![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Vai ce rea esti! :)) |
Originally Posted by Cristina_:
am zis actori:)) :P |
la mine e exact invers :D . Reeves ii prea "ca toata lumea" |
Exista un alt topic dedicat male handsomeness-ului. Aici vorbim de actori nesuferiti, nu de ai' mai sexosi. Serios acum, mai lasati-l pe Depp in pace. Prima data va legati de abilitatile sale, acu' v-ati trezit sa comentati si de infatisarea lui. Construiti un pod si treceti peste.
|
Unul care se uita aici isi zice ca-s numa' doi actori nesuferiti pe lumea asta, Depp si Keanu. Cool !
Adevarul (meu) e ca ambii sunt actori buni sau mai putini buni, in functie de rol. Mie personal Depp mi s-a parut fals de la inceput pana la capat in The Astronaut's Wife, dar Charlize saved the day. Keanu, in Dracula, o fasoleste rau de tot, mai ales cu accentul ("I have seen many strange things already", livrat intr-un accent tsapos...). Dar ambii sunt si top cand rolul le permite: Depp in What's Eating Gilbert Grape si Keanu in Speed. |
@Unterhaltung
Keanu Reeves este de 1000 de ori mai bun decat Depp la toate capitolele. |
Keanu Reeves has a bigger dick than Depp!!!
|
@Cristina....Nu vreau sa te jignesc, dar faci niste comentarii atat de copilaresti, de subiective incat imi lasi o impresie foarte neplacuta. Acum, probabil te doare undeva de parerea mea, dar tare am o vaga banuiala ca nu doar mie imi lasi aceasta impresie.
|
Pentru cei care nu il suferiti pe Seagal, poate o sa va schimbati parerile: http://popculturemadness.blogspot.co...r-playing.html
|
^^^Ha ha ...si mai nesuferit . Cops f*cking bastards !
|
Steven Seagal
|
Vin Diesel
|
Poftim?
Ce nu iti convine la Vin Diesel? Ai vazut Fast and Furious? |
Da am vazut si nu imi place de Diesel.cam in toate filmele parca este Seagal nu prea primeste bataie.....mi-am amintit si de Jason Statham altul care ma enerveaza.:-&
|
this is imposibleeeeeeee... Omul ala e prea sexy ca sa il urasti.:| anyway, is your choice... |
Costin Marculescu
|
Actor?
|
eu nu il suport pe john travolta....nu stiu de ce ca a jucat destul de bine in pulp fiction
|
Justin Bieber , sau asta nu e actor?
|
:)) cred ca este doar cantaret...nu unul bun...dar este
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |