Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Redy 01 Aug 2012 12:47

Sigur nu au transmis meciul si au transmis doar premiera ? Nu ar fi din afara acestui univers. Nu stiu insa daca transmisia este moderata de TVR, desi ar trebui sa fie. La gimnastica in loc sa arate un exercitiu la sol ei aratau sala goala.

In mod normal ei ar trebui sa aiba acces la toate camerele si sa monteze cum vor ei dar ce e normal si ce este in Romania nu are mare legatura.

vave 01 Aug 2012 16:11

Mă enervează conflictele. Oriunde întorc capul cineva se ceartă cu cineva, x acuză pe y pentru jigniri sau z simte mereu nevoia să aibă dreptate şi nu poate accepta nicio altă părere decât a sa.

Let's calm the fuck down. All of us!

iiii 03 Aug 2012 17:26

nenorociti de la metrorex : au scumpit abonamentul de 62 calatori , de la 35 la 50 de lei....

aniela07 11 Aug 2012 16:55

da, frate, si eu m-am enervat groaznic. vreau sa o pun de o revolutie urata cu metrorexul. ii pandesc sa urle la mine sa ma pot manifesta. vai, abia astept sa aud folositi toate usile de acces. ce dumnezei si cruci o sa-si ia cand aduce metroul la victoriei dupa mai mult de 10 minute de arata tabela 00:00 ca Nadia la Montreal. energiile mele negative sunt canalizate intens catre metrorex.
oricum, mi-am facut stoc de 3 cartele ca sa fiu acoperita urmatoarele luni. nesimtitii naibii.

iiii 12 Aug 2012 12:25

aniela, sti care e faza? astea de la metrorex , daca fac abonamentul 60 de ron, lumea o sa accepte , pentru ca metroul e indispensabil din viata bucuresteanului care nu merge la munca cu masina de serviciu ori masina personala.

eu din pacate nu am dispus de finante sa cumpar cartele in avans mai ales ca nu suport cartelele de carton. eu am abonamentul pe card ratb.

Medicate 13 Aug 2012 16:43

Stai linistit ca vor scumpi si cei de la RATB abonamentele si calatoriile! Cum scumpesc unii se apuca si ceilalti...tentaculele caracatitei sunt muuult prea lungi in comparatie cu apendicele nostru!

DenZyls 17 Aug 2012 14:17

Pe acest site este vreo pagina in care sa nu apara vreo reclama? Asta este foarte enervant. X(

paul_aramis 17 Aug 2012 23:00

pe acest site vor apare întotdeauna reclame, până când în loc "de muieți îs posmegii" vă instalați add-block-ere. simplu, curat, nu necesită cine știe ce știință și mai sunt și de folos.

MariaMona 19 Aug 2012 12:18

Originally Posted by paul_aramis:

pe acest site vor apare întotdeauna reclame, până când în loc "de muieți îs posmegii" vă instalați add-block-ere. simplu, curat, nu necesită cine știe ce știință și mai sunt și de folos.

Bai, dar destept mai esti!!! :-* Sa stii ca am avut unul si nu mai stiu cum ii zice. Imi recomanzi ceva? Sau pot sa mi le blochez din browser?! (Mi-e ca daca blochez pop-up-urile, mi le blocheaza pe toate, nu numai reclamele...)

chuckyfan 19 Aug 2012 12:41

pentru mozilla https://addons.mozilla.org/ro/firefo.../adblock-plus/

pentru alte browsere, nu știu.

paul_aramis 19 Aug 2012 15:28

Originally Posted by MariaMona:

Originally Posted by paul_aramis:

Bai, dar destept mai esti!!! :-* Sa stii ca am avut unul si nu mai stiu cum ii zice. Imi recomanzi ceva? Sau pot sa mi le blochez din browser?! (Mi-e ca daca blochez pop-up-urile, mi le blocheaza pe toate, nu numai reclamele...)

No Script de la http://noscript.net/
permite blocarea selectivă sau generală, permanentă sau temporară. în afară de reclame, blochează și activitățile subversive ale diferitelor site-uri dubioase.

MariaMona 19 Aug 2012 16:45

Thanks, guys! O sa le incerc pe Firefox, chestia e ca in afara de munca, prefer Chrome-ul... Poate pot sa setez totusi ceva.

Am instalat primul, chukyfan, dar inca imi apar niste bannere chiar aici pe site... mai vad. Ii dau vreo ora - doua. L-am ales pe asta din cele doua ca avea 5 stelute, dar nu-s' ce sa zic...

chuckyfan 20 Aug 2012 18:59

la mine totul merge bine, nu-mi apare nici o reclamă.

iiii 21 Aug 2012 10:48

ma enerveaza foarte ingrozitor pacalicii care isi fac freza twilight!
nu pot bea si eu o bere linistit la terasa sa nu zaresc cate unu.

MariaMona 21 Aug 2012 13:03

Originally Posted by chuckyfan:

la mine totul merge bine, nu-mi apare nici o reclamă.

Cine stie?! Mi-am instalat noscript si e mult mai ok, plus ca te lasa sa faci diferenta de la site la site. Super ok! Mersi din nou, paul_aramis!

Redy 21 Aug 2012 15:45

Repetentii de clasa a 8-a cu pretentii care depasesc scopul clasei pe care tocmai au picat-o.

bremen1980 22 Aug 2012 12:14

Originally Posted by Redy:

Repetentii de clasa a 8-a cu pretentii care depasesc scopul clasei pe care tocmai au picat-o.

Detaliaza .Adica sa aflam si noi gen cine ??

Am vazut ultimul Batman aseara la Liberty Mall pentru ca era crazy M&T si biletul era mai ieftin si eram si prin zona . Cam mititele salile si cam inguste scaunele . La stanga mea statea o pustoica de vreo 17 ani cu niste craci cam lungi iar la dreata mea niste pispirei de 13-14 ani . Cand prietenul pustoaicei incerca sa vada daca tipa este bine epilata era sa ma mangaie pe mine pe picioare :-O . S-a lasat pana la urma pagubas . Si eu cand ma mai foiam era sa-i daram pustiului din dreapta paharul cu suc din mana. O fi crezut ala ca a dat peste vreun nene mai dubios :-S . Inghesuiala mare pe locurile bune .

Federico 23 Aug 2012 01:14

Ma enerveaza cei care nu mai pot sa asiste la un eveniment inedit fara sa scoata telefonul si sa imortalizeze momentul.

chuckyfan 23 Aug 2012 10:50

ceva de genu' ?

http://www.youtube.com/watch?v=07koWDo7-P0

bremen1980 24 Aug 2012 18:36

Mi-au scos astia de la RDS de ieri HBO si Digi Film.

All times are GMT +2. The time now is 00:09.