Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

copila_satanista 24 Mar 2010 10:02

hai maaa :(( :D eu zic ca mai fac eu rost de timp pe ici pe colo si pana atunci ca altfel nu ma mai joc :|

illotempore2002 24 Mar 2010 10:24

Nu, stai linistita, nu ai sa gasesti timp nici pe ici nici pe colo. Decat daca te mariti cu unul batran si bogat :D

copila_satanista 24 Mar 2010 10:29

=)) gata m-ai facut sa rad

copila_satanista 25 Mar 2010 11:19

trec protestatarii pe victoriei si incepe sa ma doara capul de cata harmalaie fac :((

Cinemania 25 Mar 2010 13:48

aha, deci de aia era atata politie pe acolo pe la amiaza =))

nu stiam ce dreacu se intampla

bogdan0125 25 Mar 2010 20:33

Acum sunt foarte nefericit pentru ca nu-mi merge calculatorul de o saptamana. ( acum sunt pe un calculator unde nu pot decat sa stau pe interenet, fara sa pot vedea filme sau sa descarc programe :(:( )

Rapture 25 Mar 2010 21:15

Pentru ca nu stiu daca lui Ovidiu ii convine sa pictez icoane catolice. Nu l-as suna numai pentru asta :( .

Neuptolem 30 Mar 2010 19:13

..am pierdut azi 2 ore pe CineMagia.

bogdan0125 31 Mar 2010 17:03

Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.

copila_satanista 31 Mar 2010 17:38

da ce-are mai calcu ala de-i asa inchielitzat? :-/

S.naicuL 31 Mar 2010 18:03

"s-a stricat" ?? :)) =))

Pitbull 31 Mar 2010 18:09

Originally Posted by bogdan0125:

Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.

A stat douä säptämâni färä sä se repare...? Si ce-a fäcut în tot timpul ästa?
Pun-te cu biciu' pe el! Si sä nu-i mai dai oväz pân-la Pasti! Auzi la el - al naibii, cal! Numai la cälätorii îi stä capu'!

On-topic:
- Sunt nefericit cä o grupä nouä de elevi peledisti si-au amânat începerea cursurilor cu o lunä jumate! :( Nu-mi mai iau miel de Pasti, îmi iau doar fleici de vitä de la mäcelärie...

buticut 05 Apr 2010 02:40

Sunt nefericita pentru ca tocmai am auzit de cutremurul care a zguduit America, in special zona Mexicali, Bajo California. Sper sa nu se lase cu victime.

paul_aramis 05 Apr 2010 04:14

măi buticuţ, sezi mămos, că la sudiştii ăia e ceva obişnuit să se dea huţa-huţa cu pământu'. ş-apoi america-i mare fată, la noi acilea la ţară nice că s-a simţit ceva ...

buticut 05 Apr 2010 23:10

Oricum chestiile astea inca ma deprima...Haiti,Chile,Bajo California - mor oameni nevinovati, sunt victime colaterale, pentru ca raul de pe pamant ni-l facem cu mana noastra.

Rapture 12 Apr 2010 12:06

Azi credeam ca va fi o zi frumoasa, dar s-a dovedit a fi contrariul. Inca de dimineata ziua a fost de rahat. Am pus ceasul sa sune la 7, dar cand a sunat l-am programat la 7:30; ori n-a mai sunat, ori de somn am apasat inconstienta pe oprire, dar oricum a fost m-am trezit la 9:08. Simteam ca-nnebunesc, am pierdut controlul asupra situatiei stiind ca la 9 trebuia sa fiu in atelier. Urasc sa intarzii (mai ales cand vine vorba de domnul Ovidiu, unde-i respectul fata de el ? ).
Dupa frumoasa criza de nervi am ajuns intr-un final la atelier (pe la 9:40) . Am rasuflat usurata cand am vazut ca el nu era prezent. Mi-am salutat colegii, am vorbit cu ei si l-am sunat pe Ovidiu. A spus ca nu poate veni, asa ca m-am enervat din nou si am plecat impreuna cu Ioana si Coman.
Ajunsa acasa mi-am manifestat nemultumirea facand curatenie, iar acum nu pot da de Cosmin pentru a-i spune ca nu ma pot intalni astazi cu el. Nenorocitul are telefonul inchis.
Pfff, sper ca domnul Marius va fi prezent la teatru (si restul cetei) .

Neuptolem 12 Apr 2010 23:10

Femeile...

vave 12 Apr 2010 23:20

Persoanele de care am acum nevoie fie sunt plecate din ţară, fie sunt... în altă reţea. :|

Judex 13 Apr 2010 00:38

Hm.... :-?

vave 13 Apr 2010 01:11

Ce nu-i bine iar? :-/

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:34

Sunt nefericit că lucrurile nu merg bine în România.

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:37

Sunt nefericit pentru că relația cu prietena mea a intrat într-o perioadă dificilă.
I'm so unhappy !:(

vave 17 Apr 2010 19:21

Life's a bitch until you die!

Dap, asta-i concluzia de azi.
După ce am amânat până în ultima clipă proictele pe care trebuie să le termin, m-am hotărât ca weekedul ăsta să re rezolv. Nimic aiurea, doar că tocmai AZI primesc un telefon de la un fost coleg de facultate [pe care nu l-am mai văzut de vreun an :-<] spunându-mi că are două bilete la Haggard. X( Care Haggard nu ţineam neapărat să-l revăd, dar nu aş fi refuzat o aşa invitaţie pentru nimic în lume. Doar că nu am cum să ajung acolo atât de repede... şi când mă gândesc că sunt numai la 60 de km de Cluj... :((

Pitbull 19 Apr 2010 07:17

Fiindcä escrocii äia cu casa iar mä sicaneazä - si numai de-ai dracu', cä deja am câstigat si fondul, si apelul.

portofel 19 Apr 2010 10:50

sunt nefericita...extrem de nefericita,fiindca nu ma simt implinita profesional....si nici in viata particulara parca nu e asa cum as fi vrut eu.Mi-e sa nu clachez....

shooter 19 Apr 2010 11:09

trebuie sa te agati de lucrurile frumoase din viata ta...trebuie sa existe ceva frumos care sa-ti ofere speranta

copila_satanista 19 Apr 2010 11:10

vb lui tata : sunt trei planuri in care cautam fericirea: viata personala, viata sociala si viata profesionala. nu prea e om sa nu fie nemultumit de cel putin unul din cele 3.
eu zic sa tzii capul si moralul sus ca ceva ceva tot iese spre deosebire de atunci cand te lasi sa clachezi :) nu face greseala sa crezi ca esti o anomalie, asta e viata cu bune si rele. pana si cei la care poate te uiti cu admiratie au momentele lor proaste

portofel 19 Apr 2010 14:06

Sa stii ca asa e,mersi de sfat,Copila!Optimismul e cel mai bun ,desi eu am o fire pesimista.

Animalutz10 19 Apr 2010 14:52

Sunt nefericit pentru ca azi a inceput hadicapatiunea aia de scoala :(( =(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:-&

RomaniaMare 19 Apr 2010 21:19

Originally Posted by Dragomara:

îmi e foarte-foarte dor de oraşul meu frumos, prima capitală a Ţării Româneşti, mi-e dor de magnolii înflorite, de pădurile de foioase prin care ne făceam veacul, de dealul pe care ne refugiam când se spărgea barajul de la Vidraru :) , de Mânăstirea din spatele blocului, cea a cărei livadă de pomni fructiferi o "călcam" atât de des şi evident total ilegal, mi-e doar de crimele lui pasionale, şi de profesorul de istorie, Trăznea, cel a cărui mama îi spunea mereu "să fii bun cu copiii". Mi-e doar de fiecare centimetru de cer şi de fiecare stea pe care-am privit-o în iernile-n care-l prosteam pe frate-miu să mă tragă cu sania, cea în care io stăteam culcată pe spate privind hipnotizată, cerul. Pe cât îmi e de dor pe atât mă doare ori de câtre ori revin acasă, acolo unde neschimbate au rămas doar amintirile mele.

hmmm....Tîrgoviște ?

BLACK-SPIDER 20 Apr 2010 00:47

Aseara nu am apucat sa vad meciul si azi am aflat rezultatul de un prieten dinamovist care avea doar ''Cra! Cra! Cra!'' la status! X( :( Stoichita isi mai cerea scuze, dar cu ce ne mai incalzesc acum scuzele lui! Pt. o echipa care are pretentii de Cupe Europene, ar trebui catalogata aceasta umilinta ca o catastrofa! Nu se poate sa iei 4 goluri intr-o repriza si sa nu fii in stare de nimic in atac ! X( X( X(

copila_satanista 20 Apr 2010 14:42

desi nu prea le am cu d-astea ma doare gatul si spatele de la cum am stat la biroi si nu trece dammit

RomaniaMare 23 Apr 2010 00:04

Nu mai stau la calculator. Ieri seară mi-a mirosit a mâncare... oribilă, şi nu e nicio bucătărie lângă dormitor, azi miroase a W.C.! :(( :(( :(( Mă gândesc că s-o fi dus dracului vreun condensator, unde PCul merge aproape continuu. Da'totuşi unde mă ustură şi ochii, şi-n gât cred că totul e doar în mintea mea... sau o fi pământul de la flori, sau poate vine de-afară, unde e geamul deschis aproape continuu?! :-? :-& :-&

Poate cîteva ore de sport o să ajute.....cel puțin eu așa fac.

Judex 23 Apr 2010 08:54

Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))

RomaniaMare 23 Apr 2010 17:19

Originally Posted by Judex:

Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))

:))
Nu,nu EA Sports....Sport în aer liber,sport în sală,alergat în parc - în fond orice care îţi pune muşchii în mişcare şi îţi odihneşre mintea .
Pe mine mă ajută 4 ore de volei,după care mă simt şi eu om...

copila_satanista 27 Apr 2010 08:28

drago desi imi dau seama ca ziua de ieri a fost de zece ori mai tampita pentru tine decat credeam ca a fost pentru mine, pot sa spun ca ai un stil delicios de a nara :)

keepwalking 27 Apr 2010 08:39

da, bravo dragomarei pentru relatare!:)
chestia cu "CAR-ul tiganesc" e foarte interesanta.
poate ne da amanunte.

RomaniaMare 27 Apr 2010 13:37

Sunt nefericit pentru ca am mult de munca!

Judex 27 Apr 2010 13:41

RM, unii pentru asta ar fi fericiti. ;)

copila_satanista 28 Apr 2010 11:38

sunt nefericita ca asa vrea ziua asta idioata

Andrey9211 28 Apr 2010 14:49

sunt nefericit pt ca am entorsa la genunchi si mi s-a umflat si nu mai pot sa joc basket !:-S

Ipu 29 Apr 2010 04:04

...dar, pe de altă parte, eliminarea prematură a celor mai puternice echipe din fotbal și respectiv din hochei pe gheață, m-a mâhnit întrucâtva.

Pitbull 29 Apr 2010 09:34

Pentru cä alimentara de unde-mi luam brânzä de burduf pentru macaroane a fost înlocuitä cu un Cris-Tim, si acum va trebui sä umblu prin tot cartierul ori de câte ori am nevoie...
Si pentru cä ne-au fäcut supermarket, da' n-avem unde sä ne legäm câinii, la poartä!

Alex Leo Serban 29 Apr 2010 12:08

sint nefericit pt k nu-i pot avea pe toti prietenii mei apropiati linga mine, sa se bucure de acest oras minunat care e lisabona... (eu le-am lansat invitatia la 'spare bedroom', acu sa vdm care vine :-/ - deocamdata, in the king-size bed din 'suita marilyn' a hotelului ar incapea 4, iar pe canapea ink unu ;) )

bremen1980 29 Apr 2010 12:16

Am terminat de citit '' Anul mortii lui Ricardo Reies '' de Saramago si sunt si eu tare curios sa vad Lisabona .Vreau sa vad gigantul Adamastor.

RomaniaMare 30 Apr 2010 22:36

Nu și atunci cînd faci facultatea+facultatea II(masterul mai exact)+serviciul....și cînd dormi 3 ore în 4 zile....

robbiex2 01 May 2010 23:56

dureaza mult sa gasesc filme pe placul meu si "sa-mi fac plinu' " in pc (:|

RomaniaMare 03 May 2010 01:24

Originally Posted by RomaniaMare:

Nu și atunci cînd faci facultatea+facultatea II(masterul mai exact)+serviciul....și cînd dormi 3 ore în 4 zile....

Nu te supăra pe mine, da'la cât de des şi la ce ore te văd io pe tine pe-aici nu s-ar părea că dai în brânci: nici la muncă, nici acasă!! ;) :P

Aşa e atunci cînd cari notebookul cu tine toată ziua şi cînd eşti dependent de net.Te greşeşti referitor la datul în brînci. Acum de exemplu scriu de la muncă.Ce vrei să fac să treacă mai uşor orele de muncă? .....Mai intru şi eu din cînd în cînd pe net (şi îndeosebi pe Cinemagia).
Aşa că îmi datorezi ceva scuze (nu că m-aş fi supărat).Salut.

RomaniaMare 03 May 2010 05:51

UIte cum facem: dacă jobul tău ţine de CineMagia îţi dau o căruţă de scuze, dacă nu, te trec la Ignore, nu de alta da'io chiar nu am timpul tău, şi deci nu pot ţine pasul cu tine. ;)

Nu,jobul meu nu ţine de Cinemagia.Sunt jurist,lucrez în departamentul juridic,secţiunea Arhivă la o firmă de asigurări.Pentru că vreau să avansez în carieră,am cerut să mi se dea mai mult de muncă.Iar pentru că acum am mult de muncă(aş spune chiar ft mult,mă cam depăşesc obligaţiile),îmi petrec nopţile la serviciu.Aici,din cînd în cînd,mai intru pe net,îndeosebi pe Cinemagia.
PS:Oricum,îs cam obişnuit cu astfel de programe de muncă.Vara asta am fost cu W&T în SUA- acolo am lucrat 20/24 timp de 3 luni jumate.
PPS:Nu am înţeles faza cu Ignore-ul....

Judex 03 May 2010 09:58

Care vara, RM, ca asta nici n-a inceput? :D

Altfel, pe mine ma amuza atat cei care se plang ca au prea mult de munca intr-o tara in care lumea nu se prea inghesuie s-o faca si acum chiar de-ar vrea nu prea gaseste, dar si cei care invoca prezenta cuiva pe forum pentru a sugera lipsa de ocupatie a respectivului. Celor din a doua categorie le explic pe scurt: foarte multi dintre cei care 'ard gazul' pe cinemagia au treaba online si exista optiunea tab multiplu. :P

All times are GMT +2. The time now is 06:44.