![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Salut Liviu, Ai partial dreptate ma tem. Iata si motivele: - Ce spui tu functioneaza pentru adrese de IP fixe, cei mai multi folosind IP-uri dinamice. - In plus de asta un utilizator priceput va gasi o metoda de a pacali sistemul fiind astfel mult mai greu sa stai sa-i vanezi astfel decat sa previi accesul cu totul. E nevoie de un efort tehnologic si logistic total disproportionat cu eficienta depistarii lor, iar designul sistemului informati Cinemagia mai mult ca sigur nu e facut sa sustina asta Oricum nu se pune problema stergerii celor existente. E suficient sa pui un "dop" de acum incolo... Pe urma dragi moderatori, parteneri sau angajati Cinemagia: "asumarea raspunderii" pentru textele/comentariile scrise pe un forum nu e apa de ploaie ca in politica romaneasca, ci este o chestine de etica si de onoare, oricat de pompos ar suna! Sunt curios daca veti da curs acestei sugestii sau macar ma veti onora cu un raspuns. Va multumesc inca odata! :-) |
Originally Posted by Gebeleizis:
|
da si eu am probleme cu pozele! am pus o gramada de postere la Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 si nu mi s-au acceptat niciunele, apoi dupa vreo saptamana au aparut posterele insa nu cele puse de mine! asta e bataie de joc!
|
Rabdare
Originally Posted by HarryCineastul3:
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
sinopsis aiurea
La filmul Arrietty, pe care voi ati ales sa-l numiti "The Borrowers", apare sinopsisul filmului The Borrowers din 1997.
|
Inca una: la filmul Koizora apar poze din serialul Koizora. Or fi semanand asiaticii intre ei dar sunt sigur 100% ca tipa din poze nu e Yui Aragaki.
|
@c0nt, aici se reproseaza doar moderatorilor care se ocupa numai de forum. Pentru problemele legate de baza de data exista topicul: Probleme legate de sectiunea wiki
|
Multumesc, sunt nou pe site, n-am observat.
|
Hold on! The desperate alpah-male is back, this time his name is Barbat.Feroce
|
Despre ala vroiam sa zic si eu... :)) Asta e atat de prost incat da cu bata in balta din primul post:-j
|
E un forumist mai vechi probabil bannat care se plictiseste, si nu mi-as mira daca ar fi o ea.
|
Nu e cam aiurea sa banuim ca e cineva anume? Chiar daca e cineva vechi, cineva care se plictiseste si vine cu asemenea porcarii, nu e corect ca celor vechi sa le acordam prezumtia de nevinovatie?
|
Nu banuiesc pe cineva anume. Cercul e mult mai larg decati crezi. Sunt mai multi forumisti vechi, banati si...plictisiti. Si nici nu am aratat cu degetul, ba dimpotriva, imi pare rau pentru faptul ca cineva care a tratat candva acest forum cu seriozitate il ia acum in deradere.
Anaemona, cateodata sentimentele ti se pun pe ochi si te impiedica sa vezi lucrurile asa cum sunt. :D |
Am semnalat doua greseli intr-adevar fara importanta. Dar sunt greseli, totusi.
De ce reactionati in felul asta? Eu cu ce v-am jignit pe voi? |
Nu era vorba de tine.
|
A spus Anna-Maria mai sus ca cineva ar fi dat cu bata-n balta de la prima postare.
Intamplator, pe topicul asta am si eu prima postare, asta m-a indus in eroare. Pai atunci, ce sa zic...balacariti-l in continuare pe individ. Eu nu sunt clona nimanui, parol. |
Originally Posted by c0nt:
Iarta-ma, c0nt, chiar nu era vorba de tine. ;) Nu am nimic cu cei care semnaleaza greseli care duc la imbunatatirea site-ului si a forumului... Eu ma refeream la acel Barbat.feroce, care chiar din primul post a trebuit sa isi dea arama pe fata. |
Originally Posted by Gebeleizis:
|
Vreau sa va intreb ceva in legatura cu contributiile pt dvd, adaugarea de poze si scriu aici pe aceasta sectiune deoarece pe sectiunea "puncte pt dvd" nu se da niciun raspuns. Asadar intrebarea mea este urmatoarea si sper ca unul dintre moderatori sa imi raspunda daca se poate: in ultimul timp am adaugat niste poze si dupa 2-3 zile dispar de la "imagini in curs de aprobare". Am zis ca cine stie de ce s-au sters ele de acolo si le-am pus din nou. Dupa cateva zile iarasi au disparut. De ce se intampla acest lucru pentru ca pana acum pozele ramaneau acolo destul timp...... Multumesc pt intelegere.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |