Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

bremen1980 11 Apr 2012 20:43

Il preferam pe Josh Brolin in No Country for Old Men .Acolo gasea niste bani si nu fufe :))

rvn 11 Apr 2012 23:30

Originally Posted by bremen1980:

Il preferam pe Josh Brolin in No Country for Old Men .Acolo gasea niste bani si nu fufe :))

ahhh, barbatii! totul se vede cu zero (u) la ei!

bremen1980 14 Apr 2012 17:51

Cum de am putut uita de enervarea mea din ultima luna de zile ??? E vorba de faptul ca BBC World Service nu se mai prinde pe 88,00 FM si in locul lui este un post de manele /etno -pop .:((
X( X(
Mi s-a deja facut dor de emisiunile lor, de documentarele lor superdestepte ,de The Strand .
Pot sa podcastez anumite lucruri dar eu as fi vrut sa le ascult live emisiunile.

Presedintele 15 Apr 2012 05:30

Ca nimeni nu mai discuta la modul serios probleme importante. Toti sunt "scarbiti de intreaga clasa politica", iar singura solutie pe care o intrevad acesti oameni atat de integri e sa-l voteze pe "domnul Dan". Eventual mai baga o bere la PET si-un mic, hac si cand le-o fi mai rau asa sa le fie.

iiii 16 Apr 2012 22:01

ma enerveaza ingrozitor : taximetristii din bucuresti. ii zici pe unde sa o ia, el o ia invers si citez : "nu am voie pe acolo". pe cine plm prostesti imbecilii astea? ca eu stiu ruta el imi zice ca nu.

omudindulap 16 Apr 2012 23:02

Originally Posted by iiii:

pe cine plm prostesti imbecilii astea.

:)) superb! Se-ntoarce roata, mai, iiii.

iiii 17 Apr 2012 09:18

asta e daca aseara aburi de alcoool imi invadasera degetele... oricum sper ca inteleg ideea care am vrut sa o zic.

bremen1980 17 Apr 2012 19:18

De saptamana trecuta nu mai am chef de filme (:|

Kriss_Kringle 17 Apr 2012 20:11

Originally Posted by bremen1980:

De saptamana trecuta nu mai am chef de filme (:|

Si tu ai intrat in perioada aia a anului?:))
La mine simt ca e pe terminate,maxim o saptamana mai dureaza.

iiii 18 Apr 2012 09:27

bremen, imi dau seama ca nu sunt singurul care are starea aia... o fi cumva un fel de astenie... astenie cinematografica:-?

bremen1980 18 Apr 2012 10:25

O fi asta dar si faptul ca le-am cam vazut pe toate care erau de vazut .Mai am de vazut ''Once Upon a Time in Anatolia '' si cam atat . In rest multe ciudatenii mai vechi dar la care n-am chef sa ma uit .
Ma simt ca Michael Fassbender in pat cu negresa .

vave 18 Apr 2012 11:58

Oamenii care nu se țin de cuvânt și care nu fac altceva decât să încurce viața altora. X(

ghost90 19 Apr 2012 22:05

http://www.antena3.ro/romania/caz-so...ri-163856.html

Tiganii e si ei oameni..

Presedintele 20 Apr 2012 06:40

Originally Posted by vave:

Oamenii care nu se țin de cuvânt și care nu fac altceva decât să încurce viața altora. X(

...o fata care nu si-a dat seama ca incepusem sa ma indragostesc de ea!:(

Presedintele 20 Apr 2012 07:34

Si ma mai enerveaza o chestie - nu numai pe mine, dar eu sunt ala care isi ia suspendarea in numele celorlalti, deci spun: paul aramis!!!!!!!!!!!!!!!
Fratie, sibianule, uisconseanule si laptarule - in pula lu hector, de 3 ani de zile nu faci altceva decat sa te uiti dupa spammeri! Mai las-o dracului, serios!

vave 20 Apr 2012 08:46

Originally Posted by Presedintele:

Originally Posted by vave:

...o fata care nu si-a dat seama ca incepusem sa ma indragostesc de ea!:(

Ești inepuizabil, jur.

Presedintele 20 Apr 2012 08:47

Nu-i asa? :D

iiii 20 Apr 2012 09:19

ma enerveaza ingrozitor :
horoscopul care nu zice de bine zilnic.

rvn 21 Apr 2012 16:26

specia IT-istilor de toate felurile. programatorii,in special,autorii de programe informatice. ma enerveaza la culme cand pierd inutil timp,cu fel si fel de chestii tembele inventate de ei, nu pentru a usura munca altora, ci pentru a-i aduce la exasperare! ii urasc!!!!!
p.s.: userii programatori de pe Cinemagia: ma puteti injura pe privat daca aveti chef. sunt pregatita sa ripostez in starea de nervi pe care ii am acum.

paul_aramis 21 Apr 2012 16:28

bre, ia-o ușor. că până la urmă e GIGO

All times are GMT +2. The time now is 00:30.