Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

omudindulap 18 Oct 2010 20:22

Apropo de Tadanobu Asano, ai vazut Ichi the Killer? Daca da, ce impresie ti-a lasat? Sa stiu daca-i grabesc procurarea.

omudindulap 18 Oct 2010 21:36

Intre timp, am vazut si Jules et Jim.:x
François Truffaut. a gagné mon coeur pour l'éternité.

dragonfly_drk 18 Oct 2010 22:50

Citizen Kane (1941)
:((

copila_satanista 19 Oct 2010 10:00

Disturbia (2007) --- un film destul de ok, din categoria "thriller de umplutura"

rrs85 19 Oct 2010 13:30

Darkness... crap!
4/10

omudindulap 19 Oct 2010 21:07

Ascenseur pour l'Echafaud

Poate unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut pan' acu'.
Un scenariu genial, adaptat dupa romanul bulgarului Noël Calef.
Pe scurt:
Un tip isi ucide seful (si sotul amantei sale, totodata), lasand sa para ca s-ar fi sinucis. Hazardul face ca acesta sa ramana blocat in liftul institutiei, pe tot parcursul week-end-ului. Dupa, este arestat si acuzat de uciderea a doi turisti germani, acuzatie pentru care politia are dovezi clare.
Ce va face omul nostru in continuare, va las sa aflati.
Louis Malle, love at first view. :D

MariaMona 20 Oct 2010 09:21

Suna foarte incitant filmul de care zici!

Eu am vazut Fantomele lui Goya de Milos Forman cu Javier Bardem, Natalie Portman si Stellan Skarsgard. Citisem cartea saptamana trecuta. Mi-a placut mult mai mult cartea, dar si filmul e destul de bun, in special datorita jocului actorilor. Pe forumul IMDb filmul a starnit o adevarata controversa istorica, dar cum pentru mine filmele nu sunt lectii de istorie, ma abtin. Nota 7.

Ilila 22 Oct 2010 09:22

filmulet de 13 minute

Hotel Chevalier (2007)

recomandat fanilor Nataliei Portman care au ocazia s-o admire deshabille

bremen1980 22 Oct 2010 11:33

Aseara am pendulat intre ''Sudden Impact'' (cu Clint Eastwood ) pe ProCinema si ''The Getaway'' (Cu Steve McQueen) pe TCM. O coincidenta interesanta in ambele filme ,C.Eastwood pocneste o dama dar nici Steve Mc Queen nu se lasa mai prejos. Primul trosneste o femeiusca tare-n clont iar al doilea o palmuieste pe frumosa Ali MacGraw .:))

Chambord 22 Oct 2010 14:41

niste mujici amandoi

SMC 22 Oct 2010 20:04

Da,ma',da' McQueen plesneste cu talent , la indrumarea marelui Peckinpah.;) :D

bremen1980 23 Oct 2010 18:32

''Good Heart '' 2009 -ultimul film regizat de Dagur Kari ( cel cu Noi Albinoi) .Povestea este arhicunoscuta :batrinul morocanos care il ia sub aripa lui pe un tinar dezorientat.In ciuda scenariului previzibil Brian Cox (care seamana destul de bine cu Marlon Brando la batrinete -100 kg ) si Paul Dano ( evanghelistul avar din TWBB ) reusesc totusi sa dea o nota de duiosie acestui film.

O replica ce mi-a mers la inima :''When it comes to survival of the fittest, I just have to throw in the towel…''

8/10

http://www.youtube.com/watch?v=JYgnHvgaCfQ

chuckyfan 24 Oct 2010 10:19

Mincinosul, mincinosilor(1997)

Vazut aseara pe Antena 1, printre mult prea multe reclame, din nou actorul meu preferat la inaltimea asteptarilor mele.
8/10

ulrich 25 Oct 2010 18:37

"the butcher". eric roberts in dodge charger 1969, cu colturi placate cu aur si cu rolex submariner la mana, what more can you ask for? :D
serios, un film poetic. mi-a placut. 7,5.

copila_satanista 26 Oct 2010 09:24

Cherry Tree Lane (2010) - foarte slabutz, incearca sa creeze o atmosfera aparte (in special prin coloana sonora care invita la meditatie) si un final aparte, dar nu iese decat o treaba destul de seaca, prea putin cioplita. la final te gandesti ca mai bine pierdeai timpul pe un film mai consistent.

Chambord 26 Oct 2010 13:33

En la ciudad de Sylvia (In the City of Sylvia) (2007)
regia: Jose Luis Guerin

Un film romanesc. Adica minimalist cat cuprinde, minus mizerabilismul, plus misterios / sexy / contemplativ / dezlantuit / tacut.

nota: 8 / 10 (bun)

rrs85 26 Oct 2010 14:20

"Grown Ups" - destul de bunicel, genul comediei moderne (de duzina, semi-kitschoasa, cu iz de stupizenie) doar ca sunt aruncate multe nume cunoscute de pe scena hazului... 6/10
"Splice" - neasteptat de captivant, plin de substanta, putin mai alambicat, foarte bun... 8/10

Chambord 26 Oct 2010 15:50

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...58&postcount=3

^E bun dar romantzat excesiv si legat cu sfoara in multe locuri.Plus extrem de lung. La un moment dat "am iesit din sala" de la el, dar nu pentru ca n-as mai fi avut motive sa raman ci pentru ca viata e prea scurta pentru un film atat de lung despre un nenorocit de terorist. Dar criticii (oameni care sunt platiti pentru rabdarea lor) au fost cuceriti. Deci aruncati un ochi daca va tine timpul.

omudindulap 26 Oct 2010 16:37

L-am gasit pe net, in 3 parti. Momentan, timpul are rabdare cu mine, asa ca nu-i problema. Mersi ca l-ai adus pe tapet, nu stiam de existenta sa.

Un condamné à mort s'est échappé ou Le vent souffle où il veut ( (1956)

Un activist francez este arestat de catre germani si incarcerat. Astfel, omul isi va petrece timpul ramas pana la executie punand la cale, cu minutiozitate, un plan pentru a scapa din ghearele monstrului nazist. Un film minimalist foarte bun, plin de suspans, in regia cunoscutului regizor francez Robert Bresson.

Catfish (2010) - un documentar asemanator ca realizare cu Blair Witch, dar fara witchuri.
Un fotograf american se implica intr-o relatie virtuala, via Facebook, cu o familie alcatuita dintr-o pictorita precoce, mama (o aparenta MILFa) si sora acesteia, Megan, o tipa foarte atragatoare.
Incepand sa aiba dubii cu privire la veridicitatea identitatii lor, tipul se hotaraste sa le faca acestora o vizita inopinata. O relevare, daca mai era cazul, a fragilitatii unor astfel de relatii internautice.

anaemona 26 Oct 2010 18:53

La mariee etait en noir, al lui Truffaut, m-a bine-dispus, nu pentru ca subiectul s-ar preta la asa ceva, ci pur si simplu pentru ca exista filme bune, pe care merita sa le vezi chiar daca subiectul scrirtiie luat la bani marunti si analizat ca la politie. Este un film in care nu actiunea te atrage in mod deosebit, desi exista mult suspan, in stil Hitchcockian, in special la inceput. Mie mi-au placut in special unghiurile de filmare si felul in care se creaza tensiunea cu muzica si imaginea. In plus imi sint simpatici absolut toti actorii :)

Filmul asta poate mi-a placut in mod deosebit si pentru ca l-am vazut la numai 2-3 zile dupa un film care m-a deceptionat total, Copie conforme, poate o sa scriu si de ce in curind.

All times are GMT +2. The time now is 04:42.