![]() |
Il preferam pe Josh Brolin in No Country for Old Men .Acolo gasea niste bani si nu fufe :))
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Cum de am putut uita de enervarea mea din ultima luna de zile ??? E vorba de faptul ca BBC World Service nu se mai prinde pe 88,00 FM si in locul lui este un post de manele /etno -pop .:((
X( X( Mi s-a deja facut dor de emisiunile lor, de documentarele lor superdestepte ,de The Strand . Pot sa podcastez anumite lucruri dar eu as fi vrut sa le ascult live emisiunile. |
Ca nimeni nu mai discuta la modul serios probleme importante. Toti sunt "scarbiti de intreaga clasa politica", iar singura solutie pe care o intrevad acesti oameni atat de integri e sa-l voteze pe "domnul Dan". Eventual mai baga o bere la PET si-un mic, hac si cand le-o fi mai rau asa sa le fie.
|
ma enerveaza ingrozitor : taximetristii din bucuresti. ii zici pe unde sa o ia, el o ia invers si citez : "nu am voie pe acolo". pe cine plm prostesti imbecilii astea? ca eu stiu ruta el imi zice ca nu.
|
Originally Posted by iiii:
:)) superb! Se-ntoarce roata, mai, iiii. |
asta e daca aseara aburi de alcoool imi invadasera degetele... oricum sper ca inteleg ideea care am vrut sa o zic.
|
De saptamana trecuta nu mai am chef de filme (:|
|
Originally Posted by bremen1980:
La mine simt ca e pe terminate,maxim o saptamana mai dureaza. |
bremen, imi dau seama ca nu sunt singurul care are starea aia... o fi cumva un fel de astenie... astenie cinematografica:-?
|
O fi asta dar si faptul ca le-am cam vazut pe toate care erau de vazut .Mai am de vazut ''Once Upon a Time in Anatolia '' si cam atat . In rest multe ciudatenii mai vechi dar la care n-am chef sa ma uit .
Ma simt ca Michael Fassbender in pat cu negresa . |
Oamenii care nu se țin de cuvânt și care nu fac altceva decât să încurce viața altora. X(
|
|
Originally Posted by vave:
|
Si ma mai enerveaza o chestie - nu numai pe mine, dar eu sunt ala care isi ia suspendarea in numele celorlalti, deci spun: paul aramis!!!!!!!!!!!!!!!
Fratie, sibianule, uisconseanule si laptarule - in pula lu hector, de 3 ani de zile nu faci altceva decat sa te uiti dupa spammeri! Mai las-o dracului, serios! |
Originally Posted by Presedintele:
Ești inepuizabil, jur. |
Nu-i asa? :D
|
ma enerveaza ingrozitor :
horoscopul care nu zice de bine zilnic. |
specia IT-istilor de toate felurile. programatorii,in special,autorii de programe informatice. ma enerveaza la culme cand pierd inutil timp,cu fel si fel de chestii tembele inventate de ei, nu pentru a usura munca altora, ci pentru a-i aduce la exasperare! ii urasc!!!!!
p.s.: userii programatori de pe Cinemagia: ma puteti injura pe privat daca aveti chef. sunt pregatita sa ripostez in starea de nervi pe care ii am acum. |
bre, ia-o ușor. că până la urmă e GIGO
|
All times are GMT +2. The time now is 15:31. |