![]() |
Clar o stiu pe actrita lui Unterhaltung. Nu cred ca e Lucy, dar fac o incercare :)
|
Hellooooooooooooooooo...... a trecut o saptamanaaaaaa de cand nu mai misca nimic pe aici :-S
|
nu mai sunt personaje de recunoscut?:(
|
1 Attachment(s)
Attachment 1329
Ca tot nu se mai misca nimic pe aici!! Te rugam, Unterhaltung, cand mai vizitezi thread-ul acesta, sa ne spui despre cine era vorba! |
Scuze. Ceva probleme cu netul.
Tanti "capotsel cu gulerash" era liantul unei familii texane, protagonista primei soap opera care inrobise Romania la sfarsitul anilor '70 si inceputul anilor '80. |
De-aia mi se parea atit de cunoscuta: Dallas - Miss Ellie :)
|
anaemona poti sa pui poza daca vrei... :D Nu e problema!
|
Anna-Maria, e poza ta de ghicit :)
|
Indiciu: Nascut in 1916... A jucat si cu Kirk Douglas! :)
|
Erau o multime de mustaciosi in Marea cursa, dar el era unul din ei: Keenan Wynn
![]() |
a jucat in Dallas ?:)
|
Cred ca glumesti, nu? :))
E italian. A jucat rolul principal intr-un film al lui PS, film care a primit mai multe nominalizari la premii, inclusiv Cannes si la rindul lui actorul a primit mai nominalizari. Oricum este un actor mai putin cunoscut, dar poza e chiar din filmul de care am vorbit. :) |
Indicii, ca astea nu au fost indeajuns :-S si sta de ceva vreme pe loc topicul asta...
|
PS stands for Paolo Sorrentino. Daca nici acum nu-i destul nici nu stiu ce sa va mai spun :|
|
Asta ar fi mers si la recunoaste posterul, Giacomo Rizzo.
|
![]() |
Originally Posted by omudindulap:
Sa stii ca mi-a trecut prin cap sa-l pun si-acolo in paralel, cind am vazut ca nimeni nu se incumeta sa ghiceasca. :) |
Regizor italian + actrita austriaca.
|
El cred ca e Antonioni, ea e foarte frumoasa :)
|
Da, el este, ea este :)
A jucat in filme d-ale lui Bava si Fulci. |
All times are GMT +2. The time now is 21:59. |