Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

copila_satanista 07 Oct 2010 09:39

Originally Posted by robbiex2:

Originally Posted by chuckyfan:

Multe glume expirate si fortate,iar umor de calitate foarte putin:(

asta inseamna parodie :) daca erau glume misto, frumoase si supercalitate deja se numea comedie :))

gresit ;) o parodie poate avea glume mai bune decat comedia pe care se bazeaza. nu confunda definitia cu calitatea :)

paul2000 08 Oct 2010 17:02

The A-Team - plin de actiune, amuzant si relaxant! Un film mult mai bun decat ma asteptam! Recomand!:)

chuckyfan 09 Oct 2010 15:49

Greyfriars Bobby(2005)-Vazut pe Tvr 2,un film absolut genial,inspirat dintr-o intamplare reala.
8/10

Konyok-Gorbunok(1976)-Adaptare a unui cunoscut basm rusesc, un fel de Harap-Alb de-al rusilor.

RomaniaMare 09 Oct 2010 19:40

The Road(2009),cu Viggo Mortensen - un film suberb si trist in acelasi timp. Nota 8.5/10.

danonino 09 Oct 2010 20:56

Rocky si Rocky Balboa 10/10

Minunat. Ceva mai emotionant nu am vazut. Filmul vorbeste despre viata, asa cum e ea, lipsita de clisee. Ai o sansa, da tot ce poti. Fabulos filmul.

cand zic zic filmul, ma refer la ambele.

MariaMona 11 Oct 2010 09:16

Super Size Me - stiu ca l-am vazut cam tarziu, dar l-am vazut - un film de nota 10!! Cei care mancati des la fast-food neaparat sa-l vedeti, the horror!

dragonfly_drk 11 Oct 2010 20:15

e un documentar care cred ca ar trebui vazut de toti pustanii. eu l-am vazut in clasa a10-a sau a11-a. aveam vizionare la engleza. si m-am speriat cand am vazut ce poate face fast-food-ul din om. pacat ca initiative ca acestea nu se iau la nivel de conducere in Ministerul Invatamantului. macar ar stii si tinerii de ziua de azi ce mananca. oricum, cica Romania are procentul cel mai mare de supraponderali din Europa. si asta e trist cand te gandesti ca unii oameni pranzesc si iau cina la Mc'Donalds sau KFC

copila_satanista 12 Oct 2010 09:31

The American (2010) - destul de placut, dar da senzatia de lungeala si se bazeaza cel mai mult pe atmosfera (accentuata in cazul meu de ecranul de la Cityplex pe care joaca tot felul de chestii de parca esti prin anii '70) si pe talentul lui Clooney care ne ofera un final plin de farmec actoricesc. publicul caruia pare a fi destinat se asteapta la mai multa actiune si densitate.

andreiu7z 12 Oct 2010 11:02

Ciudade de Deus/City of God/Orasul lui Dmnezeu

Unul dintre cele mai bine realizate filme din toate timpurile. Constructie solida, jocul actorilor exceptional(de remarcat ca majoritatea erau copii), scenariu inchegat, unghiuri de filmare bine realizate=City Of God. Povestea filmului este una cat se poate de reala. Este prezentata partea intunecata a Orasului lui Dumnezeu. Avem parte de multa actiune, droguri, femei si multe victime. Numele filmului/orasului este pus in antiteza cu atrocitatile ce se comit in acel loc. Un film de nota 10.

chuckyfan 13 Oct 2010 13:37

The number 23

Film bun, finalul poate prea previzibil(mai bine se arunca in fata tramvaiului) in rest n-am prea multe sa-i reprosez.

8/10

NightChild 14 Oct 2010 14:12

The Girl Who Playde With Fire - putin mai slab decat prima parte 8/10

sweetintoxication 14 Oct 2010 18:55

The departed....il recomand tuturor...mi-a placut foarte mult

balika 15 Oct 2010 11:32

Heavenly Creatures (1994) - o drama despre o dragoste imposibila intre doua fete si lupta lor pentru a fi acceptate de parinti. Kate Winslet e incredibila in film. http://www.imdb.com/title/tt0110005/

chuckyfan 16 Oct 2010 18:48

Lovely Rita(2001)-O drama a unei fete neluata in serios ca sa zic asa:). Incercand a se face simpatica unui baiat si unui sofer de taxi aceasta intra in necazuri mari. Pana la urma ajunge sa-si ucida parintii:(

6/10

dragonfly_drk 16 Oct 2010 19:00

The Sorcerer's Apprentice... nu stiu care e motivul dar pur si simplu nu am avut dispozitia necesara sa il vad pana la capat. pare destul de slabut. ma asteptam la mai mult din partea lui. ideea e interesanta insa modul in care este aplicata... hmmm, nu e pe gustul meu.

7/10

dragonfly_drk 17 Oct 2010 16:52

Legend of the Guardians The Owls of Ga'Hoole

hmmm... filmul asta m-a facut sa ma simt copil din nou... :))... foarte ciudat... :">
a avut un impact pozitiv pentru mine. pentru ca mi-a adus aminte de jocurile din copilarie...

bravo: 9/10

paul2000 17 Oct 2010 17:43

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - un film care m-a lasat fara cuvinte...genial si original...Jim Carrey a jucat impecabil 10/10

copila_satanista 18 Oct 2010 09:38

Winter's Bone (2010) --- un film bun si destul de impresionant, care aduce in prim plan drama unei tinere de doar 17 ani, pe umerii careia cade povara unei vieti dure in care isi asuma responsabilitati coplesitoare.

omudindulap 18 Oct 2010 18:24

Fanny och Alexander (1982)

Primul Bergman pe care l-am vazut a fost Persona, considerat a fi, alaturi de The Seventh Steal, capodopera genialului regizor suedez, un film profund, psihologic, destul de greu de asimilat de catre un spectator neinitiat. O sa-l reiau la un moment dat.
Motivul mastii, prezent in filmul precedent, este inserat si in filmul de fata. As putea spune, in spirit de gluma, ca utilizarea excesiva a mastilor dauneaza grav personalitatii.
Fanny...este ceva mai accesibil. Un film ingrozitor (de bun si de lung, totusi). Daca vei reusi sa depasesti prima jumatate a sa (filmul tine 3 ore! - exista si o varianta de 5), vei patrunde intr-o lume magica, misterioasa, excelent creata de maestru, o lume in care granita dintre real si fantasma devine destul de fragila.
I-am dat 9 (sacrilegiu?), considerand ca prima jumatate ar fi putut fi compactata. Dar vorbim de Bergman, deci sunt convins ca fiecare scama isi are rostul ei.

miercuri 18 Oct 2010 20:15

Mi l-am procurat si eu de curand. Dupa ce-l vad vreau sa ma uit la asta, pentru ca sunt oarecum intr-o faza Tadanobu Asano.

All times are GMT +2. The time now is 10:40.