![]() |
de ce as zice ceva obscur? :happy:
|
razboi sau pace?
|
Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i räzboi.
si Dansurile ungare ale lui Brahms, anytime! Blaga sau Bacovia? |
Blaga :love:
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii ºi nu ucid cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc în calea mea în flori, în ochi, pe buze ori morminte. Lumina altora sugrumã vraja nepãtrunsului ascuns în adâncimi de întuneric, dar eu, eu cu lumina mea sporesc a lumii tainã - ºi-ntocmai cum cu razele ei albe luna nu micºoreazã, ci tremurãtoare mãreºte ºi mai tare taina nopþii, aºa înbogãþesc ºi eu întunecata zare cu largi fiori de sfânt mister ºi tot ce-i neînþeles se schimbã-n neînþelesuri ºi mai mari sub ochii mei- cãci eu iubesc ºi flori ºi ochi ºi buze ºi morminte. mare sau munte? |
aventuri la mare altitudine (fara discutie!)
ceai de tei sau ceai de menta? |
ceai de tei pentru par :P
|
Originally Posted by musetell:
primavara, vara, toamna sau iarna? |
Primävara
Aspirinä sau ibuprofen? |
Originally Posted by Pitbull:
Fervex. Madeleine Allbright sau Condoleezza Rice? |
Maddy.
Maggie Thatcher, sau Tony Blair? |
Originally Posted by Pitbull:
Thatcher. Benny Hill sau Mister Bean? |
Originally Posted by keepwalking:
pt cunoscatori! parcul copou sau parcul expozitiei?? |
Originally Posted by lady_mystyque:
greu de ales :) inclin spre parcul expozitiei... |
|
Originally Posted by lady_mystyque:
voi doi de ce nu ma intalniti odata daca tot sunteti din aceeasi locatie? :) |
1) On-topic sau off-topic?
2) Forum sau chat? 3) "Locatie" înseamnä: - spatiu natural pentru turnarea unor secvente de film? - chirie? (Cä "loc" SIGUR nu înseamnä; "loc" e "loc", nu "locatie", la fel cum nici la "timp" nu se spune "timpatie", nici la "moment", "momentatie", nici la "oras", "oräsatie"; nici la "zonä", "zonatie", nici la "regiune", "regiunatie"; doar la "tarä", în anumite contexte, i se spune "natie"; (totusi, la "stat", nu se spune "statie"). Hai, räspundeti la astea trei. |
on-topic.
forum(convine mai mult stilului meu labirintic,cu fraze lungi si cu multe paranteze;in plus,nici nu-s prea spontan) locatie?oho,folosesc :oops: (adica la prima definitie,nu ca "loc",se intelege.e de rau?) ziar pe net sau pe hartie? |
ziar pe hartie.
Oul sau gaina? |
nr. 1 on topic sau off topic, e cam relativ nu? :)
nr. 2 am gresit cand am tastat, in loc sa zic "de ce nu va intalniti" am scris "de ce nu ma intalniti" :? forum sau chat? eu zic ca e putin din fiecare nr. 3 locatie, poate insemna si loc sau cel putin eu asa stiam neoficial..locatia cutare, etc... stiam ca nu e tocmai buna exprimarea mea dar asa mi-a placut mie sa scriu, doar suntem la subiectul desre jocuri daca-mi bat putin capul chiar stiu sa vorbesc corect limba romana, dar cateodata imi place s-o las mai moale cu gramatica si semantica, etc..uite, un exemplu out of topic: cand vorbesc cu oameni care fac dezacorduri crede-ma ca fac si eu de bunavoie dezacorduri, e o chestie de empatie zic eu.. :) p.s. n-aveam de gand sa "contraatac" dar ai spus sa raspundem.. |
sa stai la bloc sau la casa? |
All times are GMT +2. The time now is 04:07. |