Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829)

marx 23 Apr 2008 16:52

Originally Posted by Alex Leo Serban:

c, mah, ai facut si tu niste interviuri cu niste cineasti ro, le-ai pus p blogu tau & au fost listate p wikipedia - astea sint 'marile' tale realizari?! :w00t:
esti dus...

ala e blog, chiorule?!

Quote:

scrie si tu carti, ia si tu premii, da interviuri (in ro & afara), fii in jurii internationale (gen fipresci) etc etc - si p urma sa ai tupeu sa t compari cu mine!

ce carti ai scris tu, anencefalule?

ps: cand o sa mai faci si altceva in afara profesiei, apoi sa indraznesti sa vb cu mine, mucosule.

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 17:03

nici nu-ti mai raspund: esti prea mic pt mine...

(pt cei interesati: 'lars von trier: filmele, femeile, fantomele', ed. idea, premiu asociatiei criticilor d film din ro, 2005; 'dietetica lui robinson', ed. curtea veche, nominalizata la premiile revistei 'romania literara' si ale uniunii scriitorilor, 2007; 'de ce vedem filme', ed. polirom, premiu de critik cinematografik al ucin, 2007 (in conditiile in kre eu am iesit din ucin ink din 1999!); s observa cu okiu liber faptu k NU au fost publikte la aceeasi editura - deci nu poate fi vba d cine stie c 'aranjamente', cum ar crede alde marx-istii! - si k au fost, toate, f bine primite - atit d critik (NICIO recenzie proasta, la niciuna din ele!!!), cit si d cititori: 'dietetik...' a ajuns carte-cult (vezi entry-urile dp net / incl ale unor bloggeri!), in timp c 'dc vdm filme' are parte d o a 2-a editie - prima s-a epuizat... 8) )

djinjis 23 Apr 2008 17:24

now, now, behave yourselves boys and girls. daddy's home.

"fiind un produs al industrializarii fortzate" de2leo scarban incepi sa te repeti in virtutea senilitatii pretimpurii care te anima. pe cand ceva material nou? vad ca ti-ai trait viata scriind prost despre ceea ce au facut altii bine. probabil de aceea esti un omulet asa mic si trist. esti din aia care colectioneaza autografe si poze cu el impreuna cu personalitati. cand o sa termin cu tine o sa ai ulcerul asa extins ca o sa trebuiasca sa porti peruca.

Unlikely, stiu ca doare, suferi ca un caine, iti doresc a dog day afternoon...

marx 23 Apr 2008 17:29

nici nu-ti mai raspund: esti prea mic pt mine...

(pt cei interesati: 'lars von trier: filmele, femeile, fantomele', ed. idea, premiu asociatiei criticilor d film din ro, 2005;

o carte cat un ziar, cu 3 autori, dintre care unul medic cinefil, ce cuprinde cateva articole despre LvT scrise de-a lungul timpului.

Quote:

'dietetica lui robinson', ed. curtea veche, nominalizata la premiile revistei 'romania literara' si ale uniunii scriitorilor, 2007;

iarasi o compilatie de articole de prin diverse reviste, cu f multe greseli de abordare, dar cui ii pasa?!

Quote:

'de ce vedem filme', ed. polirom, premiu de critik cinematografik al ucin, 2007 (in conditiile in kre eu am iesit din ucin ink din 1999!);

o noua compilatie, ceva mai buna decat precedentele, cred ca au fost alese ca un fel de best-of(f).

so, pt 50 de ani ai tai cam putina activitate...

Dragomara 23 Apr 2008 17:35

Ohhhh... :D
Terminaþi naibii o odatã, aþi depãºit orice limitã, nu mai pot nici râde, e penibil, ºi mi-e ruºiune, pentru cã vã ºtiu pe unii dintre voi! Ruºine! :(( :(( :((

---
ªtefane - ai dreptate, nu ºtiu care e rostul acestui topic, dar ia trece-mã tu la "Moderatori" ºi ai sã vezi ce sens nou am sã dau topicului! :D :D Totuºi nu cred cã lipsa "accesoriilor" e baiul aci, ci mai degrabã e vorba de organul acela care pune totul în miºcare - creier - la el m-am gândit (nu care cumva sã se înþeleagã altceva). Orice mi-ai spune nu ai sã mã convingi de lipsa implicãrii tale în mizeria asta. :x

djinjis 23 Apr 2008 17:48

beibi, poti sa depasesti limite si-n sus si-n in jos. ce nu intelegi tu aici este exact motivul pentru care femeia a ramas mereu in urma Lui. mizerie-n sus, mizerie-n jos da' ai sarit cu fundu' in mijlocul baltoacei...

http://www.youtube.com/watch?v=tXmLR...eature=related

uite aici, niste desene animate sa ai si tu ce intreprinde. du-te de te joaca...

Dragomara 23 Apr 2008 18:05

djinjis - vai ce videoclip frumos! stai sã-þi zic ce s-a întâmplat dupã ce fata a sãrutat prinþul, tipul s-a transformat într-o broascã râioasã, ceea ce de fapt ºi era! :D

---
"ºters" - vorba lui Neupto!

}}}}{{{{ & (((((H)))))

Sãrbãtori fericite, tuturor!

StefanDo 23 Apr 2008 18:10

Originally Posted by Dragomara:

Orice mi-ai spune nu ai sã mã convingi de lipsa implicãrii tale în mizeria asta. :x

ce nu intelegi tu e ca nimeni nu te obliga sa intri aici

si ce iarasi nu intelegi este ca-i cat se poate de corect sa se injure intr-un loc atata vreme cat nu se injura in altele ;) daca iti plac analogiile, cred ca si tie ti-ar placea ca oaspetii tai sa faca caca doar la weceu, nu si in frigider ;)

djinjis, tocmai m-ai salvat de la o paruiala cu doi colegi :D

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 19:57

dinjis = produsu precar al industrializarii fortate - e o formula f buna, o s-o repet pina o inveti si tu p dinafara k ti s potriveste, asha k zi saru mina :P

in rest, nothing new indeed; gingie asta s asaza din cind in cind p forum k sa s cace, probabil k wc-u lui d aksa e infundat... e k un predicator/ excretor d excremente, wallowing in his own putrid feeble mind :sick:

marx = f funny incercarea asta d a minimaliza niste carti fundamentale; tinind cont k sint 'doar niste compilatii', succesu lor (si d public, si d critik) e remarcabil, nu? :P
faza aia cu 'cu greseli d abordare' e antologik: avind in vdr k 'dietetik...' e (mai ales) dspr mine, ma-ntreb kre or fi acele 'greseli'? :lol:
in fine - kestia cu 'km putin pt 50 d ani' ma lasa rece, pt k eu nu vroiam sa l string in volum, au fost comenzi ale editurilor... eu puteam sa traiesc in continuare fara nicio carte publikta, eram la fel, iar 'spectacolul inteligentei alsiene' (dan c. mihailescu dixit), la fel d stralucitor & somptuos 8)

Dragomara 23 Apr 2008 20:21

Dragã da'monopolizaºi toatã modestia, TOATÃ!! Mai lasã, frate, ºi pentru alþii! :P :P :P

Dragomara 23 Apr 2008 20:26

Originally Posted by StefanDo:

daca iti plac analogiile, cred ca si tie ti-ar placea ca oaspetii tai sa faca caca doar la weceu, nu si in frigider ;)

---
Dragã, iar ai dreptate, în veci n-aº fi ajuns la "concluzia" asta, ºi io zic cã am o imaginaþie peste medie, totuºi! :D

---
No, d'apãi scuze, fraþilor, io ies la aer curat, aci nu se mai poate respira.

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 20:36

k sa re-state the obvious: eu NU sint modest!
why shd i??
e ink un defect p kre-l cultiv cu gratie, stiind k irita - cf aforismului meu (k fac si d-astea! 8) ): prietenii imi cultiva calitatile, defectele mi le cultiv singur ;)

Dragomara 23 Apr 2008 20:50

D'apãi dragule, d'aci de la mine s-ar pãrea cã ai mai multe defecte decât prieteni. :D Eu una cred cã unul dintre "rolurile" prietenilor este tocmai acela de-a ne aduce cu picioarele pe pãmânt când o luãm razna.

