Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

madanicola 22 Nov 2010 08:25

Ultimul film pe care l-am vizionat a fost Sleepy Hollow din 1999 . :D A fost un film care mi-a placut muuuult . :)

http://www.imdb.com/title/tt0162661/

http://ro.wikipedia.org/wiki/Legenda...3r%C4%83_ cap

bremen1980 23 Nov 2010 11:43

''Fat City''-1972 - regizat de marele John Huston .La inceputul filmului Stacy Keach un fost campion de box il descopera si-l ghideaza pe tinarul talent Jeff Bridges in lumea dura a ringului.Nu avem insa parte de ''Rocky ''sau de '' Taurul furios '' in care eroii ajung pe marile culmi ale realizarii ci de niste sportivi mai pirilti care-si duc luptele in gale obscure in locuri uitate de cel de sus.Mizele sunt ridicole (sute de dolari ) dar pericolele sunt reale .Huston se concentreaza insa pe vietile particulare ale celor doi protagonisti ,vieti pline de strimtorari economice ,probleme conjugale si alcool .Oamenii incearca sa supravietuiasca inca o zi (Help Me Make It Through The Night - superba melodie din film cintata de Kris Krisofferson ).
Un film despre o viata jegoasa ,cu un final cinic .

9/10

http://www.youtube.com/watch?v=2FBvpkXWXZU

hellsteed 23 Nov 2010 11:51

Enter the void - a psychedelic drama .... 10/10

rrs85 23 Nov 2010 19:15

Originally Posted by redmen:

Sa inteleg ca nu esti fan Simon Pegg & Nick Frost?

Ba din contra, chiar imi place Simon Pegg... doar ca "Shaun of Dead" este subtirel ca substanta - nu prea sunt fan parodii in general - dar cu mult peste altele de genul.

on topic: Over the Hedge 7/10

omudindulap 24 Nov 2010 01:22

Akmareul boattda/I Saw the Devil (2010)

Un thriller coreean marca Ji-woon Kim (A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life, The Good, the Bad, the Weird), violent, sangeros, ''psihotic''...poetic.

Something funny:

Kim Jee-woon made seven cuts totaling 80 to 90 seconds in order to receive a Korean over 18 restricted rating. Cuts were made to a scene of body parts being eaten by a dog and humans, and a human body being mutilated. Before the censorship, the Korean censors twice gave it a rating that would have prevented a video and mainstream theatrical release.

andreiu7z 24 Nov 2010 07:45

Originally Posted by omudindulap:

Un thriller coreean marca Ji-woon Kim (A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life, The Good, the Bad, the Weird), violent, sangeros, ''psihotic''...poetic.

Something funny:

Kim Jee-woon made seven cuts totaling 80 to 90 seconds in order to receive a Korean over 18 restricted rating. Cuts were made to a scene of body parts being eaten by a dog and humans, and a human body being mutilated. Before the censorship, the Korean censors twice gave it a rating that would have prevented a video and mainstream theatrical release.

Nota? Merită vizionat?

Liviu- 24 Nov 2010 09:24

Something funny:

WTF! De unde l-ai vazut?! Zi-mi in momentul asta! :P

LE: Am gasit :D

Windom 24 Nov 2010 09:28

Subscriu. In momentul asta.

Moody 24 Nov 2010 10:16

Planet Hulk 8/10
Pentru amatorii genului, e interesant.

rrs85 24 Nov 2010 10:25

Kiss Kiss, Bang Bang, 8/10

omudindulap 24 Nov 2010 12:30

Win, ai gasit filmul?
S-ar putea sa fi exagerat un picut cu epitetele, dar mie-mi placu foarte mult.

Liviu- 24 Nov 2010 13:06

Win, ai gasit filmul?
S-ar putea sa fi exagerat un picut cu epitetele, dar mie-mi placu foarte mult.

Tocmai l-am terminat. Imi placu mult si mie, desi n-as spune chiar poetic, doar pe la inceput mi-a dat impresia asta, caracterizarea e mai buna pentru cealalta creatie a sa, A Bittersweet Life. Cu siguranta e printre cele mai bune film pe subiectul sau si nu pot sa nu observ faptul ca o parte destul de mare din cele mai bune filme care au iesit din Coreea de Sud in ultimii ani au ca tema razbunarea. Uimitor e ca de fiecare data, in ciuda subiectului comun, a iesit ceva cu adevarat memorabil si parca atat de diferit de celelalte. Alta tema comuna e cea a psihopatilor criminali in serie, iar lucrul de mai sus ramane la fel de valabil si aici.

