Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta gătitului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96837)

rvn 05 Aug 2011 12:13

5 Attachment(s)
Attachment 1432
Attachment 1433
Attachment 1434
Attachment 1435
Attachment 1436

rvn 05 Aug 2011 12:15

5 Attachment(s)
Attachment 1437
Attachment 1438
Attachment 1439
Attachment 1440
Attachment 1441

rvn 05 Aug 2011 12:18

5 Attachment(s)
Attachment 1442
Attachment 1443
Attachment 1444
Attachment 1445
Attachment 1446

rvn 05 Aug 2011 12:23

4 Attachment(s)
Attachment 1447
Attachment 1448
Attachment 1449
Attachment 1450

t0nka 05 Aug 2011 13:00

urat din partea ta sa postezi asemenea poze. urat...urat...urat

rvn 05 Aug 2011 13:07

ha ha ha...
ba e superb!
POFTA BUNA! sa nu lesinati langa ecranele computerelor...urmeaza partea a II-a...

MariaMona 05 Aug 2011 17:07

Rvn, acum, te rog frumos sa treci sa ne spui ce reprezinta fiecare poza si sa pui si reteta - ca altfel ne lasi cu buza umflata. Ma intereseaza in special pozele 3, 6, 7, 8 si toate care urmeaza :)). Sau, mai bine, fa-ti un blog. ;) Arata foarte bine totul! Bravo!

Eu am gatit ieri toata dupa-amiaza - am facut Apple Crumble - Mere cu aluat faramitat si apoi Placinta alsaciana - in doua variante - originala si gen pizza pentru cei ce nu iubesc atat de mult ca mine ceapa.

(imaginea imi apartine)

rvn 05 Aug 2011 21:38

imi pare rau ca nu va pot detalia retetele.tot ce vedeti in poze nu-i gatit de mine,ci de un...barbat!
probabil o sa vina el sa va faca schita manevrelor de lucru,daca nu,va trebui sa va imaginati....
in legatura cu blogul: poate o sa-l fac,cine stie!? combinat cu filme si de ce nu,cu...contabilitate.ca sa fie meniul complet!

MariaMona 05 Aug 2011 22:43

Nu pot sa zic decat - sa tot ai asa un barbat la casa omului! =D> Cat despre blog - m-ar interesa cate putin toate domeniile - ai putea sa-i spui Balanta cinegastronomiei :)

klaudya_e 06 Aug 2011 10:53

pai daca a avut rabdare si placere sa gateasca, inseamna c-o sa faca si putin efort sa tasteze sau sa dicteze:)

rvn 14 Aug 2011 12:47

5 Attachment(s)
Originally Posted by klaudya_e:

pai daca a avut rabdare si placere sa gateasca, inseamna c-o sa faca si putin efort sa tasteze sau sa dicteze:)

cred ca nu vrea sa-si deconspire identitatea. probabil,ii este teama ca va fi asaltat de prea multe cereri in casatorie..

in fine,pana se va hotari el ce va face,va "omor" cu ce-am gatit eu azi:
Attachment 1454
Attachment 1455
Attachment 1458
Attachment 1456
Attachment 1457

zeno.marin 14 Aug 2011 16:33

Here comes the chinese cook...

Iata si reteta care m-a facut celebru (intr-un grup restrans de prieteni curajosi):

Necesar/ingrediente:
- Un aragaz cu cuptor.
- Oala in care sa incapa cantitatea dorita de cartofi + cca. 5 cm (2") de H2O.
- Vas din sticla termorezistenta (cunoscut si sub numele de vas de Jena, sticla Pirex sau Duran)
- Razatoare
- Lingura de lemn, paletuta de plastic termorezistent, egal ce. Ceva cu ce sa mesteci in cratita fara sa o zgarii/distrugi.
- Tigaie
- Fund de lemn
- Cutit ascutit si fara zimti
- Niste cartofi - http://en.wikipedia.org/wiki/Potato. Vreo 4 ajung.
- Apa cu sare (~1 lingura de NaCl)
- 1 ceapa barosana (sau chiar doua mai mici)
- Ulei cat sa poti cali ceapa
- O bucatica de ceafa afumata, sunca, pastrama sau similar - dupa preferinte
- Masline si cascaval (optional), marar sau alte frunze.

How to...:
- se spala cartofii cu simt de raspundere. Si apa evident.
- se pun la fiert cu coaja cu tot.
- cand poti baga relativ usor furculita in ei, ii dai jos de pe foc
- arunci apa si pui alta rece in loc (nu de alta, dar ca sa nu te arzi cand ii cureti).
- tai ceapa "pestisori" (marunt).
- tai sunca cubulete cu latura de 4.2321 mm.
- pui ceapa la calit in tigaie si amesteci din cand in cand ca sa nu se arda. Calit ceapa = cand feliile de ceapa devin translucide
- deschizi geamul si inchizi usa catre camera, ca incepe sa miroasa
- amesteci iara, ca sa nu se prinda.
- mai pui niste sare, ca e nevoie. Nu vreau sa cobesc, dar o sa pui prea putina, de frica.
- adaugi si sunca taiata mai devreme.
- acum ca s-au racit un pic cartofii, incepi sa ii cureti.
- crezand ca esti mai eficienta, observi ca te-ai apucat de doua lucruri deodata, si nu poti face ambele bine.
- asa ca iei tigaia de pe foc (din ratiuni evidente) si te intrebi de ce n-ai curatat cartofii inainte.
- il injuri pe ala care a scris chestia asta, ca habar n-are
- Iei razatoarea si dai cartofii prin ea, peste ceapa calita din tigaie. Desigur, folosesti partea cu gaurile alea cam de 4mm diametru.
- o bucatica neglijabila din deget se pierde printre cartofii rasi pana acum.
- din nou il injuri pe ala care a scris chestia asta, pentru ca... gasesti tu un motiv. Un pansament rezolva problema.
- realizand ca esti din nou pe calea cea buna, pui iara tigaia pe foc si amesteci continutul cu lingura de lemn
- observi ca mai da pe afara si regreti ca n-ai luat o tigaie mai adanca, asa cum ti-am spus de la inceput.
- cand s-a rumenit amestecul, se transfera in vasul de jena si se pune la cuptor.
- strangi ce ai dat pe linoleu si arunci la gunoi
- aprizi cuptorul si pui vasul inauntru
- astepti cateva minute, timp in care mai observi resturi cazute pe jos. Constati ca ai timp sa cureti prin jur.
- te mai uiti in cuptor sa vezi cum arata.
- astepti, pentru ca tot nu e gata.
- nu-i bai, pentru ca profiti ca sa razi niste cascaval deasupra si pui niste masline, eventual marar, dupa gust. Poti face asta si la sfarsit, dar n-ai rabdare si o faci acum.
- mai astepti cateva minute
- iar deschizi cuptorul (si salivezi) :-P~~ Hmm...Decizi sa mai lasi un pic sa se faca bine.
- cum totul are o limita, iei doua carpe groase si cu grija sa nu te arzi, scoti vasul si il pui pe fundul de lemn pe care... ai uitat sa-l pregatesti. Pui pe altceva...
- acum ca ai muncit atata, nu prea iti mai arde de mancare, dar ar fi pacat si chiar culmea sa nu mananci!

Pofta buna!

rvn 14 Aug 2011 16:36

5 Attachment(s)
v-am promis si partea a-2-a.iat-o:
Attachment 1459
Attachment 1460
Attachment 1461
Attachment 1462
Attachment 1463

zeno.marin 14 Aug 2011 17:08

Originally Posted by klaudya_e:

Merci, merci... Am sa le amintesc pe toate. Rvn m-a convins sa le"poştez"...
Pana una alta, am adaugat o reteta simpla de sote de cartofi. :)

zeno.marin 14 Aug 2011 20:07

Master teaches...

O reteta simpluta de tot - musaca de dovlecei:

Ingrediente:
- 2 dovlecei de dimensiune medie
- cateva rosii, nu prea conteaza cate. Sa zicem 5.
- 3 morcovi sau deloc. Cum vreti.
- 2 cepe gigantice, sau medii - depinde de dimensiune.
- 5000 mg. carne tocata care a facut odata parte dintr-un porc.
- obisnuitele chestii auxiliare: cateva linguri de ulei, sare, piper, verdeata, un pic de unt o manuta de pesmet. Chiar, cum ar fi sa ai o "mana de pesmet"?...
- optional - 2 linguri de pasta de tomate.

How to:
- Se curata dovleceii cu un cutit de curatat cartofii. Hmm... In timpul asta va ganditi la dirijabilul Hindemburg...
- Dupa o injuratura inabusita, recuperati si spalati dovlecelul scapat in chiuveta sau pe jos. Curatat e lunecos iar acum va amintiti ca o mana de pesmet ar fi fost buna...
- Taiati dovlecelul felii de 7mm, perpendicular pe axa transversala.
- Feliile peste care ati pus sare fata-verso, le lasati minim 10 min pe niste tavi ca sa iasa apa din dovlecei. Intre timp faceti altceva, adica orice de la urmatoarele puncte.
- De ex. ungeti locul viitoarei crime (un vas) cu unt de care se va lipi pesmetul, pentru ca sa nu se prinda mancarea (v-ati prins). O lasati intr-un colt liber al bucatariei, pentru ca mai e pana sa aveti nevoie de ea.
- Intre timp puteti lua feliile de dovlecel si sa le tamponati (uscati) cu un servetel.
- Pe o tigaie tip gratar prajiti usor feliile. Se cam vede cand sunt gata: au cicatrici de la gratar.
- Se toaca ceapa pestisori. Aprops, pestisorii se toaca vreodata ceapa?...
- Zdup cu ceapa la calit in ulei alimentar. Am precizat "alimentar" ca sa nu fiu acuzat ulterior daca nu iese mancarea! :-S
- Adaugati carnea in tigaie unde se va rumeni (albi) impreuna cu ceapa devenita translucida.
- Puneti sare, piper, ce-mai-vreti mirodenii.
- Daca ati uitat morcovii, nu-i nimic, nu-i mai puneti. Trebuia sa ii fi dat pe razatoare (maruntitor) pana acum. Daca n-ati uitat, adaugati-i acum.
- Optional fleostiti niste pasta de tomate (iese si fara) si continuati sa amestecati in tigaie.
- Amestecati, amestecati, amestecati. Ideal e sa fie mai uscat amestecul. Se poate adauga si putin pesmet pentru asta.
- Dupa un timp luati de pe foc carnea pregatita astfel. Cat timp?... Chiar. N-am cronometrat. La bunul simt.
- Bine ca n-ati uitat sa dati vasul cu unt si pesmet, pentru ca acum e cazul sa-l folositi!
- Dar nu inainte de a taia rosiile felii ;).
- Luati cate felii de dovlecel e necesar, din cei prajiti mai devreme si puneti un rand cat sa acopere bine fundul vasului. Preferabil sa nu ramana loc intre.
- Acum puneti un rand de felii de rosii
- E momentul sa pueti un strat de carne! Chiar ca e momentul!
- Inca un rand de dovlecei, un rand de rosii, carne si tot asa, in functie de vas. Poate fi in mai multe straturi.
- Puteti termina cu un rand de rosii, ca in imagine, peste care arata foarte elegant cascavalul ras.
- Luati capodopera semi-preparata si varati-o in cuptor 30 minute.
- Asteptati 30 minute.
- Mai asteptati ceva timp sa se raceasta.
Gata. Asta e tot. Si uite asa au trecut cateva ore... :D Dar merita ;)

rvn 14 Aug 2011 20:16

deci, zeno...
pe langa talentul la bucatareala ai si talent de povestitor.
ma intreb,sincer,daca mai posezi degete la maini sau unghii.eu de fiecare data cand gatesc jertfesc ceva din ele.
a..si sa nu uit sa te intreb: de fiecare data ceea ce gatesti este comestibil?stii cum e:chiar si cei mai mari bucatari gresesc....
p.s."aripioara sau picior":D :D :D :D :D

klaudya_e 15 Aug 2011 11:06

@ zeno: aha..deci tu erai bucatarul :)
te asteptam cu retetele si micile secrete

zeno.marin 15 Aug 2011 15:11

Bucatele

Pai da, au fost multe situatii cand am reusit sa ma tai... Mai ales la inceput. Dupa aceea am deventi mai prudent, ca sa nu arat ca un muncitor forestier. Secretul sa nu se intampe asta este sa ascuti foarte bine cutitele si... sa nu te grabesti. O alta varianta, mai putin recomandabila, e sa folosesti un maruntitor. Ce nu-mi place la maruntitoare e ca ramane mult pe margine, toaca neuniform si scot o gramada de zeama (se rup moleculele alftel decat trebuie). Cel mai bine tot manual...
PS: degeaba dati zoom pe musacaua mea. Nu m-am taiat de data asta. Pentru alte poze, trebuie examinat pixel cu pixel... Undeva acolo, in mancare, se afla o parte din mine :D

iiii 16 Aug 2011 12:05

ntz ntz ntz
si doar am zis ca nu ma mai uit aici. :(

rvn 16 Aug 2011 13:16

1 Attachment(s)
Originally Posted by iiii:

ntz ntz ntz
si doar am zis ca nu ma mai uit aici. :(

dedicatie speciala din partea mea pentru curajul avut inca o data.se pare ca tentatia este mult mai puternica decat reprimarea poftelor tale.pacatosule! ha ha ha...
Attachment 1465
POFTA BUNA!

iiii 16 Aug 2011 14:09

tocmai ce am mancat. acum nu imi mai este foame, deci ma pot considera imun :D

rvn 16 Aug 2011 14:15

imunitatea scade propotional cu cantitatea de antidot ingurgitata.ar trebui sa ai o rezistenta naturala impotriva poftelor,ca daca ma supar pe tine iti pun cate-o poza in fiecare zi pe la 10-11 dimineata si sa te vad atunci ce faci...pe unde mai scoti tu imunitatea?

iiii 16 Aug 2011 14:41

Originally Posted by rvn:

imunitatea scade propotional cu cantitatea de antidot ingurgitata.ar trebui sa ai o rezistenta naturala impotriva poftelor,ca daca ma supar pe tine iti pun cate-o poza in fiecare zi pe la 10-11 dimineata si sa te vad atunci ce faci...pe unde mai scoti tu imunitatea?

HEHE, pai atunci nu ma mai uit aici :D
acum pe bune, arata foarte delicios ce sti sa faci. felicitarile mele

spriamarierose18 17 Aug 2011 00:28

:))
Originally Posted by zeno.marin:

Iata si reteta care m-a facut celebru (intr-un grup restrans de prieteni curajosi):

Necesar/ingrediente:
- Un aragaz cu cuptor.
- Oala in care sa incapa cantitatea dorita de cartofi + cca. 5 cm (2") de H2O.
- Vas din sticla termorezistenta (cunoscut si sub numele de vas de Jena, sticla Pirex sau Duran)
- Razatoare
- Lingura de lemn, paletuta de plastic termorezistent, egal ce. Ceva cu ce sa mesteci in cratita fara sa o zgarii/distrugi.
- Tigaie
- Fund de lemn
- Cutit ascutit si fara zimti
- Niste cartofi - http://en.wikipedia.org/wiki/Potato. Vreo 4 ajung.
- Apa cu sare (~1 lingura de NaCl)
- 1 ceapa barosana (sau chiar doua mai mici)
- Ulei cat sa poti cali ceapa
- O bucatica de ceafa afumata, sunca, pastrama sau similar - dupa preferinte
- Masline si cascaval (optional), marar sau alte frunze.

How to...:
- se spala cartofii cu simt de raspundere. Si apa evident.
- se pun la fiert cu coaja cu tot.
- cand poti baga relativ usor furculita in ei, ii dai jos de pe foc
- arunci apa si pui alta rece in loc (nu de alta, dar ca sa nu te arzi cand ii cureti).
- tai ceapa "pestisori" (marunt).
- tai sunca cubulete cu latura de 4.2321 mm.
- pui ceapa la calit in tigaie si amesteci din cand in cand ca sa nu se arda. Calit ceapa = cand feliile de ceapa devin translucide
- deschizi geamul si inchizi usa catre camera, ca incepe sa miroasa
- amesteci iara, ca sa nu se prinda.
- mai pui niste sare, ca e nevoie. Nu vreau sa cobesc, dar o sa pui prea putina, de frica.
- adaugi si sunca taiata mai devreme.
- acum ca s-au racit un pic cartofii, incepi sa ii cureti.
- crezand ca esti mai eficienta, observi ca te-ai apucat de doua lucruri deodata, si nu poti face ambele bine.
- asa ca iei tigaia de pe foc (din ratiuni evidente) si te intrebi de ce n-ai curatat cartofii inainte.
- il injuri pe ala care a scris chestia asta, ca habar n-are
- Iei razatoarea si dai cartofii prin ea, peste ceapa calita din tigaie. Desigur, folosesti partea cu gaurile alea cam de 4mm diametru.
- o bucatica neglijabila din deget se pierde printre cartofii rasi pana acum.
- din nou il injuri pe ala care a scris chestia asta, pentru ca... gasesti tu un motiv. Un pansament rezolva problema.
- realizand ca esti din nou pe calea cea buna, pui iara tigaia pe foc si amesteci continutul cu lingura de lemn
- observi ca mai da pe afara si regreti ca n-ai luat o tigaie mai adanca, asa cum ti-am spus de la inceput.
- cand s-a rumenit amestecul, se transfera in vasul de jena si se pune la cuptor.
- strangi ce ai dat pe linoleu si arunci la gunoi
- aprizi cuptorul si pui vasul inauntru
- astepti cateva minute, timp in care mai observi resturi cazute pe jos. Constati ca ai timp sa cureti prin jur.
- te mai uiti in cuptor sa vezi cum arata.
- astepti, pentru ca tot nu e gata.
- nu-i bai, pentru ca profiti ca sa razi niste cascaval deasupra si pui niste masline, eventual marar, dupa gust. Poti face asta si la sfarsit, dar n-ai rabdare si o faci acum.
- mai astepti cateva minute
- iar deschizi cuptorul (si salivezi) :-P~~ Hmm...Decizi sa mai lasi un pic sa se faca bine.
- cum totul are o limita, iei doua carpe groase si cu grija sa nu te arzi, scoti vasul si il pui pe fundul de lemn pe care... ai uitat sa-l pregatesti. Pui pe altceva...
- acum ca ai muncit atata, nu prea iti mai arde de mancare, dar ar fi pacat si chiar culmea sa nu mananci!

Pofta buna!

:)) =)) Multumesc Zeno ca mi-ai aratat si cealalta fata a monedei, cea plina de umor...Cred ca o carticica pentru incepatori ai putea sa scrii, sunt convinsa ca s-ar vinde bine, mai ales ca retetele par delicioase. Oricum gatitul e meseria barbatului, ca nimeni n-a vazut bucatareasa sefa la casele regale, sau la marile restaurante... Si la noi in familie dupa pensionare, tata a devenit bucatarul sef si oricat as incerca sa dau ACEL gust mancarii nu voi reusi niciodata. Multumesc ca mi-ai luminat putin noaptea, dupa dracii pe care mi i-a facut Hugh Grant si amaraciunea ca nimeni nu si-a mai adus aminte de Elvis cel comemorat azi la 36 de ani de la plecare...

MariaMona 17 Aug 2011 02:37

arta gatitului in Grecia

Salata greceasca de la mama ei

Profiterol

Savarina

Si, alegerea mea - kataif

rvn 19 Aug 2011 21:17

3 Attachment(s)
@mona,
se vede ca te pricepi,mai ales la dulciuri.sincera sa fiu,nu stiam ca savarina se orneaza cu fructe,dar a ta,asa cum ai pozat-o, arata senzational.
si,da,cataiful este alegerea cea mai buna.nu tin minte cand am mancat ultima data.oricum,eu n-am incercat niciodata,fiindca nu excelez la capitolul deserturi,in special din lipsa de timp..

ceva usor, gatit de mine la repezeala in seara asta:
Attachment 1467
Attachment 1468
Attachment 1469

iiii 22 Aug 2011 09:37

mor

rvn 22 Aug 2011 10:34

mor

nu muri! rezista! am mare nevoie de cobai!

rvn 22 Aug 2011 10:46

2 Attachment(s)
pentru ca agonia ta sa fie mult mai usoara iti recomand acest gustos tratament:
Attachment 1470
Attachment 1471
voi fi bucuroasa daca medicatia prescrisa de mine va avea un efect benefic.ar insemna ca ma pricep...

