![]() |
Ca am fost la Carturesti si am baut ceai cu scortisoara :x
|
...m-am indragostit de Pizza London de la Dominium. :D
Io cica o comandasem s-o am la meci dar deja e pe termnatelea. :)) |
Judex,Judex...la meci se sparg tone industriale de seminte(pana iti ard buzele) si se bea o cascada de Cola!:))
|
Io mi-s mai saxon asa de felu' meu - pizza si bere die grosse. :D
|
Este vreo marca de bere numita "Cola" si eu n-am auzit de ea?!
LE Vad ca am postat deodata cu Judex, am fost gand la gand! |
Ca de obicei, Coco, ca de obicei. ;)
Si mai sunt fericit ca Unirea a facut un meci bun si ca publicul din Templul Fotbalului Romanesc a demonstrat - a cata oara!!! - ca stie sa se ridice la nivelul unei competitii serioase precum Champions League. |
Sunt fericita ca fix in cladirea in care locuiesc un francez beton si-a deschis un salon de tuns beton unde te pune pe un scaun de masaj (pt tot corpul!!!!) in timp ce te spala pe cap .... ocazie cu care mi-am tras un breton de toata frumusetzea si un par lucios si negru si drept B-)
Nu mai zic ca Stephane si locuieste tot aici :x |
Mai du-te pe acolo si spune-i ca mori de dragul filmelor frantuzesti si incepi o discutie filozofica si cine stie...Ce dreacu ma Illo tot eu tre'sa te invat?:))
|
Deci te rog frumos, am vbit deja despre filme frantzuzesti :D
|
Doar ca Stephane e homopopobulangiu! =))
|
ăştia e bărbaţii care ştie să aprecieze o femeie!
|
Sunt fericit cä azi mi-am înlocuit toate instalatiile de la baie si bucätärie. O cärutä de bani, da' a meritat!
Urmeazä electricele, apoi gresia, faianta si mozaicu'. |
Da, Pit, si eu am trimis mobila veche la mama la munte. Si unguroaica este de acord sa divorteze! Yupeeeeeeeeeee!!!!!
|
Originally Posted by Judex:
stau si ma uit ce viata complicata are judex! :) |
Cam da... ;)
|
Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://nobelprize.org/nobel_prizes/l...aureates/2009/ |
Si mai sunt fericit pentru ca:
http://www.prosport.ro/alte-sporturi...nfarct-4973038 |
Originally Posted by Dragomara:
NO COMMENT. dar n-o fi trist sa constati asta? |
In ultimele trei zile, am avut parte de trei miracole, în ordine crescätoare:
- Alaltäieri, am donat 20 ron pentru o actiune de caritate crestinä. Seara, când asteptam plata luminii, cu banii pregätiti, am avut surpriza sä aflu cä, dimpotrivä, am în cont la ei un excedent de 82 ron! (Asta e o minune asa, simbolicä... :) ) - Ieri, Nemira m-a chemat sä semnez contractul pentru reeditarea traducerilor mele dupä Stephen King: "It" si "The Talisman" - prilej cu care am aflat cä-mi vor da cca. 2000 euros. (Asta fiind chiar una palpabilä - tovaräsii si pretinii stiu de ce! ;) ) - Azi, am primit aprobarea de prelungire a contractului de casä - astfel, câstigând lupta pe care o duc de doi ani jumate, prin tribunale si primärii, ca sä-mi pästrez apartamentul (pe care imediat am sä-l si cumpär - cei 2000 euros vor fi avansul). (Asta, DA, minune!!! :D ) ...In paralel cu toate astea, îmi vin mereu noi elevi. Reusitele la admiterea de anul ästa îsi aratä roadele! Apoi sä nu fii FERICIT??? O:-) (Amicului care visa sä mä vadä cersind sub poduri îi cer iertare: nu tinem - si nici nu credem cä ne mai aduce, c-am auzit cä nu se mai fabricä! :P) |
Bravo, Pit, ma bucur pt tine!
Asta e pt ca gandesti pozitiv si influentzezi, cuantic vbind, materia, nu? Sa ma invetzi si pe mine cum se face. nu de alta, dar in ritmul in care cheltui bani, s-ar putea sa ajung sa cersesc sub poduri :-S |
Am sä te învät atât cât pot - dar nu va fi decât un accesoriu. Sunt sigur cä ai în tine energia asta pozitivä!
|
Originally Posted by Judex:
te bucuri pentru autor sau pentru noi, ca tzara? in primul caz cred ca ar fi corect, in al doilea profund gresit. |
Adicä Judex e fericit pentru Herta Müller.
Ca si mine, de altfel! :D |
si io banuiam, dar l-am intrebat pe el, nu pe tine maestre. la tine acolo la cursuri se vorbeste neintrebat? ;)
|
Da, cu conditia sä nu se exagereze.
|
Originally Posted by Floydman:
|
Sunt fericita ca am intrat in casa pe gemuletzul ala mic <:-P
Asta multumita siluetei mele de invidiat >:) |
Pai cand vbesti in dodii ( ex: era la mintea cocosului sa inteleg ca tia inseamna cheie pe limbajul bebelesc) normal ca te refuz [-(
|
Originally Posted by illotempore2002:
Deci nu mai vin la tine in seara asta. :-* |
Mda, pai hai sa zic si eu ceva :D
Sunt fericit pt. ca la 4 am rezervare pe sintetic cu tovarasii la un fotbal, si dupaia mergem la o bere , ca de: e sambata! |
Hopa, se pune de-un botez in lumea Dragomarei! ;)
|
S-ai traiasca! :)
On topic: Sunt fericit ca e duminica si o sa stau toata ziua ( in casa din pacate) ca aici la mine in Craiova e o vreme ... Aniway it's movie time! |
Sunt fericit pur si simpu fiindcä IT'S A WONDERFUL LIFE! :)
|
...s-a inchis In suturi. Era ca un sitcom prost dar fara rasetele din off.
|
Asta da motiv de fericire. Bravo!:-bd
De printat, cel mai bine la serviciu. :D |
care ... mango?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:n...07/mangoes.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:N...ango-fruit.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:i...ruits/4768.jpg ai aici doar 3 varietăţi ... |
I <3 mango :)
|
Fericit pt. ca maine e vineri, si ar trebui sa fie ziua care sa ma scape de tot stresul saptamanii. Dupa aia , evident weekendul , partea preferata a saptamanii.
|
parca esti bridget jones
mai ramane sa ne descrii fluctuatiile greutatii si eforturile de a da peste un tip futabil :) |
mi-ai adus aminte, sunt nefericit (deci off-topic) ca hibiscusul meu a facut paduchi lanosi
|
şters!
|
mi-am luat facaletz :D
|
şters!
|
da, stiu, si de obicei imi fac propria paine
aveam unul, dar asta nou e mai destept, ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi ;) |
şters!
|
|
şters!
|
cine a zis ca framant cu facaletzul? am spus ca ma ajuta sa fac aluaturi de diverse grosimi, pentru pizza, poale-n brau, etc :P
sunt fericit ca varza de bruxelles se gratineaza frumos... |
Sunt fericit am castigat la pariuri, :D dupa o seceta de 2 luni !
|
şters!
|
All times are GMT +2. The time now is 12:16. |