje pe strada si se tin dupa tine insistent , mai ales cand te grabesti la munca.
|
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by anaemona:
Incearca si tu coursera.org Eu mi-am luat Modern & Contemporary American Poetry si sunt foarte incantata. Au peste 100 de cursuri din multe domenii si nu costa nimic. Sunt tinute de profi de la tot felul de universitati, inclusiv de la cele "faimoase". Tipul de la poetry face si live casts cand poti sa il suni in direct si sa ii pui intrebari sau sa comentezi pe la vreo poezie. |
Mersi aniela, o sa incerc.
|
asta ce se vrea a fi?
http://www.youtube.com/watch?v=rBQeEJBWKL0 mă enervează condiția actuală a muzicii românești ( și internaționale ). nu mai există diversitate, versurile sunt din ce în ce mai simpliste și fără sens + că nu mai transmite nimic. cam așa arată ( negativ format din 3 beaturi și un acord, maxim două de chitară ) la la la la... ( X9 ) Spaniolă / Română( nu mai mult de 5 cuvinte ) [ obligatoriu, "mi amor" / "dragostea mea" ] la la la, hey, hey (X9) Engleză ( nu mai mult de 5 cuvinte ) hey, hey, hey, I love you. |
Originally Posted by iiii:
|
chucky, m-a enervat teribil, la culme clipul acela. spumeg. X(
e o mizerie totală. ţăranul de oraş = cel mai prost animal. 'rapperul' ce-şi bate joc de unii compatrioţi ai săi, doar pentru că vorbesc ceva mai altfel şi prin asta deduce că sunt şi retardaţi = cea mai proastă secătură. cine-şi închipuia că rap-ul (sau ce dracu o fi ăla) 'spune pe bune', să-şi revizuiască prejudecăţile. eu nu pricep chestiile astea. ştiu că glumele cu şi despre olteni, ardeleni, moldoveni, unguri sunt la ordinea zilei, dar să faci şi o piesă despre asta e bădărănie curată. şi mai are tupeu muie ăla să-şi ia tricou cu stratan. nu îmi place stratan, dar mai tare de asta nu-mi plac loazele care iau la mişto ceea ce alţii au făcut, pentru că aşa sunt ei şi nu altfel. moldovenismul lui stratan nu mă face fana lui, nici măcar distractiv nu mi se pare, dar să vină rahaţi de doi lei şi să ironizeze accentul unei zone - nu ş', iniţiativa e cel puţin la fel de spurcată ca ţiganizarea imnului de către protv. |
Originally Posted by Malombra:
skizzo e un retardat cu impresii pe care-l adora fetitele de 1a ani. dar nu-s de accord sa te legi de intreaga miscare hip-hop din Ro , care e profunda doar ca nu e dat la tv , radio ...Asta e rap. ON : ma enerveaza ca chucky si-a inchis blogu`. Rusine ba ! |
motive personale + lipsă de timp. îl voi redeschide cândva. :)
mă enervează cearta asta care a apărut între siteu-rile de titrări și trackere. traducătorii vor să facă grevă ( AKA să nu mai traducă ) pentru că aia de pe trackere nu direcționează către siteurile lor, când vine vorba de descrierea unui film. eu ca unul din traducători, îmi bag pla în ea de grevă și voi continua să traduc pentru că o fac din plăcere și singurul lucru care-l cer și care până acum a fost respectat e să nu-mi fie șters numele din fișierul titrării. |
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |