Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

zoe 29 May 2009 12:16

:)) mi-a placut raspunsul.

Dragomara 29 May 2009 15:43

ăăăă... am citit mai toate postările noi (de azi). 90% sunt offtopic, s-a schimbat cumva profilul site-ului în Matrimoniale şi/ sau astrologie?! doar întreb... :(

sau o fi şi mai "cool", adicătelea dădură cumva colţu toţi "moderatorii"?! :-O

Pitbull 29 May 2009 21:36

Scumpomara, ai dreptate în genere, dar ai gresit la "urmätoarele" detalii:
1) Nu sunt 90% offtopic, ci 9% (ai gresit cu un 0; nu-i bai, 0 e zero, deci nu "se" pune - aici, nu în general).
2) Nu ("doar" räspund).
3) Nu dädurä coltu', ci luarä "cu" împrumut curba ("unde" sinele trosnesc).
4) Nu toti, ci doar jumätate din ei (jumä"tate"a cea bunä).

* * *
Dacä vrei sä continui "acest" dialog, trebuie sä treci urmätoarea probä de foc:
Observä aparenta stranietate din acest mesaj "si" explic-o.

illotempore2002 02 Jun 2009 13:25

@Judex & Pitbull

hai ca sunteti penali la faza cu AmbraBlu.....ce dracu, ii inchideti toate topicurile, si alea de offtopic? lasati-l sa zica, nici macar nu a inceput cu injuraturi......va purtati ca niste cenzori de la centru , nu va pierdeti totusi uzul ratiunii X(

Pitbull 02 Jun 2009 13:47

Asta e - avem noi ceva cu bietu' puradel... Nu ne plac jucariile lui! :))

illotempore2002 02 Jun 2009 13:48

si ti se pare un act de inteligentza? /:)

Pitbull 02 Jun 2009 13:50

Nu, doar un act gospodäresc.

halebardul 02 Jun 2009 18:44

ma cam cac in Offtopic Asyllum, daca-mi permiteti.
Solicit ca tot ce e postat de mine si a ajuns acolo sa fie sters definitiv. La ce bun sa zaca pe-acolo? Sunt sanse sa se intoarca de unde a plecat? Nu. Isi pierde sensul acolo? Da.
Si altadata cand o postare de-a mea nu-i convine unui moderator, il rog sa o stearga direct, fara remuscari.
Multumesc discret.

Pitbull 02 Jun 2009 18:53

Hai, nu te mai criza.
Au fost trimise CALUPURI, care erau off-topic integral; nu întotdeauna le declansasesi tu, adesea doar räspundeai. Prin fragmentare, mesajele si-ar fi pierdut si brumulita de logicä pe care o aveau.
Au ajuns si de-ale mele acolo - si nu fac circ.
Vä agätati de mesajele astea de parc-ar fi Sfintele Scripturi - tu nu vrei aia, Ambrablurica nu vrea ailantä, Scumpomara nu vrea nimic... Mai chill, mäi...

illotempore2002 02 Jun 2009 18:57

Bai Fratilor, A Incetat Sa Mai Fie Amuzanta Si Utila Toata Treaba Cu Mutatul Post-urilor, Editatul Mesajelor, Merge-uitul Din Propria Initiativa A Moderatorilor. Mai Gata Atata Proactivitate Nesolicitata Ca Ne Innebuniti Pe Toti De Cap.

S-a Pierdut Orice Urma De Coerenta A Topicelor Si Nu Din Cauza Ca Unii Utilizatori O Mai Dau In Offtopic (e Un Proces Firesc, Ni Se Intampla Tuturor Si Cand Vorbim Fata In Fata) Ci Din Cauza Moderatorilor Care Toata Ziua Nu Au Alta Treaba Decat Sa Stearga, Mute, Editeze, Blocheze Topice.

Da Mai Frana Ca Incepe Sa Ne Irite Pe Toti Treaba Asta Si Sa Ne Apuce Dracii Unul Pe Cate Unul.

Ce Dracu, Alta Treaba Nu Aveti? X(

halebardul 02 Jun 2009 19:04

Corect.

(oricat de antipatica ti s-a parea treaba asta, iti dau dreptate :) )

Eu insist sa mi se stearga definitiv postarile de-acolo. INSIST.
Sau deschideti-l, si sterg eu.

Dragomara 02 Jun 2009 20:06

şi io, şi io! să se şteargă tot forumul, sau să se mute totul acolo, după care să se şteargă. :">

Pitbull 02 Jun 2009 20:31

Originally Posted by halebardul:

Corect.

(oricat de antipatica ti s-a parea treaba asta, iti dau dreptate :) )

Eu insist sa mi se stearga definitiv postarile de-acolo. INSIST.
Sau deschideti-l, si sterg eu.

OK, ti-l deschid acum, si poti sä ti le stergi, dacä tii neapärat.
Cine mai vrea sä si le steargä, n-are decât. (Topicul e încuiat ca sä se evite postarea IN EL, prelungindu-se astfel unele conflicte incipiente; pentru asa ceva, "In suturi!!!" e de ajuns.)

Cinemania 02 Jun 2009 21:17

Originally Posted by illotempore2002:

Bai Fratilor, A Incetat Sa Mai Fie Amuzanta Si Utila Toata Treaba Cu Mutatul Post-urilor, Editatul Mesajelor, Merge-uitul Din Propria Initiativa A Moderatorilor. Mai Gata Atata Proactivitate Nesolicitata Ca Ne Innebuniti Pe Toti De Cap.

S-a Pierdut Orice Urma De Coerenta A Topicelor Si Nu Din Cauza Ca Unii Utilizatori O Mai Dau In Offtopic (e Un Proces Firesc, Ni Se Intampla Tuturor Si Cand Vorbim Fata In Fata) Ci Din Cauza Moderatorilor Care Toata Ziua Nu Au Alta Treaba Decat Sa Stearga, Mute, Editeze, Blocheze Topice.

Da Mai Frana Ca Incepe Sa Ne Irite Pe Toti Treaba Asta Si Sa Ne Apuce Dracii Unul Pe Cate Unul.

Ce Dracu, Alta Treaba Nu Aveti? X(

a, e foarte bine ca ai pus link-ul aici, de fapt poate facem un merge intre cele doua topicuri daca tot e vorba de Antonioni.

Cinemania, will you?

dar uneori e bine sa facem "merge", nu ?

illotempore2002 03 Jun 2009 09:29

what a nap!
:-*

nu la astfel de merge-uri SOLICITATE ma refeream.

halebardul 03 Jun 2009 09:47

Cinemagia "merge" mai departe.

Eu nu inteleg necazul cu off-topicele: urmeaza sa se publice maine cartea forumului si fiecare topic trebuie curatat, verificat, dereticat, sa nu se vada nici urma de offtopic, nici fir de digresiune?

Materialele postate trebuie trecute "pe curat"?

Micile divagari ar trebui tolerate, dau farmec si oricum sunt cumva produse prin asociatii de idei cu ce e on-topic.

Cand e grav off-topic, da, mai inteleg. Altfel, grija asta de a face fiecare topic un mediu aseptic mi se pare... sa nu zic.

illotempore2002 03 Jun 2009 09:49

nu nu.....intai trebuie sa scriem pe ciorna ce avem de scris, si abia apoi trecem pe curat. si ciornele, nu ai voie sa pleci cu ele acasa, sa predau la domnul/doamna profesoara la sfarsit.

redmen 03 Jun 2009 10:35

Ceva e putred in Danemarca !

halebardul 03 Jun 2009 10:38

=))

Traindo sperando, murindo cacando.

Geniala semnatura! Si cum se lipeste ea la fix pe toate posturile!

Dragomara 03 Jun 2009 11:27

Cinemagia "merge" mai departe.

Eu nu inteleg necazul cu off-topicele: urmeaza sa se publice maine cartea forumului si fiecare topic trebuie curatat, verificat, dereticat, sa nu se vada nici urma de offtopic, nici fir de digresiune?

Materialele postate trebuie trecute "pe curat"?

Micile divagari ar trebui tolerate, dau farmec si oricum sunt cumva produse prin asociatii de idei cu ce e on-topic.

Cand e grav off-topic, da, mai inteleg. Altfel, grija asta de a face fiecare topic un mediu aseptic mi se pare... sa nu zic.

mda... a dat Domnu' de v-aţi trezit şi voi... :) începusem să cred că io sunt extraterestrul aci. când eu am zis că unii dintre noi avem nevoie de lecţii despre forum unii au cârcotit şi mi-au şters postările.
prima caracteristică a unui forum, mă rog, prima după conţinut :P este spontaneitatea, cea care este afectată major dacă tot ştergi, muţi, lipeşti postările.:|
io cea care le-am scris nu mai înţeleg nimic, darmite altcineva care nu are de unde şti în ce context a fost scrisă cutare sau cutare postare îngrămădită de-a valma la off-topic căruia chiar nu-i văd rostul. :D
părerea mea e că unii moderatori nu au ce face, asta ca să nu o spun pe-a dreaptă, şi anume că o fac intenţionat. :-/

halebardul 03 Jun 2009 11:29

cu toate astea, ramane asa, tu esti extraterestrul aici. :D

redmen 03 Jun 2009 11:32

Scoateti reclama aia de cacat cu Haineken nights.E foarte enervanta.Va multumesc/multumim.

Dragomara 03 Jun 2009 11:37

daaa... ăl de vă dărâmă şandamaua!! =)) şi acum îmi aduc aminte de o pove SF citită prin adolescenţă. foarte pe scurt: nişte extratereştrii aterizează pe Terra cea distrusă de un război atomic, printre ruinele unui mare oraş găsesc o casetă video cu un film de desene animate. Micky Mouse. după ce-l vizionează conchid "aha... ăstia tb să fi fost locuitrii Terrei". =))

Pitbull 03 Jun 2009 11:39

OK, cedez în fata majoritätii.
Vom reveni la regimul destins dinainte, apropo de off-topicuri: ne vom läsa cäläuziti de bunul-simt în a stabili când anume s-a întrecut mäsura (cantitativ sau insultativ), pentru a interna acele calupuri la Azil. Desigur, dubiile vor fi mai reduse în raport cu acele mesaje care sunt de o off-topicitate flagrantä, deliberat ofensatoare la adresa altor useri (individual sau cu titlu generic), sau complet ilogice si confuze - adicä, aproximativ între 37 si 82 la sutä din mesajele Dragei noastre Scumpomara. In plus, când i se modereazä, ea reactioneazä foarte spectaculos, scriind cu fonturi uriase si colorate, si sumedenie de semne de exclamare - deci, un show pe care ar fi päcat sä-l pierdem. :)

@Scumpomara:
Ce înseamnä "extratereştrii"? E cumva pluralul de la "extratereştriu"? Un extratereştriu, doi extratereştrii, toti extratereştriii?
(Povestirea era de Clarke, o publicau prin almanahe, în anii '80, de numa'.)

halebardul 03 Jun 2009 12:02

Originally Posted by Dragomara:

daaa... ăl de vă dărâmă şandamaua!! =)) şi acum îmi aduc aminte de o pove SF citită prin adolescenţă. foarte pe scurt: nişte extratereştrii aterizează pe Terra cea distrusă de un război atomic, printre ruinele unui marfe oraş găsesc o casetă video cu un film de desene animate. Micky Mouse. după ce-l vizionează conchid "aha... ăstia tb să fi fost locuitprii Terrei". =))

inca o dovada ca nu e de-ajuns sa fii extraterestru ca sa fii si civilizatie avansata la cap.

oricum, nu te iluziona: in povestirea asta tu nu mai esti extraterestrul, esti Mickey Mouse.

Pitbull 03 Jun 2009 12:07

in povestirea asta tu nu mai esti extraterestrul

Se zice "extratereştriul".
Te rog foarte important!

Gloria 03 Jun 2009 12:16

Originally Posted by redmen:

Scoateti reclama aia de cacat cu Haineken nights.E foarte enervanta.Va multumesc/multumim.

Cei care au conceput-o, sigur nu s-au gandit la asta.

redmen 03 Jun 2009 12:20

Sunt convins ca nu s`au gandit la asta.Nu ar mai fi facut`o daca s`ar fi gandit.

illotempore2002 03 Jun 2009 13:28

si ce daca nu iti place.....te-a intrebat cineva daca-ti place?

Cinemania 03 Jun 2009 14:00

what a nap!
:-*

nu la astfel de merge-uri SOLICITATE ma refeream.

vezi ca "nap" e patentat de mine :D

illotempore2002 03 Jun 2009 21:46

e na!
serios?

Cinemania 04 Jun 2009 09:05

serios..poti sa intrebi pe cine vrei

illotempore2002 04 Jun 2009 09:22

nu te cred

Cinemania 04 Jun 2009 12:44

ar fi culmea sa ma crezi

corinka 08 Jun 2009 00:43

Au aparut doua spammerite pe forum: larysa_06 si florica_1981. Le banneaza cineva?

Cinemania 08 Jun 2009 07:23

chiar asa...am sters niste balarii pe la clasic si horror

Liviu- 08 Jun 2009 19:05

Ii schimba totusi cineva avatarul lui Ambra Blu?

Pitbull 08 Jun 2009 19:22

Nici o grijä, face totul ca sä fie iar bannat (ca de obicei).
Aburel e o bannare care asteaptä sä se întâmple.

halebardul 08 Jun 2009 20:51

Dragi si simpatici moderatori, cam ce ar trebui sa mai manance Suspect de bizar ca sa-si ia bannare definitiva? Sunt ocupat acum dar mi-as face putin timp pentru un Tourette de rutina.

Chiar va place sa umblati prin tot forumul sa faceti curatenie pe unde trece animalul asta?

illotempore2002 08 Jun 2009 22:38

de ce sa-si ia banare definitiva?
asta e chiar culmea,.
alte demente pe aici au balacarit tot forumul pana au luat o banare definitiva. suspect are ce are cu als, care e problema?
tu nu ai fost spurcat la gura?

X(

Liviu- 09 Jun 2009 01:13

suspect are ce are cu als, care e problema?

De obicei pe un forum e promovata urmatoarea idee: atacati idei si nu persoane. Bineinteles, acest lucru trebuie sa se intample in afara topicurilor precum "In Suturi", dar cumva am impresia ca aici lucrurile nu stau chiar asa.

Eu nu stiu care e treaba cu suspect asa cu ma refer numai la cazul lui, ci in general. Asa si PK a avut ce a avut cu alti useri si tot cu ban s-a terminat.

illotempore2002 09 Jun 2009 01:23

sigur, tu ai dreptate. insa ALS este cel care ataca persoanele constant, iar nu ideile. daca nu esti de acord cu ce zice el, gata, iti da in cap cu urmatoarele replici:
- tu nu esti o autoritate deci nu poti avea o parere
- parerea ta nu conteaza oricum
- nu ai gusturi
- eu sunt o autoritate si ce spun eu e litera de lege.

daca nu ma crezi, studiaza topicul Va place maria Dinulescu.

Liviu- 09 Jun 2009 01:30

Eu nu am nimic cu nimeni si tocmai de asta vorbeam la modul general si chiar am zis ca nu ma refeream neaparat la suspect, ci doar vorbeam pe baza a ceea ce ai zis tu. E foarte posibil ca si ALS sa fi facut la fel, dar sincer nu ma intereseaza pentru ca nu eu sunt cel care citeste mesajele lor. Cand vad ceva de genul trec peste.

illotempore2002 09 Jun 2009 01:32

ei, foarte bine, te felicit.
asa mi-am propus si eu, sa dau ignore de acum incolo.

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 05:56

deci illo tempore e cea care are ceva cu mine (de fapt, stiu de unde i se trage: n-am bagat-o in seama dupa citeva mp-uri trimise de ea, care erau mai mult un case study de mania persecutiei - da ce sa-i fac? n-aveam ce 'dialog' sa am cu ea: i-am dat un link la ceva dspr godard, k se da mare fana da-i scrie titlurile filmelor aiurea, si s-a uitat k gaina-n lemne...), illo tempore e cea care L-A INSTIGAT pe suspectu de bizon sa ma atace &, in general, illo tempore se baga peste tot, desi 'competentele' ei in orice materie ar tbui s-o indemne la moderatie...

liviu, daca intri pe topicul 'va place maria dinulescu', vei vedea cu okiu liber mizeriile pe care aceasta individa le-a scris dspr o actrita apreciata... nu mi se pare normal k EA sa aiba dreptul sa scoata pe gura orice porcarie, iar maria (adica nu oricine, ci maria dinulescu!) sa nu poate fi aparata, ferm & dur daca e nevoie!
obraznicia atrage obraznicie - e un principiu de la care nu m-am abatut niciodata & n-am de gind sa discontinue ;)

ps orcum, o sa-i transmit si mariei linkul, poate se gindeste kiar sa actioneze in instanta - lucru pt care voi pleda...

Judex 09 Jun 2009 06:09

Leo, scuze, vreau si eu un link spre discutiile despre Maria.

Nu cred ca e cazul sa facem show aiurea-n tramvai. Se aude, Illo?

LE
Am gasit, am citit.
Poate nu ar trebui sa facem aprecieri de valoare in ceea ce priveste virtutile actoricesti cand nu cunoastem ce culoare va avea hartia...

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 06:52

precisely my point!

iar daca o trimiti sa mai vada filme/ faca o cultura cinematografica/ recunoasca valoarea unui actor etc inainte sa fie iute-n glontz & tare-n clontz, iti zice k esti 'arogant', 'orb', 'nebun', 'ce mama ma-ti te dai autoritate' & k sa 'fuck off'... :-O

Judex 09 Jun 2009 07:12

Leo, e temperamentala. Sa vezi ce muie o sa-mi iau de la ea pt termenul asta!!!
Dar, crede-ma: stie sa fie constructiva.

Alex Leo Serban 09 Jun 2009 08:05

toata lumea vede k e temperamentala, da eu nu am nevoie de 'temper'-ul ei... sa si-l tina!
ps crek lucrul cel mai constructiv'pe care l-ar putea face ar fi sa dispara; poate-o ia de nevasta bizonu & se muta la familia lui din mures, 'construind' impreuna yet another disfunctional family >:)

Judex 09 Jun 2009 08:22

Eu cred ca va construi o familie foarte functionala si tot ce pot sa spun este ca imi pare extrem de rau ca nu mai pot fi eu acel pater familias.

All times are GMT +2. The time now is 23:54.