![]() |
|
Drumul spre inalta societate de John Braine ;)
|
Originally Posted by marius93:
de la Jurnalul National;) |
Crima si pedeapsa - Feodor Dostoievski
|
Originally Posted by klaudya_e:
Foarte bun romanu', am vazut astazi ecranizarea dupa Crima si pedeapsa, cea din 1969, de asemenea reusit.. |
Intalnire cu Nefertiti - V. Tendreakov
|
Originally Posted by Florin09:
am incercat sa gasesc si eu o ecranizare a cartii dar fara rezultat...tu de unde l-ai descarcat? |
Ultima carte: ...greu de spus...cred ca 20.000 de leghe sub mari :D
|
Originally Posted by klaudya_e:
Ti-am lasat pm.. |
Don Quijote de la Mancha - Miguel de Cervantes
|
Ender's Game - Orson Scott Card -in varianta audio .Stau pe burtica si ascult o supercarte .
|
H.G Wells - Omul Invizibil şi Războiul Lumilor
Cartea mult mai bună decât penibilitatea de film a lui Spielberg care, oricum, nu are prea multe lucruri în comun cu cartea. Prima, Omul Invizibil, are nişte scăpări ştiinţifice, iar a doua are un final brusc, ciudat; dar în general sunt foarte bune. Acum citesc Nebunii în Brooklyn , de Paul Auster. |
cand citeam Omul invizibil, pe la 8-9 ani, mi-era frica sa dorm cu lumina stinsa:)
|
Originally Posted by Kramer:
mie amandoua filmele mi s-au parut slabutze:) |
Dan Brown - Simbolul pierdut
|
Picnic la marginea drumului (Calauza) - Arkadi & Boris Strugatki
|
Aha!
Cineva incepe sa-nteleaga. :P |
Vanity Fair(Balciul Desertaciunilor)-W. M. Thackeray
|
The English Patient (Pacientul Englez) de Michael Ondaatje
Dupa ce am mers sa vad filmul, care intr-o prima faza nu mi-a placut, l-am discutat cu o colega de generala (pe-atunci). Ea mi-a zis ca e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care a vazut-o pe ecrane. Eu n-am fost de acrod cu ea, evident, insa citind cartea acum, incep sa ma gandesc ca e foarte posibil sa fi avut dreptate. Trebuie clar sa revad filmul, dar deocamdata pot spune cu certitudine ca pasajele dintre el si Katherine sunt absolut superbe si sunt clar undeva in topul celor mai frumoase povesti de dragoste citite dfe mine. |
Viata pe un peron de O.Paler
|
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |