![]() |
La profilul meu apare ca am castigat o invitaţie dublă la filmul Totul se plăteşte dar eu nu am participat la concursul acesta. Pot sa dau invitatia unui utilizator care e din Bucuresti?
|
buna ziua..si eu am castigat o invitatie acum vreo saptamana..dar nu m-a anuntat nimeni..nici pe mail nici la telefon..cum se intra in posesia invitatiei?
multumesc |
Pana cand sunt valabile cele 7 invitatii la Eroi de sacrificiu? Scrie doar de luni pana joi, dar nu specifica daca doar in saptamana afisarii castigatorilor sau in toate saptamanile cat ruleaza. Multumesc!
|
Multumesc, sunteti de ajutor.
|
Inca nu am primit premiul nici azi 01.09.2010 cu toate ca am confirmat de 2 ori prin mail, este vorba de un dvd Michael Clayton din 12.07.2010.
Rog pe cineva din staff-ul Cinemagia sa ma ajute daca se poate. Va multumesc. |
Am si eu o nelamurire ..am participat si eu la concursul acela.. iar concursul se tinea pana pe data de 3 septembrie 2010 si plus sa inchis pe data de 2 septembrie am vazut castigatorii asa de curiozitate si cum e posibil sa castige unul care sa inregistrat pe data de 4 septembrie ? am si exemplu : http://a.imageshack.us/img825/6021/14637536.jpg
|
e un bug la afisarea datei inscrierii (afiseaza data curenta)
cu siguranta ai facut printscreenul pe 4, daca intri acum la pagina lui Sh0T ai sa vezi ca apare data de azi |
Multam pentru invitatie :) am savurat-o ieri :D
|
re restrictii participanti
As dori daca se poate sa eliminati restrictia de domiciliu pentru cei care doresc invitatii la film. Sunt din provincie, dar vin des in Bucuresti si mi-as fi dorit sa castig o invitatie de acest gen.
|
Dar cam cat dureaza, in medie, pana primiti voi la redactie premiile de la distribuitori? O luna, doua, trei...
|
Am si eu o intrebare legata de concursurile Cinemagia. Cum se face ca, castigatorii concursurilor sunt cei care s-au inregistrat in ultima perioada si nu prea au la "activitate" mare lucru (si cu o vechime nu prea mare)? nu ca as avea ceva impotriva dar si eu particip la concursurile de pe site si ma intreb daca am vreo sansa sa castig.
|
poate in 2011 cu ceva noroc:P nici eu nu am castigat nimic si particip de ceva timp
|
Concurs
Imi cer scuze ca adresez din nou aceeasi intrebare ca si "antevorbitorii" mei dar sunt si eu fericita castigatoare a cartilor oferite de Meteor Press si se face ca am aflat asta chiar in prima zi a anului , am facut toate cele necesare[ am trimis mail cu toate cele] dar am inteles , citind aici ca aceste premii mai intarzie cateodata . Intrebarea mea e : "Intarzierea asta va fi mai de lunga durata datorita vacantei de sarbatori ?" Multumesc anticipat.:)
|
raspunsul este da
|
Am inteles .
|
premii neexpediate
Am castigat pe 29 noiembrie cartile ,,Armatele; Adevărata poveste a Motanului Încălţat; Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş'', pe care insa inca nu le-am primit. As dori un raspuns de la dvs daca vor veni in curand. Va multumesc.
|
Am o nelamurire ... Unde sunt afisati castigatorii pe care trebuia sa i aflam astazi ?Pana acum e schimbata doar data la care vor fi afisati urmatorii insa cei actuali nu apar.
|
raspuns
Nu nu sunt pe bune!
|
Tocmai am primit cartile ! Apreciez seriozitatea !
|
Am si eu o intrebare. Am castigat o invitatie dubla la Ursul Yogi 3D si e valabila in perioada 21-27 Ianuarie. Vreau sa ma duc maine cu cineva si ma intrebam, doar cu buletinul trebuie sa ma prezint la caserie sau si cu altceva? :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:47. |