Desi nu mi s-a parut ca a atins nivelul lui Memories of Murder, fiind si foarte diferit de el insa, I Saw the Devil se plaseaza printre treptele cele mai inalte ale filmelor cu un asemenea subiect. Choi Min-sik a facut un rol incredibil, mai bun decat cel din Oldboy, si poate fi pus fara nici o problema alaturi de psihopatii americani mult mai populari precum Lecter sau John Doe. Ba chiar aici e surprinsa acea latura demonica mult mai visceral, nu doar prin dialog, ci prin ceea ce defineste cu adevarat un diavol printre oameni.

Windom 24 Nov 2010 15:27

Win, ai gasit filmul?

Nu l-am cautat inca. Urmeaza.

chuckyfan 25 Nov 2010 16:26

Mr. Nobody

Un film foarte frumos si care te face sa gandesti.
Poate cel mai genial film de anu' asta:)

8/10

bremen1980 25 Nov 2010 18:15

Shijie (The World ) -2004 .Povestirile unor tineri care locuiesc intr-un Beijing suprapopulat si viseaza la o viata mai buna.Un ritm lent ,destul lirism si o replica a lumii in varianta chinezesca.Plictisitor pe alocuri din cauza lungimii (140 minute ) dar rewardingdac-l urmaresti pina la capat .
9/10

A mai vazut cineva filmul asta ???

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1794507033/

Chambord 26 Nov 2010 11:52

^Eu da. Mult mai bun insa (mai focusat, mai la tinta, mai tragic, mai deadpan) e Sanxia Haoren (Still Life) (2006). De acelasi regizor - Zhang Ke Jia.

bremen1980 26 Nov 2010 12:31

Originally Posted by Chambord:

^Eu da. Mult mai bun insa (mai focusat, mai la tinta, mai tragic, mai deadpan) e Sanxia Haoren (Still Life) (2006). De acelasi regizor - Zhang Ke Jia.

Da cu muncitorul chinez care-si cauta fata .L-am vazut anul trecut si mi-a placut.Am mai vazut la Roiff un documentar chinezesc despre munca in China.Ciudata tara ,prea complicata ca sa nu fie redusa de mintea noastra la stereotipuri usor digerabile.Tocmai de aia este buna arta -imprastie prejudecatile noastre adinc inradacinate despre alti oameni si alte culturi .

Angel2010 26 Nov 2010 16:33

Devil

Doamne, totdeauna cand dau de un film horror ma gandesc: realizatorii acestui gen de filme nu sunt oameni normali, probabil sufera de tor felul de afectiuni psihice, nevroze, psihoze, dar oare cine finanteaza asemenea filme si de ce urmareste sa distruga psihic spectatorii?

Windom 26 Nov 2010 16:51

Originally Posted by Angel2010:

Devil

Doamne, totdeauna cand dau de un film horror ma gandesc: realizatorii acestui gen de filme nu sunt oameni normali, probabil sufera de tor felul de afectiuni psihice, nevroze, psihoze, dar oare cine finanteaza asemenea filme si de ce urmareste sa distruga psihic spectatorii?

Oameni bolnavi, intr-adevar. Dar sa ne pastram credinta in Dumnezeu si sa ne rugam si pentru sufletele lor scirbavnice. Lumina va invinge intunericul, iar pentru psihopatii astia o sa fie prea tirziu atunci. "Pocăiţi-vă", le spun tinerilor, dar mai ales tinerelor, în cadrul Cercului de Duminică. Abandonati plăcerile deşarte, nu vă lăsaţi influenţaţi de ororile gen Devil. Întoarceţi chipurile voastre angelice spre Dumnezeu căci de acolo vine salvarea. Nu dispera Angel, nu e totul pierdut. Salvarea e aproape.:)

chuckyfan 26 Nov 2010 17:23

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by Angel2010:

Devil

Oameni bolnavi, intr-adevar. Dar sa ne pastram credinta in Dumnezeu si sa ne rugam si pentru sufletele lor scirbavnice. Lumina va invinge intunericul, iar pentru psihopatii astia o sa fie prea tirziu atunci. "Pocăiţi-vă", le spun tinerilor, dar mai ales tinerelor, în cadrul Cercului de Duminică. Abandonati plăcerile deşarte, nu vă lăsaţi influenţaţi de ororile gen Devil. Întoarceţi chipurile voastre angelice spre Dumnezeu căci de acolo vine salvarea. Nu dispera Angel, nu e totul pierdut. Salvarea e aproape.:)

VAI ce m-am distrat. Oare de cate ori mi/ni s-a mai spus ca suntem bolnavi?
PS: A ce dracu' te-ai uitat la film atunci?

All times are GMT +2. The time now is 21:21.