![]() |
@omule, varsta mea, poti sa iti dai si tu seama ca nu am nici 20. Dar nu vreau sa spun exact cat :D, doar cateva persoane de pe forum stiu asta. Cat credeai ca am e cu totul altceva. Cat crezi de acum inainte conteaza, si este subiectiv.
ps:ochelarii sunt la misto pusi :). Fata aia are niste ochi superbi, am fost cu ea si in generala, ne cunoastem de ceva timp, a luat si Mis'ul in Economic. @hell, multumesc, dar nu prea inteleg ce vrei sa zici. Niciodata nu m-am considerat fotogenic, nu imi place sa fac poze, consider ca ies foarte nasol in ele (mult mai ciudat decat in realitate). |
Merge asa ?
http://www.imagecross.com/11/image-h...76DSC03438.JPG http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1059371863 Si asta pentru cei cu Facebook . |
Titan Ice, alta viata....... :)
|
Originally Posted by pipes:
|
reclame post-decembriste....... ce vremuri!
are si o continuare (doar ptr cunoscatori)....... mai era aia cu afro-americanul, la Tropikana parca: "Psss-psss, cichi-cichi, cea (o chestie din coltul gurii), zmoah (sunetul unui pupic) si ahhhhhhhhhhhhhhhhhh! geniala! |
Sunt curios daca Brebenel ne onoreaza cu o poza. :)
|
eu il vreau pe Chambord :D
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Nah, nici vorba. :P |
Originally Posted by Cinemania:
Oricum... :x ;) |
@Cinemaniacule, cred ca ar trebui sa-i verifici tensiunea inimii Soricutei, nu de alta dar ii cam bate rau de tot. :)
@Soricico, astept poza :) |
Originally Posted by marius_em:
:) E bine ca incet, incet, incepem sa ne cunoastem :P |
Originally Posted by Judex:
Lauda de sine nu miroase a bine :P Judex, pune si tu o poza si lasa-le pe fete sa isi dea cu parerea ;) Gospin - nice picture, mi-e dor de anii de liceu :x Disciple - Sigisoara e superba, Transilvania are orase unul si unul :D Soricica - curaj, vrem si noi sa iti vedem ''mustacioarele'' :) |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
:-O Oh my... Nu cred ca e genul ala de topic si mai important, nu-s genul acela de fata :)) |
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Gloria mi se pare cea mai beton. :D
Daca as fi in fata ei..hcm!...:"> |
@Paianjen
I'm in another league, cannot compete here. That's why I'm the alpha male. :D Iar fetele ma stie. >:) Dar fie... ![]() Pe malul Atlanticului, pregatindu-ma de plaja. Fara surfing. B-) |
Asteptam mai mult curaj de la:
Livu-, paul_aramis, keepwalking, Windom, Mistah J, bremen, Chambord, Neuptolem, djinjis vave, miercuri, buticut, Dragomara, SoricicaMov, corinka, MariaMona, movie4 (cata timiditate pe fetele astea) |
Originally Posted by bremen1980:
|
Originally Posted by bremen1980:
Mai sunt si gerontofili pe aici, macar pentru ei postati poze :"> . |
Originally Posted by SoX:
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 13:28. |