![]() |
dar de alea de la ceresit nu? :))
a fost vijelie la tine? in buc a fost chiar ok! ca sa nu fiu offtopic : m-a enervat faptul , ca ieri , la multe alimentare /magazine / hypermarketuri, vanzarea de bauturi alcoolice era interzisa |
n-a fost electricitate în jumătate județul Bistrița. n-a fost vânt, a fulgerat în stâlpi:|
reclamele alea nu le-am văzut. norocul meu:)) |
copii ce merg cu bicicletele si nu au frane (si imi indoiesc aripa la masina) de 8-} ce sunt ei
|
io pariez că și dacă ar avea tot cu ea îndoită te-ai afla. da io numa' zîc.
...mă enervează căldura. nu suport vara. |
ma dispera, ma exaspereaza melodia : eu vara nu dorm!
|
Caldura de vara este insuportabila pentru mine, de asemenea ma enerveaza cand simt ca nu vreau sa fac absolut nimic. Ma enerveaza timpul.
|
@Aeryn_Sun iti recomand into the wild!
cat despre caldura, pzda masii, e vara, si inca nu e iulie si nici august, deci momentan relacs |
@iiii Multumesc pentru recomandare, am sa ma uit!
Astazi ploua in sfarsit! :) |
ieri a plouat, si cica o sa mai fie rafale si astazi, e bine totusi , dupa cateva zile de mega canicula... o ploaie merge ca unsa
|
aiurea. vineri e 13 și singurele televiziuni care ne (îmi) încântă privirea cu ceva horroare sunt tvr 1 și mgm. unde sunt vremurile bune?
|
Am vrut sa vad saptamana trecuta Sin Retorno la cinema Europa .Eram singurul fraier care era dispus sa se uite la filmul asta asa ca mi-am luat codita intre picioare atunci cand nu a fost intrunit cvorumul pentru bifarea filmului (2 ciudati) .As fi cumparat inca un bilet dar se pare ca nici aia de munceau pe acolo (:-/ ) nu prea aveau chef sa fie deranjati :''Nu se merita baiatu ' filmul e din alea :-O " .
Asa am rata ocazia sa mai vad un film pe ecrane . N-am mai facut-o de la Prometheus incoace . Nici pe la torrenti n-am mai umblat in ultima luna . M-am multumit doar cu ceea ce ne da televizorul - oboseli . Le mai las 2-3 luni sa se acumuleze si apoi trec la cules . |
Originally Posted by bremen1980:
That makes 2 of us. Peste vreo 10 zile sper sa ajung la Oslo, 31 August, iar apoi la TDKR. |
Originally Posted by Liviu-:
|
ma enerveaza la culme persoanele care se adreseaza unei femei cu : fă .
|
Ma enerveaza foarte mult reclamele scurte si mai ales cele lungi de la tv, atunci cand vizionez un film. Pana si pe TCM au inceput sa bage reclame.
|
Pentru ca n-o sa pot sa ma fofilez si sa plec mai devreme de la munca maine o sa pierd cea mai tare etapa din turul Frantei : Pau - Bagnères-de-Luchon :4 catarari cu cea de pe Col du Tourmalet >:) ca punct maxim de dificultate .
http://eurosport.yahoo.com/cycling/t...stages/16.html |
Originally Posted by bremen1980:
Dupa aproape 4 luni gasesc articolele astea care ma lamuresc definitiv : http://www.libertatea.ro/detalii/art...ni-404198.html http://andreea-verde.blogspot.ro/201...ost-teapa.html http://mirunescu.wordpress.com/2012/...-sa-cred-cred/ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :"> |
Caterinca :)) stiam eu de ce nu ma impresionez la nicio poveste de gen... Asa-i Bucurestiul - te caleste de toate pana ajungi eventual ca in povestea cu oile si lupul
|
deci...
mor cand vad in vama, la prima intersectie de pe aleea principala ( cea care da la mare ) boschetari aia care stau acolo si cersesc cate 1 leu... ii apreciez pe cei care fac codite sau vand cercei handmade dar aia care stau cu 1 bucata de carton pe care scrie : 1 leu pentru bautura mor. amuzant a fost un punker, cam de 30 de ani care avea 1 bat de la 1 umbrela de plaja, care mi-a zis ca daca ii dau 1 leu isi da cu bata aia in cap :-O , si evident ca nu am rezistat curiozitati si i-am dat leul magic si tronk!!! am ramas incuiat total... dar omul a meritat leul! |
6 iulie 2005 Londra castiga cursa cu alte orase pentru organizarea J.O.
7 iulie 2005 atentat sinucigas la Londra -56 de morti (4 teroristi ) .Daca teroristii ar fi declansat bombele cu o zi inainte in mod evident Londra nu ar mai fi gazduit in 2012 J.O. 8 iulie 2005 -impreuna cu frate-miu am ajuns in Militari de unde aveam de luat niste colete trimise de cineva din strainatate . Luam noi ''marfa '' dar pentru ca erau multe cutii (unele scormonite de ''baietii '' de la posta /vama) , o parte o incarcam in faimoasele genti de rafie si o parte ramane in cutii . Ne-a mancat undeva si n-am luat un taxi fiindca metroul era aproape . Dupa cativa metri niste militieni care sprijineau o masina ne-au luat la intrebari crezand ca avem bombe in genti si cutii :-S . Bine ca n-am aruncat facturile /chitantele pentru ca baietii ne-au dat semnalmentele prin statie si ne-au verificat ca pe ultimii infractori . Dupa ce s-au lamurit ei ca nu vrem sa aruncam Bucurestiul in aer ne-au dat drumul. La Gorjului la metrou anunturi peste anunturi la boxe ( daca vedeti colete sa pachete abandonate ...) . Era lumea panicata rau si toti se uitau la noi si la cutiile nostre de parca eram niste araboi suparati pe lume . Cand am ajuns acasa ne bucuram de parca scapasem noi de atentate . 27 iulie 2012 incep J.O. la Londra -au trecut prea repede 7 ani . |
All times are GMT +2. The time now is 18:40. |