![]() |
hai maaa :(( :D eu zic ca mai fac eu rost de timp pe ici pe colo si pana atunci ca altfel nu ma mai joc :|
|
Nu, stai linistita, nu ai sa gasesti timp nici pe ici nici pe colo. Decat daca te mariti cu unul batran si bogat :D
|
=)) gata m-ai facut sa rad
|
trec protestatarii pe victoriei si incepe sa ma doara capul de cata harmalaie fac :((
|
aha, deci de aia era atata politie pe acolo pe la amiaza =))
nu stiam ce dreacu se intampla |
Acum sunt foarte nefericit pentru ca nu-mi merge calculatorul de o saptamana. ( acum sunt pe un calculator unde nu pot decat sa stau pe interenet, fara sa pot vedea filme sau sa descarc programe :(:( )
|
Pentru ca nu stiu daca lui Ovidiu ii convine sa pictez icoane catolice. Nu l-as suna numai pentru asta :( .
|
..am pierdut azi 2 ore pe CineMagia.
|
Sunt foarte nefericit ca inca nu mi s-a reparat calucalatorul de doua saptamani.
|
da ce-are mai calcu ala de-i asa inchielitzat? :-/
|
"s-a stricat" ?? :)) =))
|
Originally Posted by bogdan0125:
Pun-te cu biciu' pe el! Si sä nu-i mai dai oväz pân-la Pasti! Auzi la el - al naibii, cal! Numai la cälätorii îi stä capu'! On-topic: - Sunt nefericit cä o grupä nouä de elevi peledisti si-au amânat începerea cursurilor cu o lunä jumate! :( Nu-mi mai iau miel de Pasti, îmi iau doar fleici de vitä de la mäcelärie... |
Sunt nefericita pentru ca tocmai am auzit de cutremurul care a zguduit America, in special zona Mexicali, Bajo California. Sper sa nu se lase cu victime.
|
măi buticuţ, sezi mămos, că la sudiştii ăia e ceva obişnuit să se dea huţa-huţa cu pământu'. ş-apoi america-i mare fată, la noi acilea la ţară nice că s-a simţit ceva ...
|
Oricum chestiile astea inca ma deprima...Haiti,Chile,Bajo California - mor oameni nevinovati, sunt victime colaterale, pentru ca raul de pe pamant ni-l facem cu mana noastra.
|
Azi credeam ca va fi o zi frumoasa, dar s-a dovedit a fi contrariul. Inca de dimineata ziua a fost de rahat. Am pus ceasul sa sune la 7, dar cand a sunat l-am programat la 7:30; ori n-a mai sunat, ori de somn am apasat inconstienta pe oprire, dar oricum a fost m-am trezit la 9:08. Simteam ca-nnebunesc, am pierdut controlul asupra situatiei stiind ca la 9 trebuia sa fiu in atelier. Urasc sa intarzii (mai ales cand vine vorba de domnul Ovidiu, unde-i respectul fata de el ? ).
Dupa frumoasa criza de nervi am ajuns intr-un final la atelier (pe la 9:40) . Am rasuflat usurata cand am vazut ca el nu era prezent. Mi-am salutat colegii, am vorbit cu ei si l-am sunat pe Ovidiu. A spus ca nu poate veni, asa ca m-am enervat din nou si am plecat impreuna cu Ioana si Coman. Ajunsa acasa mi-am manifestat nemultumirea facand curatenie, iar acum nu pot da de Cosmin pentru a-i spune ca nu ma pot intalni astazi cu el. Nenorocitul are telefonul inchis. Pfff, sper ca domnul Marius va fi prezent la teatru (si restul cetei) . |
Femeile...
|
Persoanele de care am acum nevoie fie sunt plecate din ţară, fie sunt... în altă reţea. :|
|
Hm.... :-?
|
Ce nu-i bine iar? :-/
|
Sunt nefericit că lucrurile nu merg bine în România.
|
Sunt nefericit pentru că relația cu prietena mea a intrat într-o perioadă dificilă.
I'm so unhappy !:( |
Life's a bitch until you die!
Dap, asta-i concluzia de azi. După ce am amânat până în ultima clipă proictele pe care trebuie să le termin, m-am hotărât ca weekedul ăsta să re rezolv. Nimic aiurea, doar că tocmai AZI primesc un telefon de la un fost coleg de facultate [pe care nu l-am mai văzut de vreun an :-<] spunându-mi că are două bilete la Haggard. X( Care Haggard nu ţineam neapărat să-l revăd, dar nu aş fi refuzat o aşa invitaţie pentru nimic în lume. Doar că nu am cum să ajung acolo atât de repede... şi când mă gândesc că sunt numai la 60 de km de Cluj... :(( |
Fiindcä escrocii äia cu casa iar mä sicaneazä - si numai de-ai dracu', cä deja am câstigat si fondul, si apelul.
|
sunt nefericita...extrem de nefericita,fiindca nu ma simt implinita profesional....si nici in viata particulara parca nu e asa cum as fi vrut eu.Mi-e sa nu clachez....
|
trebuie sa te agati de lucrurile frumoase din viata ta...trebuie sa existe ceva frumos care sa-ti ofere speranta
|
vb lui tata : sunt trei planuri in care cautam fericirea: viata personala, viata sociala si viata profesionala. nu prea e om sa nu fie nemultumit de cel putin unul din cele 3.
eu zic sa tzii capul si moralul sus ca ceva ceva tot iese spre deosebire de atunci cand te lasi sa clachezi :) nu face greseala sa crezi ca esti o anomalie, asta e viata cu bune si rele. pana si cei la care poate te uiti cu admiratie au momentele lor proaste |
Sa stii ca asa e,mersi de sfat,Copila!Optimismul e cel mai bun ,desi eu am o fire pesimista.
|
Sunt nefericit pentru ca azi a inceput hadicapatiunea aia de scoala :(( =(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:-&
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Aseara nu am apucat sa vad meciul si azi am aflat rezultatul de un prieten dinamovist care avea doar ''Cra! Cra! Cra!'' la status! X( :( Stoichita isi mai cerea scuze, dar cu ce ne mai incalzesc acum scuzele lui! Pt. o echipa care are pretentii de Cupe Europene, ar trebui catalogata aceasta umilinta ca o catastrofa! Nu se poate sa iei 4 goluri intr-o repriza si sa nu fii in stare de nimic in atac ! X( X( X(
|
desi nu prea le am cu d-astea ma doare gatul si spatele de la cum am stat la biroi si nu trece dammit
|
|
Bineinteles, cu conditia sa nu fie vorba de EA Sports. :))
|
Originally Posted by Judex:
Nu,nu EA Sports....Sport în aer liber,sport în sală,alergat în parc - în fond orice care îţi pune muşchii în mişcare şi îţi odihneşre mintea . Pe mine mă ajută 4 ore de volei,după care mă simt şi eu om... |
drago desi imi dau seama ca ziua de ieri a fost de zece ori mai tampita pentru tine decat credeam ca a fost pentru mine, pot sa spun ca ai un stil delicios de a nara :)
|
da, bravo dragomarei pentru relatare!:)
chestia cu "CAR-ul tiganesc" e foarte interesanta. poate ne da amanunte. |
Sunt nefericit pentru ca am mult de munca!
|
RM, unii pentru asta ar fi fericiti. ;)
|
sunt nefericita ca asa vrea ziua asta idioata
|
sunt nefericit pt ca am entorsa la genunchi si mi s-a umflat si nu mai pot sa joc basket !:-S
|
...dar, pe de altă parte, eliminarea prematură a celor mai puternice echipe din fotbal și respectiv din hochei pe gheață, m-a mâhnit întrucâtva.
|
Pentru cä alimentara de unde-mi luam brânzä de burduf pentru macaroane a fost înlocuitä cu un Cris-Tim, si acum va trebui sä umblu prin tot cartierul ori de câte ori am nevoie...
Si pentru cä ne-au fäcut supermarket, da' n-avem unde sä ne legäm câinii, la poartä! |
sint nefericit pt k nu-i pot avea pe toti prietenii mei apropiati linga mine, sa se bucure de acest oras minunat care e lisabona... (eu le-am lansat invitatia la 'spare bedroom', acu sa vdm care vine :-/ - deocamdata, in the king-size bed din 'suita marilyn' a hotelului ar incapea 4, iar pe canapea ink unu ;) )
|
Am terminat de citit '' Anul mortii lui Ricardo Reies '' de Saramago si sunt si eu tare curios sa vad Lisabona .Vreau sa vad gigantul Adamastor.
|
Originally Posted by Judex:
|
dureaza mult sa gasesc filme pe placul meu si "sa-mi fac plinu' " in pc (:|
|
Aşa că îmi datorezi ceva scuze (nu că m-aş fi supărat).Salut. |
PS:Oricum,îs cam obişnuit cu astfel de programe de muncă.Vara asta am fost cu W&T în SUA- acolo am lucrat 20/24 timp de 3 luni jumate. PPS:Nu am înţeles faza cu Ignore-ul.... |
Care vara, RM, ca asta nici n-a inceput? :D
Altfel, pe mine ma amuza atat cei care se plang ca au prea mult de munca intr-o tara in care lumea nu se prea inghesuie s-o faca si acum chiar de-ar vrea nu prea gaseste, dar si cei care invoca prezenta cuiva pe forum pentru a sugera lipsa de ocupatie a respectivului. Celor din a doua categorie le explic pe scurt: foarte multi dintre cei care 'ard gazul' pe cinemagia au treaba online si exista optiunea tab multiplu. :P |
All times are GMT +2. The time now is 06:44. |