Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Pitbull 26 Apr 2009 23:18

Mä doare mucii.

corinka 27 Apr 2009 06:52

Vazut Domnisoara Cristina, dar cam de mult timp, mai bine de 10 ani. Nu mai stiu toate detaliile, ca sa pot comenta, stiu doar ca l-am urmarit cu interes, fiind vorba de Eliade. :x
Era cu Mariana Buruiana, pe care tocmai ce-am zarit-o la B1 intr-un alt film: Figurantii.

illotempore2002 27 Apr 2009 09:44

hai maa Coriiiii, si de ce nu scrii la Cinematografia romaneasca, Ecranizari dupa Eliade? Pt ce ne zbatem eu si cu Judex, ha? Nu pt cinematografia romaneasca?

Mai, ce oameni!
:-*

Pauline Kael 27 Apr 2009 09:50

Am vazut si eu atunci "Domnisoara Cristina",era o piesa de teatru tv,sau film tv.Nici cartea si nici adaptarea tv nu sunt extraordinare,dar sunt interesante.

illotempore2002 27 Apr 2009 09:58

da, nu sunt extraordinare, insa sunt cateva lucruri care m-au impresionat. am scris la ecranizari dupa eliade, daca aveti macar o mica opinie, go there :-*

ai vazut ce am scris la topicul Alex Leo Serban, daaaaa?

Pauline Kael 27 Apr 2009 10:02

Originally Posted by illotempore2002:

da, nu sunt extraordinare, insa sunt cateva lucruri care m-au impresionat. am scris la ecranizari dupa eliade, daca aveti macar o mica opinie, go there :-*

ai vazut ce am scris la topicul Alex Leo Serban, daaaaa?

Nu,sper ca de bine.Ne impacam?

illotempore2002 27 Apr 2009 10:04

nu
:D
:))

Judex 27 Apr 2009 10:07

Hai, va ruog io, impacati-va! :-* :-*

Pauline Kael 27 Apr 2009 10:08

nu
:D
:))

:)) A naibii ce esti.Macar de ochii lumii,e doar un forum.Tu esti rea ,nu eu.Bine, atunci sa nu sari de cur in sus cand te-oi mai intepa.Din simpatie:)

Pauline Kael 27 Apr 2009 10:09

Originally Posted by Judex:

Hai, va ruog io, impacati-va! :-* :-*

Nu vrea,e a naibii.Eu n-am nik cu ea.E o fata obisnuita care se plictiseste ca si mine pe forum de filme.:)

illotempore2002 27 Apr 2009 10:12

sunt a naibii, am pe dracu' in mine (asa mi-a zis Neuptolem)

mai, m-am plictisit ultima saptamana e drept, am fost in vacanta, anu asta nu mai am bani de plecat in strainatate, anu trecut am vazut 7 tzari, anu asta e criza ..... asa ca ma crizez pe aici pana una alta :P

Judex 27 Apr 2009 10:14

Bai, va iau p-amandoua la rost de nu va vedeti! Impacarea!

illotempore2002 27 Apr 2009 10:15

:-&

bai,
stii ca detest exprimarea asta, las-o naibii, nu mai vbesc cu tine. suntem pe un forum de filme, nu in mahala

illotempore2002 27 Apr 2009 10:17

te rog sa-ti editezi mesajul de mai sus, mi s-a urcat tensiunea, .

Judex 27 Apr 2009 10:22

Eu imi editez imediat mesajul, nu-i bai. Dar editeaza si tu, ca ti-am specificat clar fara referiri personale si profesionale. Si ma mai si jignesti. Ca nu mai vorbesti cu mine, de asta mi se rupe.

illotempore2002 27 Apr 2009 10:24

editat si eu. chiar m-ai enervat. scuze de jigniri, da' ma lasa nervii cand aud orori din alea.

Judex 27 Apr 2009 10:27

Si pe mine nu ma lasa nervii? Ce, ios de piatra crezi?

illotempore2002 27 Apr 2009 10:41

ce preferati, sa dormiti in papuci sau ca valiza in gara?

:P

judex, mi-a parut rau de criza de mai devreme.

Judex 27 Apr 2009 10:44

Ca valiza stampilata-n gara. :P

Stiu. :-*

La voi e soare?

illotempore2002 27 Apr 2009 12:51

soare.

