![]() |
o iau greu, ca sunt neputincioasa cand imi arde mai tare.
|
Decizia asta:
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17797696 |
Propaganda o sa continue si peste 100 de ani,la puterea si influenta care o au de a prosti lumea.Eu zic sa iradieze Egiptul de pe harta ca Ramses II a fost un om foarte rau.
|
Originally Posted by chuckyfan:
ahahahaha film cu buget de 5000 de dolari?:))) |
"Meciul lor, finala noastra. Bucurati-va!!!" ~X(
|
UDMR. M-am saturat de cacatii astia!
|
ma enerveaza ingrozitor tiganusii care vin sa vanda trandafiri pe la terase , pusi de alti tigani mai mari.
|
Mirosul de mâncare (de aruncat) ce se simte în baie. :-&
|
vave.... nu pricep, cum adica mirosul de mancare de aruncat care se simte in baie? wha?
|
Adică mâncarea pe care lumea o aruncă în WC și care pute îngrozitor. Depinde de aerisirea fiecăruia, la mine nu prea funcționează... și stau și la ultimul etaj. ;)
|
ahaaaa
eu sincer nu stiu cum e, nu am intalnit asa ceva. |
De ce arunca lumea mancare in wc si nu la gunoi? :-/
|
Oh, Doamne! Sunt singura care are problema asta?! Dacă da, atunci sunteți norocoși.
De exemplul uleiul încins unde este aruncat? |
n-are a face cu aerisirea.
io zic că e cazul să îți schimbi tronul... |
Dar nu se întâmplă într-o singură locație, în mai multe băi unde am locuit am pățit asta.
|
asta înseamnă că în toate acele băi tronul n-a fost bine izolat pe conducta de colectare.
|
Bine, voi ține cont pe viitor. ;)
|
ma enerveaza isteria creeata de meci...
ma enerveaza persoanele care nu fumeaza si arunca servetele sau harti in scrumiera ( si atunci cand scrumez , incepe sa arda servetelul ) ma enerveaza ingrozitor : ajung la terasa, stau 5 minute, pana vine cu meniul... prompt ii zic ce vreau, apoi inca 5-10 minute pana aduce berea... beau berea, cer nota... inca 5 minute... pun banutzii... astept inca 5-10 min pana vine sa ia nota... si inca 5 minute pana aduce restu! ma enerveaza charlie chaplin ala din centru vechi, cu papagalii lui care ghicesc viitorul. gata pt azi! |
Originally Posted by iiii:
Haha... mă recunosc în faptele astea. Deși în ultima vreme (după o perioadă în care toată lumea mă înjura printre dinți), întreb fumătorii daca e ok să arunc (de exemplu ambalaj de la guma de mestecat) în scrumieră. :P |
Gunoaiele si animalele moarte de pe marginea soselelor . Tara asta a devenit o imensa gropa de gunoi in timp ce eu vin cu ambalajele de la dulciuri acasa cand nu am cos de gunoi :((
|
All times are GMT +2. The time now is 18:15. |