![]() |
noooo....
Originally Posted by Pauline Kael:
omul are un cuvânt de spus în lumea asta mare a filmului. şi asta e mai mult decât evident. n-are caracter, e ranchiunos, etc. dar asta e altă poveste. :( |
Parca ati fi un cuplu de dementi care se cearta in fata copiilor care plang. Mie nu mi-a placut Revolutionary Road si voi imi amintiti de cuplul ala din film.
|
dragomara,chiar n-am de ce sa fiu geloasa,chiar mi-ar placea sa aveti o relatie cat de cat normala,sa te viziteze,etc,treaba voastra.
pitbull,toata otrava pe care ai presarat-o ,toate pacatele pe care le-am facut azi sa se intoarca impotriva ta. dar,fiindca stii tot ,incearca sa deschizi usile,ferestrele: ai putrezit e viu,si mirosul e statut,stii prea multe. doar fecalele si resturile pe care le mai lasa cainii tai de atac adevarati cu care dorma in pat mai acopera mirosul tau diavolesc de insuportabil. |
Chemati expertii Guiness Book: intr-o ora s-au scris deja 5 pagini.
Sigur iese de-o inscriere! |
Originally Posted by corinka:
lasa dementii si du-te pe alt topic,de ce ma provoci? da,ma cac in revolutzionary rod. |
Trebuie sä recunosc - Pauline are stil! :)
Am stiut eu de ce am luat-o consilier literar! |
Cârobardul - aaaai câştigaaaat!!!!
dă-mi adresa, acum viu io menajeră la tine!!! ;)
şi nu numai la creier sunt sexy! :p :p :p |
sa te futa mamaie cu tataie in ritm de swing in gura! n-ai talent nici cat un elev dima dintr-a saptea ,stai cu dictionarele langa tine ,si faci figuri de stil saptezeciste! yak.
|
măi să fie! sensul cuvintelor mai că-l pricepui
e nevoie de un regizor, să vină un regizor, pls!! ;) ;) |
Originally Posted by Dragomara:
ideea nu era sa te fac pe TINE sa zambesti. de menajera n-am nevoie, dar am vreo 40 de iepuroi de care ai putea avea grija. |
Originally Posted by Pitbull:
Pauline are toate motivele sä-mi facä observatie. |
imi bag picioarele in el de forum,si de corupti pana in maduva oaselor,imi vine sa ma sinucid.
|
o, da, iepure la tavă, că văz verde de foame!
Originally Posted by halebardul:
|
se vede cat de cacanar esti,coruptule,javra de atac dezumanizata! |
aoleu!
|
Originally Posted by halebardul:
Vrei s-o pui la adunat lucerna? :D |
Fetelor, vä mai linistiti si voi acum...?
In viata mea nu m-am distrat asa de bine! :D |
cori,draghe,du-te te rog la topicu' cu poze,cu tribunalu' cu ce vrei tu,dar nu intra aci sa-mi strici jucariile.nu de alta nu vreau sa-ti invinetesc vreun ochi din greseala.
|
Voi va certati aici si pe alte topicuri se anunta ca Lucian Pricop va fi sef la CNC. Acolo-i plansul si scrasnirea!
|
Ici, nous sommes aux portes de l'Orient, ou tout est pris a la legère.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:54. |