![]() |
Nu se vede.Dar e Natascha McElhone.Corect ?
|
E Natasha, dar de ce nu se vede? :(
|
Habar nu am .. probabil sa apara intr`un final.Mai un refresh .. mai bagat poza odata ... daca nu ai ce face momentan.
|
Originally Posted by halebardul:
iei exemplu de la alti useri.Spamuiesti forumul cu mesaje peste tot ... si o sa fii foarte vizibil. |
Ura! Imi vad noul avatar. :)
|
Ura.
|
Ceausescu pace ! Stima noastra si mandria Ceausescu Romania ! Uraaaaaaaa
|
Haleluia!
|
Da-l vezi fara oglinda? :P
|
Originally Posted by halebardul:
Tu ce avatar imi vezi acum? Am facut tot felul de experimente, ca la calculatorul de acasa vad un avatar, iar la serviciu imi aparea altul. Serios, no, ce vezi tu? |
femeia cu sarpele =))
Propun ca tot ce este offtopic sa fie aliniat in stanga,
ca textul asta. Pe tot forumul. In felul asta vom putea urmari mai bine conversatiile on si pe cele off. ![]() |
buna idee |
Hahah. |
Dragomara n-o sä fie de acord, din urmätoarele motive: - ea este întotdeauna on-topic; - toate off-topicurile ei sunt intentionat off-topic; - nici un on-topic al ei nu e întâmplator on-topic; - nimeni n-o învatä pe ea cum sä-si alinieze mesajele; - o sä ne învete ea pe noi cum se tine un forum; - are dreptul sä greseascä si ea, de câte ori vrea; - ori de câte ori greseste, numai oamenii morali si care nu sunt prosti au dreptul s-o corecteze; - ea nu greseste niciodatä; - no hai cä iar am râs. |
Dragomara papă oopsaaa! |
searchul se comporta ciudat
caut "rapidshare" si nu-l gaseste daca e intr-o adresa de net, doar pe unde e asa, simplu cuvant. incercati si vedeti rezultatele, si vedeti ca de fapt exista un post mai nou care contine cuvantul: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=95363&page=2 e fiindca e integrat intr-o adresa si considera cuvant intreaga adresa, de-aia nu-l vede? |
Da.
|
Naspa.
|
Stergi pe cel vechi .. bagi pe cel nou .. si astepti.Mai dai refresh`uri.Pana a doua zi apare.Asa au patit toti.
|
am efectuat o schimbare de look, dar observ ca pe forum nu apare avatarul nou..numai la homepage.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |