![]() |
Pigman (II) (2013)
|
Paisa Paisa (2013)
|
Issaq (2013)
|
Stupid 7 (2013)
|
Best of Luck (2013)
|
Rabba Main Kya Karoon (2013)
|
Originally Posted by v3nom:
Filme/actori care nu exista pe Cinemagia, nu sunt numai eu care face treaba asta sunt multi mai ,multi ,dar acuma fiecare crede ce vrea ca doar nu sunt la politie sa dau declaratie , ca de ce fac puncte ,ca am prea multe filme ,ect ,dacă erai tu moderator poate nu exista rubrica asta |
ideea e , cosmine, ca le poti aduna intr-un fisier word, si cand ai cam 10-15 filme descoperite de tine care nu se afla aici, le pui cu,copy/paste intr-un post.
dar tu cum esti obsedat de medalii si de puncte , nu ai cum sa intelegi |
Originally Posted by cosmin_kedii:
Daca eram eu moderator dispareai de pe aici pe motiv de analfabetism cronic. La varsta ta ar trebui sa aduni bani nu puncte. |
[quote=iiii]ideea e , cosmine, ca le poti aduna intr-un fisier word, si cand ai cam 10-15 filme descoperite de tine care nu se afla aici, le pui cu,copy/paste intr-un post.
dar tu cum esti obsedat de medalii si de puncte , nu ai cum sa intelegi[/QUOT cum am mai spus nu sunt singurul care face asa ,nu trebuie sa iti dau eu tie explicati ca de ce fac puncte ,cum fac puncte si asa mai departe ,daca te uiti mai atent de la page 1 of 147 nu sunt numai eu,traim intr-o tara libera si fiecare face cum vrea si ce vrea |
Sooper Se Ooper (2013)
|
[quote=cosmin_kedii]
Originally Posted by iiii:
|
|
[quote=iiii]
Originally Posted by cosmin_kedii:
pe tine te am deranjat da cu ce cu Postările Mele , ca nu oi fi eu numai care postez, daca am gresit lasa sa ma critice cine conduce acest site ,nu un mascarici care se baga peste tot ,ce sa zic ei fi si tu vreun caine de paza pe acest site si io nu stiam ,am vazut ca te iei de toti ,tu cu pescărușii tai care zboara peste năvodar |
cosmin rusu, se scrie ma-ta nu mata. plus ca mesajul anterior mi-a fost foarte greu sa il descifrez.
daca te uiti si citesti o sa vezi ca sunt mai multi care nu sunt de acord cu alte tale postari. |
deja s-a ajuns la injurii destul de grave observ.
|
Originally Posted by iiii:
Pai nu mai suport sa il vad pe analfabetul asta cum comenteaza peste tot pe site. |
te cred si te inteleg perfect... unde ma uit vad comentariile lui aiuristice, si am observat ceva : in comentariile de pe site foloseste un limbaj elegant si foloseste diacritice, si pe forum sau in mesajele cu injurii care le-am primit in privat scrie ca un repetent.
|
Foloseste pe dracu sa il ia! E agramat, analfabet si retard.
Uite cat de elegant in exprimare e: Asta e comentariul lui de la filmul Thor: "Thor ( Chris Hemsworth ) a crescut , a devine mai inteligent , mai curajos , mai grijuliu si mai ,,grav ,,decat in primul film . Loki ( Tom Hiddleston ) a rămas acelas. Jane Foster ( Natalie Portman - Îmi place acest actriță ) , ea este foarte buna in rolul ei . Odin ( Anthony Hopkins ) - el e cool , e Hopkins.De asemenea, vreau să constatez o serie de lucruri . Umorul din film a adus o mulțime de emoții pozitive , datorită scriitorilor si compozitorilor - un film de fără muzică ar fi prea bland și fără suflet " |
sunt sigur ca se informeaza de pe alte site-uri , si traduce el cu bing sau cu google translate!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 18:39. |