Daca esti racit dar te duci la Casa de Sanatate sa-ti duci niste acte, acolo te vei vindeca? Iti va trece raceala?

corinka 27 Apr 2009 12:53

NUUU, iti spun din experianta proprie. M-au "tuns" si de cateva milioane, restante la CAS + penalitati, desi nu am beneficiat de serviciile lor, si nimic!

illotempore2002 27 Apr 2009 12:54

Bine, Cori, atunci m-am lamurit.

Daca cei care conduc tiruri se numesc tiristi, cei care conduc dube se numesc dubiosi?

Judex 27 Apr 2009 12:57

Depinde, Illo. Daca ma duc eu, s-ar putea sa-mi treaca, pentru ca mai tot ce misca pe-acolo e femeie si ma vindeca asprina saracului.

Ce parfum(uri) folositi?

illotempore2002 27 Apr 2009 12:58

Miracle (Lancome). Obsesvi de vreo 4 ani. Nothing compares to it.

Judex 27 Apr 2009 13:00

Bine, Cori, atunci m-am lamurit.

Daca cei care conduc tiruri se numesc tiristi, cei care conduc dube se numesc dubiosi?

Definitely!

Daca femininul e Roxana, masculinul poate fi Roxan?

corinka 27 Apr 2009 13:04

Ce parfum(uri) folositi?

Rose Esentielle de la Bulgari.
Il voi primi in loc de inghetata? Geniala idee.
Mai folosesc si Femme de la Hugo Boss.

Daca femininul e Roxana, masculinul poate fi Roxan?

Da, dar nu e de preferat.

Judex 27 Apr 2009 13:11

Bai, io cu parfumurile sunt cam vraiste, in sensul ca am cateva tipuri diferite pe care le folosesc dupa cum mi se... nazareste, ca sa evit o expresie detestata de Illo. :D

Dar... Cori... Intamplator ma-nvart printr-o zona cu acces preferential la industria asta. Am sa retin aluzia. ;)

corinka 27 Apr 2009 13:12

Cum sa fac ca sa castig la 6/49? Vreau sa ghicesc toate numerele. Cum sa fac sa merg la sigur? :-/

corinka 27 Apr 2009 13:14

Dar... Cori... Intamplator ma-nvart printr-o zona cu acces preferential la industria asta. Am sa retin aluzia. ;)

Da, Bucuresti e aproape de granita cu BULGARIi. Mi-aduci un Rose Esentielle de acolo? :-?

Judex 27 Apr 2009 13:14

Nimic mai simplu: Ogica consilier.

Pentru gagici: ce after shave va place pe berbanti?

Judex 27 Apr 2009 13:15

Originally Posted by corinka:

Da, Bucuresti e aproape de granita cu BULGARIi. Mi-aduci un Rose Esentielle de acolo? :-?

Hihi. M-am gandit sa fac si eu gluma asta, dar chiar am vb serios. Sa vad daca fac rost.

illotempore2002 27 Apr 2009 13:19

nu-mi plac barbatii care se dau cu parfum.

stiati ca folosirea parfumurilor este o piedica in ... cuplarea dintre un el si o ea?
mecanismul este urmatorul; ne alegem partenerul (si) dupa miros, prin detectarea feromonilor (indicatori chimici de mare importanta - iti place cum miroase, inconstient, un gagiu, apoi nu-l lasa sa-ti scape). Dandu-ne cu parfum, falsificam aceste mirosuri naturale si ne inselam asupra atractiei noastre fata de partener, credem ca e pe gustul nostru sau dimpotriva il respingem, neplacandu-ne mirosul fals al parfumului.

illotempore2002 27 Apr 2009 13:20

Originally Posted by corinka:

Hihi. M-am gandit sa fac si eu gluma asta, dar chiar am vb serios. Sa vad daca fac rost.

acuma te-apuci si de bisnitza?

Judex 27 Apr 2009 13:23

In primul rand, noi ne dam discret, nu ca voi. :P Oricum, in cazul meu, nu-ti face griji, nu da bine pe tractor.