Sorin87 22 Aug 2011 21:22

vai ce foame m-a prins=P~ =P~ =P~

MariaMona 22 Aug 2011 23:05

Rvn,:-* esti deosebit de draguta si mi-ar fi placut sa fac asa minunatii de deserturi, dar eu doar v-am pus pozele, asa de pofta, cu dulciurile savurate la o cofetarie in vacanta in Grecia. Mi s-au parut asa - mai speciale: profiterol si kataif se chemau la fel (atat am putut citi si eu :"> ) si kataif imi doream sa gust de cand imi povestea Tata cum vindeau grecii asa ceva prin Bucurestiul copilariei lui (by the way, face toti banii), iar savarina se chema altfel, era de doua ori mai mare si, dupa spusele sotului, tot de doua ori mai dulce (dar tot n-a lasat o firimitura:P ).

rvn 23 Aug 2011 10:43

3 Attachment(s)
tocmai ce-am facut niste paste gratinate cu mozzarella si sunca presata:
Attachment 1472
Attachment 1473
Attachment 1474
va urez "pofta buna"! eu deja pap...

iiii 23 Aug 2011 11:04

esti in concediu nu?
:D
arta bine.

rvn 23 Aug 2011 11:09

da.
si daca doar arata bine,inseamna ca tu deja ai mancat!:))

iiii 23 Aug 2011 11:32

ai nimerit ai nimerit.
e bine ca ai timp sa gatesti... eu nu am gatit niciodata acasa... mananc ba la munca ba in oras

rvn 25 Aug 2011 14:19

1 Attachment(s)
Attachment 1475

FreakDoll 25 Aug 2011 14:31

Suntem in post?:(

rvn 25 Aug 2011 14:33

Originally Posted by FreakDoll:

Suntem in post?:(

mai,nu!
am ceva si cu carne,dar mi-e lene sa pun..

FreakDoll 25 Aug 2011 14:36

Da' trece vreo zi fara sa gatesti?? Nu ti'e greu? Nu te saturi la un moment dat? :-?

rvn 25 Aug 2011 14:40

Originally Posted by FreakDoll:

Da' trece vreo zi fara sa gatesti?? Nu ti'e greu? Nu te saturi la un moment dat? :-?

ne saturam de o groaza de chestii care ne "mananca" viata. gatind, ma relaxez!

Sorin87 26 Aug 2011 09:14

ce bine arata wow ce as vrea sa gust si eu putin:x =P~

rvn 02 Sep 2011 12:08

1 Attachment(s)
Attachment 1478

rvn 06 Sep 2011 20:49

4 Attachment(s)
Attachment 1481
Attachment 1482
Attachment 1483
Attachment 1484

Sorin87 08 Sep 2011 08:56

arata foarte bine cu ardei iubiti si cred ca are si un gust bun:D

iiii 08 Sep 2011 09:22

Originally Posted by Sorin87:

doar crezi???
daca ar exista o aplicatie care sa redea si mirosul.... of!(:| (:|

vave 08 Sep 2011 09:50

Originally Posted by Sorin87:

Iubiţi sau iuţi? O fi totuna? :D

iiii 08 Sep 2011 10:19

hahahahahahha
eu acum am vazut!!!! sorin87 esti de coma ma jur

rvn 08 Sep 2011 10:33

astazi m-am gandit sa gatesc copane de pui in crusta de cartofi cu salata de cruditati.
ce zici, iiii, aprobi meniul?
ma gandeam ca de data asta sa nu mai pozez nimic, fiindca sadismul meu culinar ar atinge paroxismul.si nu vreau sa am pe constiinta userii fideli acestui topic.imi place sa-i chinui,dar NU sa-i SI ucid! e forma de teroare psihica foarte placuta,cel putin pentru tortionar...

iiii 08 Sep 2011 10:45

merge merge :)
e bine ca ai timp sa gatesti :P
sa pui si poze te rog

Flavio 08 Sep 2011 11:07

astazi m-am gandit sa gatesc copane de pui in crusta de cartofi cu salata de cruditati.
ce zici, iiii, aprobi meniul?
ma gandeam ca de data asta sa nu mai pozez nimic, fiindca sadismul meu culinar ar atinge paroxismul.si nu vreau sa am pe constiinta userii fideli acestui topic.imi place sa-i chinui,dar NU sa-i SI ucid! e forma de teroare psihica foarte placuta,cel putin pentru tortionar...

posteaza si reteta insotita de imagini....:)

All times are GMT +2. The time now is 15:25.