![]() |
Unthinkable.
ma bucur ca si americanii recunosc ca, uneori, sunt niste animale. mai mult nu spun ca e prea bun filmul. 8/10 |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Greenberg -2010 -doi inadaptati care o cam lalaie tot filmul .Amad Sandler un dezabuzat care se incurca cu Greta Gerwig o tinara la fel de picata din cer .Ar fi putut iesi o drama sau o comedie insa avem un produs dulce amarui .Un film usor digerabil fara zguduiri emotionale despre o generatie care o freaca aiurea in lipsa unor ''idealuri inalte'' :-/ .Mai un drog ,o partida de sex ,o bauturica si hopa te trezesti ca ai 41 de ani .
7/10 |
Maradona by Emir Kusturica. Un documentar foarte bun. Mi-a placut cat de personal s-a implicat Kusturica in acest documentar, mi-a placut paralela dintre ce-au facut americanii in fosta Iugoslavie si ce influente au in America de Sud. Sa nu mai vorbim de Maradona si religia maradoniana - de exceptie! :) + un final cu Manu Chao - una din formatiile mele preferate.
http://www.youtube.com/watch?v=DHzH3eiaNno
Quote:
hellsteed de-abia acum ai vazut filmul?! L-am savurat acum vreo 17 ani, la 17 ani - cand totul din film mi se parea super rock'n'roll! |
Originally Posted by bremen1980:
A avut o faza simpatica: La prima lor intalnire (parca), Stiller (stanjenit si nestiind cum sa reactioneze) se repede din prima cu limba la cherrypie. Fata (stanjenita si ea) zice dupa cateva clipe: Tu n-auzi un tren ? (Stanjeneala maxima) :P |
Insula Comorii (Die Schatzinsel) - Vazut aseata pe Tvr 2 partea I, astept partea a - II -a de vinerea viitoare. Film foarte bun care promite sa devina foarte interesant in partea a - II - a:)
|
Originally Posted by Chambord:
Da saracul Sandler s-a dus direct la ceea ce picta Courbet ca fiind originea lumii .Mie mi-a placut petrecerea la care s-a drogat si dialogul lui cu pustanii aia.Ce ma enerveaza la asemenea personaje :sunt adevarati colectionari de tot felul de idiosincrazii. |
Storm Warriors (2009 - Efecte chinezesti , asa cum imi plac dar jocul actorilor si finalul foarte sec m-au dezamagit:(
6/10 |
Predators (s-a incercat o relansare dar nu prea au avut succes) ii dau nota 6 si se putea si mai bine...
|
"Remember Me", parca prea scaldat intru apele sumbre ale mortii, dar totusi placut ochilor-mi, 7/10.
|
"Le conseguenze dell'Amore (2004)" - demn de laudat, un film ce merita marele premiu de la Cannes in 2004.
|
Snabba Cash (2010)
Un thriller suedez convingator, cu o poveste tesuta in jurul unor grupari mafiote rivale (sarbi vs. arabi), avide (cum alfel?!) de putere. Personajul principal al filmului este un student suedez, care, manat de dorinta de a face parte din high-life-ul autohton, de a fi acceptat de lumea buna, dar si de prietena sa, va fi direct catapultat in mijlocul dispuei celor doua parti ale conflictului. Iar sfarsitul nu poate fi decat unul singur. 6.5/10 |
Revazut Independence Day : dragoste la a ... 5-a vedere ( vizionare ) ! :)
|
La strada 1954 - o capodopera a maestrului Federico Fellini. Un acting demential al lui A.Q si al Giuliettei Masina. Fellini reuseste sa introduca privitorul intr-o lume boema a entertain-erilor stradali. Secventele comice se imbina fluid cu secventele dramatice.
|
The Expendables - The old times are back:x
9/10 |
The Social Network 9/10 - M-a impresionat in mod placut, initial asteptandu-ma la altceva si anume la efectele asupra oamenilor o astfel de retea de socializare si nu la evolutia acestei retea de socializare. Acum nu stiu daca prima varianta mi-ar fi placut mai mult, dar si asa a fost ok.
|
Welcome to Collinwood , 7/10
|
Get him to Greek - O comedia savuroasa ce merita vazuta. 8/10
|
''Calendar''-Atom Egoyan -1993.Inca un film care pare de fite inca din primele minute dar care curge spre un sfirsit atit de limpede si sfisietor.O videopoveste de dragoste dureroasa.
Bonus :minunatele imagini din Armenia (tara lui Egoyan ) + Arsinée Khanjian :x 9/10 . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Where the Wild Things Are 7/10
Un film plin de imaginatie, dar mai mult pentru copii. |
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |