![]() |
Originally Posted by v3nom:
eu zic ca ar merita un ban frumusel. |
Originally Posted by iiii:
Lasati omul in pace , altfel cum sa faca punctele cele multe.Vreti sa mai stea sa scrie si numele filmului . Poate mai are si alta treaba (spre exemplu sa faca puncte , multe , multe puncte ) |
Originally Posted by cosmin742000:
,,,NU CRED CA AM FACUT O GRESEALA CA AM DAT linkurile SI DACA AM GRESIT AMI CER SCUZE,,, , cosmin742000 ,,,,MA ASTA CARE SE CREDE CEL MAI DESTEPT DE PE PAMANT FAC PUNCTE CA SI TINE |
Into the mind(2013):
http://www.imdb.com/title/tt2673812/?ref_=nv_sr_5 |
Originally Posted by cosmin_kedii:
Corect era sa zici cosmin742000 cel mai destept din univers ( adica fara ma asta , ca nu e corect decat in cartierele limitrofe , si fara se crede ca e evident pentru toata lumea , si de ce sa te limitezi doar la Terra ?:))) Dar la puncte , oricat de destept as fi nu iti ajung nici la calcai ( la viteza cu care le faci ) |
sa vezi si sa nu crezi.... kediii, mare cinefil si om de cultura cinematografica a scris imi ami :D
|
Corect era sa zici cosmin742000 cel mai destept din univers ( adica fara ma asta , ca nu e corect decat in cartierele limitrofe , si fara se crede ca e evident pentru toata lumea , si de ce sa te limitezi doar la Terra ?:))) Dar la puncte , oricat de destept as fi nu iti ajung nici la calcai ( la viteza cu care le faci )[/quote]
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )) vezi sa nu iei foc,adica iesti de cand te-am detronat (ti-am luat locul),tu cel mai mare cinefil ,tu ala care ai facut soarele si ai pus luna pe cer |
ti-am mai zis ca pescarusi tai zboara cateodata degeaba |
deci kedii, tu chiar esti pe acest site , ca sa fi in topul ala nu? sa ai mai multe puncte si implicit medalii nu?
daca tu crezi ca se oftica pentru ca tu l-ai "detronat" esti naiv. |
|
Sau nu... |
|
[quote=v3nom]Nu toţi aleargă după puncte, cosmin_kediii.
Apropo să nu-mi spui că ai 10119 în original că nu te cred? În asta constă secţiunea "Am deja" şi nu câte filme tragi după torrente.[/QU ai dreptate nu le am toate în original ,pt ca nu ai cum sa le ai, multe din filme vechi nu le gasesti in original nici in magazin ,,,,,,dar le am chiar daca nu sunt originale,,,, daca ai o viteza mare aşa cum am eu ,si sti de unde sa dai jos ,dai frate o gramada ,,,vorbesc de filme vechi nu de astea mai noi ,,, 700MB dau cam in 3 minute jos ,fa si tu o socoteală cam cate ai putea sa dai jos ? |
[quote=cosmin_kedii]
Originally Posted by v3nom:
Lasa-l ma ca lui i se pare absolut firesc sa fure tot ce prinde. La cat de analfabet e in comentariile din site de la filme asa crede el ca e normal. Uite hal de comentariu la filmul Thor: The Dark World. Stai si te gandesti cum e posibil ca cineva sa debiteze asa ceva: "Thor ( Chris Hemsworth ) a crescut , a devine mai inteligent , mai curajos , mai grijuliu si mai ,,grav ,,decat in primul film . Loki ( Tom Hiddleston ) a rămas acelas. Jane Foster ( Natalie Portman - Îmi place acest actriță ) , ea este foarte buna in rolul ei . Odin ( Anthony Hopkins ) - el e cool , e Hopkins.De asemenea, vreau să constatez o serie de lucruri . Umorul din film a adus o mulțime de emoții pozitive , datorită scriitorilor si compozitorilor - un film de fără muzică ar fi prea bland și fără suflet " si mai are si 31 de ani.... |
ar fi bine sa iti vezi de treaba ta si sa nu te mai iei de pulicica mea ,ti-am zis ca cu cat te iei mai tare cu atata ma doare mai tare ,mai bine ai scrie cate un comentariu la cate un film nu sa ma critici pe mine,orcum ma doare in p a la un metru ,de tine si de tot ce zici sau ce faci >:) >:) >:) >:)
|
Originally Posted by cosmin_kedii:
Vai de capul tau! Analfabetule! nici sa injuri nu esti in stare. |
Shame the Devil [2013]
|
Bank.Roll.2013
|
|
Dames (1934)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:58. |