![]() |
iata meciurile turului 2 (cele calificate pe parcurs sunt insemnate cu bold):
1) Cameron Diaz vs. Helen Hunt 2) Jodie Foster vs. Brooke Shields 3) Rachel Weisz vs. Nicole Kidman 4) Sandra Bullock vs. Naomi Watts 5) Paz Vega vs. Claire Forlani 6) Sarah Michelle Gellar vs. Milla Jovovich 7) Kylie Minogue vs. Asia Argento 8) Robin Wright Penn vs. Winona Ryder 9) Rebecca Romijn-Stamos vs. Kate Beckinsale 10) Ashley Judd vs. Claire Danes 11) Emily Watson vs. Mädchen Amick 12) Carrie-Anne Moss vs. Audrey Tatou 13) Alexandra Dinu vs. Laura Harring 14) Jennifer Connelly vs. Christina Ricci 15) Téa Leoni vs. Michelle Pfeiffer 16) Juliette Binoche vs. Helena Bonham Carter |
in fine, meciurile la care puteti incepe sa votati:
1) Cameron Diaz vs. Helen Hunt 2) Jodie Foster vs. Brooke Shields |
Helen Hunt
Jodie Foster |
Originally Posted by BeNnY:
cam asa... |
Originally Posted by Leonard:
Clar mai bune pozele cu Hunt si Foster... Drept urmare voturile mele merg la: 1. Helen Hunt 2. Jodie Foster |
Originally Posted by TLD:
Aia conteaza, cum sint pozele alese de Leonard??? Intre Cameron si Helen Hunt, nici nu se pune problema: Cameron!!! Iar in celalalt meci, Brooke. |
Helen Hunt
Brooke Shields(nu ma dau in vant dupa Foster;care-i faza cu poza lui Brooke?) |
Originally Posted by christi:
Oricum in poza cu Brooke zici ca ii este sila de ceva :roll: Iar poza cu cameron (bleah) cred ca mai bine arata imbracata! Dar am mai zis-o !parerea mea! |
1. Helen Hunt
2. Jodie Foster |
nu vota pozele, voteaza persoana asa cum o stii tu din filme! asta nu e concurs de fotografie! a propos, votez si eu de data asta: Cameron si Brooke. |
Eu nici nu m-am uitat la poze... :roll:
|
Depinde si de poza pe care o pui... Marturisesc chiar ca Foster imi este putin cam antipatica, insa poza cu ea e :o :P Ma rog nu cred ca are vreo importanta votul meu sau nu... Tineti-o tot asa cu pozele! :P |
Hunt(i fucking hate that other thing. :-? )
Jodie Foster |
ia inca una bucata poza cu Cameron si una buca poza cu Shields. Sa vedem daca astea-ti plac mai mult. |
|
1. cameron diaz
2. brooke shields |
cameron si diaz
jodie foster |
pana acum:
6-4 hunt 6-4 foster |
diaz mancaias pasarica ei
foster, buna fata si asta |
Originally Posted by BeNnY:
leonard, dar ai ales niste poze... :o |