![]() |
Catherine
|
Zeta
|
Vot
Catherine. Presimt ca va fi un vot de 9-0.
|
Caterinca. :wink:
------------------------ viitorul suna ocupat. |
Pai deja e7-0 inca 2 voate si se termina meciul. Poate avem 2 meciuri intr-o singura zi. Asta ar fi un record! :D
|
Catherine Zeta-Jones
|
Eliza, ca-i draguta...
|
Originally Posted by emanuel:
|
Votez Zeta-Jones! Eliza Dushku e draguta, dar n-are clasa. Comparatia este cam la fel ca cea intre Catherine Deneuve si Vanessa Paradis /ca tipologie vreau sa zic, sa se omita diferenta de varsta/.
|
Asa sa inteleg ca a castigat zeta... Cu 9-1 ceea ce nu o trimite printre favorite... Imdeidat un alt meci!
|
Uma Thurman vs Renee Zellweger
Kill Bill on the net Renee Zellweger pe imdb.com Votati.. a si asta e ultimu meci din prima jumate a meciurilor! ;) |
Uma Scapa Thurma... votul este pentru prestatia din Kill Bill!
|
N-am vazut Kill Bill dar din cate am inteles acolo s-a batut mai tot timpul. A si prestat ?
Trebuie votat pentru caldura, iar eu prefer Renee. Are niste glezne superbe. N-am gasit nici o poza sa va arat dar sunt sigur ca stie toata lumea. Era chiar o poza la Chicago alaturi de Geta Gones. Pe langa ale ei gleznele Getei erau kilometrice. |
Uma pt. ca Renee e mai mult decat patetica...si respingatoare..yuk...
|
Uma Thurman. (pt. secventa cu cireasa din Pulp Fiction - Mia: Don't you hate that? Vincent: Hate what? Mia: Uncomfortable silences. )
|
Renee Z.
|
Uma scapa pe moment cu 3-2... Sunt curios cum se va incheia prima jumate, a primelor 32 de meciuri...
|
si eu tot cu Uma votez!
|
Muma Turma
------------------------ Viitorul suna ocupat |
Vot
Tot cu Urma !
|
All times are GMT +2. The time now is 20:49. |