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 20:56

da, e adevarat k am mai multe defecte decit calitati, da prietenii mei (kre, t asigur, sint neasteptat d numeroshi!) au delicatetea d a s face k nu l vad p primele k sa s bucure d ultimele - which is kinda sweet :P

Dragomara 23 Apr 2008 21:04

Bine. Te cred, fericitule, tu te cunoºti cel mai bine. (Tu ºi ei). :P

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 21:12

vezi, EXACT asta e cea mai mare calitate a mea: stiu sa ma bucur d lucrurile bune kre mi s intimpla in viata!
si sint destul d (nesperat, nemeritat d) multe, crede-ma!...
si, da, sint fericit - l-as minia p dzeul in kre nu cred sa zic k nu sint!
citeodata si eu ma intreb dc am atita noroc, k nu sint un 'om bun'... probabil k, d fapt, dzeu nu exista sau e km prostanac! :lol:

iti recomand editorialu meu din 'elle', kre apare in mai: e p ac tema & citez si un prof d la harvard kre a scris o carte dspr fericire (inutil sa-ti mai spun, ideile lui sint FIX ideile mele!)... in general eu nu citesc mult, pt k in cartile cele mai bune gasesc ideile mele - c rost ar mai avea?? :P

Dragomara 23 Apr 2008 22:22

iti recomand editorialu meu din 'elle', kre apare in mai: e p ac tema & citez si un prof d la harvard kre a scris o carte dspr fericire (inutil sa-ti mai spun, ideile lui sint FIX ideile mele!)... in general eu nu citesc mult, pt k in cartile cele mai bune gasesc ideile mele - c rost ar mai avea?? :P

Ehh... nu citesc reviste de femei, nu am cunoscut ever mai mare pierdere de timp ca ele, ºi revistele lor, e sãrbãtoare când apuc sã citesc Dilemateca ºi Psihologia - nici ele prea departe de acele reviste de femei, da' totuºi altceva. Eu obiºuiam sã citesc mult, ºi asta nu a pãrut nicicând sã-mi consume timpul, darmite sã mi-l umple. Nu ºtiu ce se întâmplã cu timpul meu, pe ce mã strãdui sã le fac mai repede pe toate, pe ce par cã nu se mai terminã ºi sunt ºi mai ocupatã ºi mai obositã, iar eficienþa e aproape nulã. Parcã am uitat sã respir, ºi parcã doar trupul meu se miºcã, mintea ºi spiritul meu fiind capitive într-un spaþiu care nu înþelege agitaþia din afarã lor.

Ieri mi-am pierdut 3 ore pe http://filmref.com/directors/directors.html, un site recomandat de cineva de pe-aci. M-a apucat depresia înþelegând cã e un talmeº-balmeº în ceea ce vãd, am realizat cã acel site nu mã va ajuta prea mult. Am deschis totuºi DC++ ºi-am început sã descarc Akira Kurosawa - dupã care a venit furtuna ºi s-a dus dracu totul. :D

djinjis 23 Apr 2008 22:48

http://www.youtube.com/watch?v=oGtkC5Yy8TY

prostu daca nu-i fudul
parca nu-i futut in cur(in cazul nostru)
si parca nici nu e prost destul.

ma intorc acas' si peste ce dau? scarban asta, dovedind talente ascunse de contorsionist (deformatie profesionala) si-a varat singur limba-n cur si acum trage rotocoale cu un entuziasm demn de o cauza...in fine, oricare alta, si se "bucura d lucrurile bune kre i s intimpla in viata!"
te lauzi cu stupizenia unui lacheu venit pentru prima data la oras inghesuit pe capra trasurii stapanului. tu chiar crezi ce minti?
se vede ca nu citesti decat bilete de tranvai, de aia scrii ca pleazna si te repeti ca un oligofren tot la trei mesaje.

Alex Leo Serban 23 Apr 2008 23:59

ah
NU ma intereseaza parerea unui ins inferior din toate pdv - social, intelectual etc...

djinjis 24 Apr 2008 03:06

ingaduie-mi o grimasa. te-ai scremut cam mult in ultima vreme pentru cineva a carui parere iti este indiferenta, sau poate e doar stupidul tau mod caracteristic de a te contrazice din nou... nu esti prea istet de felul tau, de2leo, nu-i asa? esti o victima atat de facila...prost si mincinos e o combinatie nu tocmai eficace. dar pentru ca nu te intereseaza parerea mea, inseamna ca nu o sa mai apari pe aici, neh? ma amuza sa-ti umilesc inteligenta cu care te lauzi pentru ca nu o ai, dar ti-ai dori atat de mult. Hai, aport!

All times are GMT +2. The time now is 15:06.