![]() |
@Bremen
Same shit mi s-a intamplat si mie! Ai idee ... de ce au scos Digi Film? |
Originally Posted by Medicate:
http://forum.softpedia.com/lofiversi...p/t882528.html |
Astia chiar nu dorm vara asta deloc ??? :(( :-&
http://www.youtube.com/watch?v=WZMIKnHhuB0 |
Ma enerveaza la culme babele (si nu numai) care vin cu tot felul de sfaturi si idei despre nou-nascuti, superstitii si alte prostii ramase din te miri ce neguri ale veacurilor, gen "nu scoate copilul afara din casa 6 saptamani" sau "scoate-l, dar numai acoperit" sau "sa nu te uiti la un copil daca esti la menstruatie" si alte asemenea... X(
|
Toti dau in bietele fete .Unii cred ca au stil si umor :
http://www.catavencii.ro/Top-5-nesuf...le_0_3706.html -altii sunt pur si simplu marlani :-& http://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c |
Originally Posted by bremen1980:
P.S. Cei de la Parazitii au una si mai si. ;) |
ma irita cand televiziunile pun accentul pe lucruri marunte care nu consider ca sunt de interes national , de exemplu , nunta lui EBA !
|
Originally Posted by Pupaila:
iiii incerca Digi pentru ca deocamdata sunt mai curatei spre deosebire de pampersii folositi (realitatile si antenele) . Pentru manipulari si minciuni mai stilate incearca ; CNN ,Euronews ,BBC ,CCTV . |
prefer sa ma uit la tv numai cand e meci, mai ales ca nu am tv, dar cand intru sa citesc stirile pe net... zilele trecute numai despre nunta proastei citeam... ba ce rochie e, ba ce a zis basescu, ba cine a fost invitat, ba ce rochie a purtat mama lui eba etc...
|
Originally Posted by MariaMona:
Mona, treaba aia cu 6 saptamini, e o mare idiotenie, chiar am cunoscut o tipa (am nascut in aceeasi zi, acelasi spital si culmea stateam pe aceeasi strada) care parea normala la cap, dar a tinut de traditia asta si n-a scos fata din casa decit la botez si-atunci cu basma pe fata (botez facut la 6 saptamini daca nu ma insel). Dar la cealalta trebuie sa te contrazic. Nu stiu de uitat, asa e prostie. Dar emotional o femeie nu-i tot ea :D pe perioada ciclului, la unele poate se vede mai accentuat, la altele deloc, dar intern se petrece ceva, ce bebelusii fiind mai aproape de inocenta simt. Eu am cunoscut un nene, un fel de vraci modern, care face tincturi din plante, are afacere cu angajati in toata regula. Mi-a spus ca nu le da voie femeilor la menstruatie sa puna mina sa prepare nimic. Unele angajate se simt ofensate de asa o cerere, dar realitatea e ca in leacul ala se transmite ceva din emotia celui care-l prepara, poate de-asta in cazul aceluiasi produs unul functioneaza si altul fabricat in alta parte, nu. Ma refer doar la medicina traditionala, nicidecum la ce se face industrial, acolo ingredientele sint moarte inainte de orice preparare. |
@ anaemona, daca nu le da voie sa prepare nimic, de ce nu le da si liber?
p.s. ma intreb ce emotie as putea eu transmite birurilor....:-/ :-/ :-/ |
Originally Posted by iiii:
Si nu te-ai enervat mai tare cand ai aflat cat au costat? |
ce sa mai zic... zeci de mii de euroi...
|
mai, sunteti culmea! la averile pe care le detin, voi va asteptati ca sa se imbrace in zdrente?
nu cat au costat hainele e relevant, ci, cum aratau nuntasele imbracate cu ele... |
filmele indiene. cunoașteți vreun film indian care să n-aibă dansurile și muzica lor de căcat?
sărind peste asta...cunoașteți vreun film indian care să nu fie o copie ieftină a unui alt film americant cunoscut? dar poate nu-s eu destul de matur ca să înțeleg filozofia dansului țigănesc într-un film cu împușcături. |
Originally Posted by chuckyfan:
da. satyajit ray, mani kaul, ritwik ghatak, govindan aravindan. ai auzit de ei? vezi pather panchali, pentru început. faptul că la televizor ajung numai rahaturi nu înseamnă că au numai musicaluri borîte şi pseudo-filme de acţiune cu sonorul nesincronizat. |
ma enerveaza persoanele care sunt obsedate de orice e gratis.
exemple : la metrou, de foarte multe ori, persoane care iau cate 5-6 ziare ring deodata! si ma mai mir de ce naiba se termina instant. de ce dracu sa iei 5-6 ziare ? sa cureti zarzavatu' pe ele? persoanele extra-mega-hyper credincioase, care se imping ca pe stadion sa ia pomana de la biserica, cand se aude ca se dau sarmalute undeva toata gloata e acolo. slobozii aia care mergeau prin lipscani si dateau prezervative de la durex . vedeam fraierici pe la terase care ii strigau sa le dea si lor sau mergeau dupa ei sa ceara... ca deh, e gratis . intr-o zi , erau cu promotie la tuc. si am vazut pe la romana parca, cum o tipa a cerut pachet. deci nu i s-a oferit, a mers si a cerut, a primit un pachet de ala mic cu 2 biscuiti si a mai cerut, si evident ca nu a primit mai mult de inca un pachet. |
Cersetorii, mai ales aia mici care se agata de tine si nu te lasa in pace chiar daca le zici sa plece, si mai ales oamenii care dau bani cersetorilor, neintelegand ca de fapt mai rau fac.
Ca serialul meu preferat are noul sezon abia prin februarie, si pana atunci n-am la ce sa ma uit. Ca incepe scoala si iar trebuie sa ma trezesc dimineata. :( |
Originally Posted by Malombra:
Indienii scriu , fac casting si termina de filmat un film in maxim 30 de zile. Un film bun indian e mai greu de gasit decat .....un muc de mamut. |
uitasem că le ştii tu pe toate. ce ţi-a luat atît să-i răspunzi lui chucky atunci? nici nu mai are rost să întreb dacă ai văzut ceva de la sus-numiţii, înainte să postezi aici. pentru că ştiu deja răspunsul.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:13. |