De unde-ai scos-o p-asta cu bisnita???:-& :-& :-&
Hai ca m-ai enervat la culme!!! I-am zis Corinei ca-i inlocuiesc premiul in inghetata. Vita!

corinka 27 Apr 2009 13:23

Nimic mai simplu: Ogica consilier.

Pentru gagici: ce after shave va place pe berbanti?

Fara consilieri, nu vreau sa imi ceara vreun procent din castig. VREAU TOTUL PENTRU MINE!!!~X( ~X( ~X(

Nu prefer un after shave anume, atata vreme cat scopul acestuia nu este de a acoperi mirosul transpiratiei. Leacul acesteia nu e deodorantul, ci apa combinata cu sapun. Din pacate, multi nu stiu asta! :(

corinka 27 Apr 2009 13:26

In primul rand, noi ne dam discret, nu ca voi. :P Oricum, in cazul meu, nu-ti face griji, nu da bine pe tractor.

Hai ca m-ai enervat la culme!!! I-am zis Corinei ca-i inlocuiesc premiul in inghetata. Vita!

Ce bisnita?! Eu n-am de gand sa platesc parfumul, era premiu. Dar primesc si inghetata. Parfumul nu era doar un bonus? :((

illotempore2002 27 Apr 2009 13:26

glumeam mah, ej nebun???
:-*

Judex 27 Apr 2009 13:30

Uite, ai suparat-o pe Cori. Tre sa-i mai dai o inghetata.

Si sa-mi bag picioarele de nu ma-ntalnesc cu tine exact ca un tractorist dupa un meci de fotbal fara dus la vestiar. :D

corinka 27 Apr 2009 13:40

Uite, ai suparat-o pe Cori. Tre sa-i mai dai o inghetata.

Si sa-mi bag picioarele de nu ma-ntalnesc cu tine exact ca un tractorist dupa un meci de fotbal fara dus la vestiar. :D

:-& :-& :-& :-& :-&
Cred ca tocmai mi-ai taiat pofta de inghetata, Judex.

Daca ati fi ambasador al Romaniei, in ce tara v-ar placea sa fiti trimis?

illotempore2002 27 Apr 2009 13:43

Indonezia

Judex 27 Apr 2009 13:48

Mai are sens sa raspund? Uitati-va la avatarul meu.

Cori si Illo: :-* :-*

illotempore2002 27 Apr 2009 13:49

Danemarca adica?

Judex 27 Apr 2009 13:53

Actually... Merge si-acolo. Asa cum merge si Anglia lui Steven. Dar, sincer, initial am vrut sa ma refer la Polul Nord, evident - am uitat ca nu mai am specificat locul din care scriu.

Poti fi ambasador daca ai dubla cetatenie?

corinka 27 Apr 2009 13:53

Credeam ca prefera Anglia, dar uitasem ca e si mare bautor de bere.

corinka 27 Apr 2009 13:54

Actually... Merge si-acolo. Asa cum merge si Anglia lui Steven. Dar, sincer, initial am vrut sa ma refer la Polul Nord, evident - am uitat ca nu mai am specificat locul din care scriu.

De ce nu? Ai si cetatenie nepaleza? :-/

illotempore2002 27 Apr 2009 13:55

Carlsberg nu e din Danemarca?
poza ta - Carlsberg - acolo m-a trimis.

Nu te duce tu acolo, lasa-ne pe noi fetele, cei mai frumosi barbati din lume sunt in Danemarca :x :x :x :x

Judex 27 Apr 2009 13:55

Iete, d-aia n-am. Dar ma consider un cetatean universal. :D Oaaaaa, ce-am scos-o p-asta! =))

illotempore2002 27 Apr 2009 13:56

ti-a spalat Uniunea Europeana creierii cu globalizarea, ha?

Judex 27 Apr 2009 13:56

Carlsberg nu e din Danemarca?
poza ta - Carlsberg - acolo m-a trimis.

Nu te duce tu acolo, lasa-ne pe noi fetele, cei mai frumosi barbati din lume sunt in Danemarca :x :x :x :x

Pai normal. Nu de-acolo vin? :-*

corinka 27 Apr 2009 14:02

Cel mai frumos barbat vine din Tara Galilor si se numeste :x Christian Bale :x . Am zis!

All times are GMT +2. The time now is 01:29.